szeva Beer-ci ! igen tiszteletre méltó hogy a szervezés igencsak komoly gondját magadra vállaltad DE a költségek vuiseléséről sem kéne nekünk REMÉNYBELI TÚRÁZÓK-nak elfelejtkezni főleg azért mert a jóbarátság alapja a pontos elszámolás, mondták mások akik akkor józanok voltak... szóval erre is KELLENE becsléseket végfezni és beszedni taxát--üdv haka
A kajázásról. Szóval az alábbi a javaslatom, várom a reakciókat: Az első este Kiskörénél mire kikötünk, a kisérő autó, valamint az ott csatlakozók, már felkészítik a PAPRIKÁSKRUMPLIT NOKEDLIVAL,SOK KOLBÁSSZAL...Persze bográcsban.
A második nap este Szolnok tájékán TISZAI HALÁSZLÉ + FLEKKEN
A harmadik nap pedig egy jó MARHALÁBSZÁR vagy SZARVAS PÖRKÖLT.
Természetesen a napközbeni evést mindenki megoldja maga, gondolom szendviccsel.
Reggelente közös kávéfőzés ,pálinkázás, de meg tudom oldani a sajtos-tejfölös lángost is. Szóval???
Sziaztok! Ezt a kérdést már feszegettem a topik nyitásakor, és akkor nagyjából abban maradtunk hogy mindenkinek maradjon szabad választása szerint. Én a részemről viszem , bár nem a hajóban, mert ő lesz a túrakisérő autóval. Gondolom aki hozza az épp aktuális oldalkocsiját, annak nem kell erényöv miatt aggódnia. Igaz egyszer szerveztem egy sítúrát (úgy 15 éve) amely után jó nagy kavarodás lett partnerügyileg:))))))))), na de akkor 20 és 30 között volt az átlag életkor.
Egyszer régen, amikor a keresztesek még a szentföldje jártak topiktúrázni, az egyik harcos az itthon maradó legjobb barátjára bízta a felesége erényövének kulcsát, azzal, hogyha ővéle bármi történne, ki tudja belőle az asszonykát szabadítani.
A keresztesek még a városkapuig sem értek, mikor a jó barát futva, kiabálva utolérte őket: - Hééé, komááááááám!
hát úgy érti hogy erényövet vesz a sárkányára és a költséget megéri az a pár nap nyugalom-gondolom: csend, ohne sex...stb.- de ha hozza az is köccség mert többet fogyaszt a hajó a súlytöbblet na meg az egyebek miatt. jól értelmezem? --üdv haka
Mi ujság van a hozzánk tartozó Hölgyek részvételével a túrán? Illik tudni hogy egy jó minőségű erényöv ÁFA-nélkül is komoly kiadás. Lehet hogy megéri az a néhány nap csönd. De ha Ő is jön velem többet kell tankolnom,a suuúly miatt (pár dk-és 50kg lessz) ! Erössen meg kell gondolnom.
Hát igen. A feltölthető képméretek miatt nem igazán látható pontosan, meg a jelmagyarázat is lemaradt. De nem baj, a szándék a fontos. Szerintem jó idő lesz, mert megérdemeljük.
Szia. Egyet tudok, de annyira viharvert test motor és lehajtás nélkül hogy engem sem érdekel. Ráadásul rétegelt lemez test tűzifa állapotban. De ha képbe kerül egy szólok.
Tettem fel új képeket a MOTORCSÓNAK topikra. Egy test 7 részre lesz osztva, de ezek között lesz három nyitható tárolórekesz is. Valahol az üdítőknek is el kell férni.
Érdekes! Gyorsnak gyors lessz,de a kanyarodás nehézkes lesz.Majd ha nem esik nehezedre tegyél fel képeket a készülésről de szerintem a Motorcsónak topicra. Az elgondolás az,hogy sokvizmentes doboz ,vagy egybe nyitod az uszótested? szőrmók
de én kettővel megyek! ha igaz, aztán ha még lessz "nagy"hajó akkor ő nyer---végül is mint szoktam mondani egy hajó soha nem elég nagy , ezért keresek egy 28-30 lábas motorhibás ladikot, ha tudsz ilyet akkor kérem a paramétereket---haka
Az ágyba kávé, ágyba pálesz, ágyba reggeli, nem egyenlő az ágyban ébresztéssel. Csak reménykedtem hogy lesz női hajósunk is, és épp a huszadik. Mert annak lett volna más ötletem is:))))))) Na megyek, iszok egy konyakot hogy utolérjelek. NA meg egy kis beer-t. Beer-ci
A huszadik jelenkezőt az első reggelen ágyba kávéval, pálesszal, meg reggelivel ébresztem.
A mai napon itt kell abbahagynom az írást, mert amikor elkezdek kekec lenni, akkor a Maligánok ha nem is győztek, de már pozicíót foglaltak, ugyanis ágyba pisilésről már hallottam, sőt, de ágyba ébresztésről még nem! Hogy kell valakit ágyba ébreszteni? :-))