Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
Valakinek van valami általános adata arra vonatkozológ , hogy egy robikapa kihajtásánál (ahova a kapatagot szereled fel) mekkora nyomaték és fordulatszám található ,ha motor maximális fordulaton pörög???
Általában véve , vagy ha valakinek van konkrét rotációskapa típusra adata ,nagyon szépen megköszönném!!! Egy gépet szeretnék építeni aminek a meghajtását egy robigép adná,és azért érdekelnének az adatok!
Ma megpróbáltam szántani de csak 1 fogást csináltam,áááááá nagyon nedves még pedig itt nem is állt víz.
A másik meg lehet hogy tudok szerezni terra váltvaforgató ekét(cserebere) na azt megkalapálom oszt gyííííí .Addigra majd szárad a föld is de erre 1 1/2 hónapig esély se lessz.
Helló! Nem tudom érdekel-e valakit ha nem bocsi! Van egy kistraktorom eladó! Amit fontos tudni, házi készítésű, trabant motoros volt de motor nincs benne, illetve hiányzik a 2 hátsó traktormintás kerék felnistől! Erre azonnal lecsaptak. Ami még érdekes lehet, váltó hátsó kardános kihajtás, mtz hidraulika tömb, szervoszivattyú, generátor, munkahenger. Aki építget annak jó alap lehet. alex22@c2.hu
Itt a tél, azt hittem ilyenkor fog beindulni igazán ez a forum de biztos ki se dugjátok az orrotok a garázsbol. :) Aztán majd pár nap miulva jönnek a képek hogy miket alkottatok.
Ez egy teljesen átlag méretü fünyirotrakesz. Nem az a kicsi gokartszerü de nem is böhöm nagy. Olyasmi ekével gondoltam mint amiket rotakapákhoz árulnak.