na, az elsöt túlságosan is lekicsinyítettem, de gondoltam én hogy túl kicsi lesz, ezért a másik kettöt nagyobbra hagytam.
Nagyon szépek lettek ezzel a digitálissala képek, bár jobban szeretem, mikor spontán kis dolgaikat fotózom;) szoktak puszilkodni is, azt még nem sikerült lekapnom, mert mire visszaérek a géppel, abbamarad. De azt egyszer szeretném megörökíteni, olyan édesek.
Nekünk is kb. így lett uszkárunk, nem terveztük... Pontosabban: anyu magántanított egy családnál Vasadon, ahol éppen picurok születtek, minden héten találkozott velük, és az egyikkel sikerült örök barátságot kötnie! :)))
(Az árának kb. a felét kellett érte letanítania! De MEGÉRTE!)
háááát... nekem már mondták, mikor említettem hogy uszkárjaim vannak, hogy "jaaaa, azok a bohócforma kutyák":( ... az igaz, hogy kis bohócok, de nem hiszem, hogy nevetségesen néznének ki... úgy a szívemre tudom venni, ha rosszat szólnak rájuk:/ ... de hát aki nem veszi a fáradtságot, hogy egy uszit közelebbröl is megismerjen, az sosem tudja meg, mit veszít.
Igazág szerint én sem terveztem soha, hogy uszkárom legyen, mikor kutyavállalásban gondolkodtam. Aztán egyszer csak ajándékba kaptam egy édes kis fekete szörgombócot, ész onnantól kész volt a szerelem;)))))
mindjárt teszek ide pár képet a mai termésböl ízelítönek, de le kell öket kicsinyítenem, túl nagyok...
De ki az aki elutasit egy uszit... Micsoda emberek... :)
A kepek tenyleg jok. Mennyit szamit, ha csak legugolsz amikor csinalod a kepet. Csak egy kis perspektiva valtozas. Mindjart nem olyan turista-foto... :)
Én kamerázni nem akarok, csak fényképezni (mondjuk nem is tudok) :)... Mondjuk spec. a szülés alatt valószínűleg mással leszek elfoglalva, de majd utána csinálok képeket!
A fényképezésnél próbáld meg nem kiégetni Bonnie szép szemeit! Nehogy ezt rossz néven vedd! Csak sok képed sokkal jobb lehetne, ha nem lenne piros rajta a kutya szeme...
Androdemus:
Ok, várom a képet, gondoltam, hogy csak valami tévedés történt... :)))
Feltettem az oldalra a 2005-ös agility rendezvényeket, nézd meg, ha gondolod, hátha valamelyikre ki tudtok menni!
Lesznek még képeink, csak az elem lemerült így most nemtok csinálni, de igyekszem:)))
Most vmi digitális kamerát próbálok szerezni hogy majd a szülést felvegyem:)))
Az utóbbi időkben lett divat a dzsungi höri , mostanában már minenütt lehet kapni, csak a szineket nem:)))) általában vadast árulnak az olyan barnás szürke....
Készen van a szabásminta, a méretek is rajta vannak, értelemszerűen átalakítható, nagyítható és kicsinyíthető (majd odaírom melyik szám változtatható és melyik nem).
Holnap első dolgom lesz feltenni a honlapra, na meg elküldeni Sholyának... (a folyamatfényképellel együtt).
Örülök, hogy így rákattant mindenki a témára! :)))
igen, igen... a finnyásságot egyik oldalról meg tudom erösíteni. Pepe elég válogatós, néha szó szerint húzza az orrát egyes ételekre:)
Viszont a Koko a tipikus ellenpélda, konyhamalacnak is elmehetne simán, mert a hagymán kívül mindent megeszik:))) Bár sok extrát nem kapnak (elsösorban táppal etetem öket), de egy kis "desszert" mindig kerül nekik;)
Tegnap pl. húsgombócokat csináltam a levesbe, olyan áhítattal ültek mellettem, hogy képtelenség volt nem adni neki:)))
Jó éjt mindenkinek, és kellemes hétvégét, ha valaki esetleg már nem lesz holnap!
Aranyosak a hörcsögeid is, bár hogy öszinte legyek, én magam már nem tartanék. Egyszer volt egy kis aranyhörcsögünk, és két három alkalommal kölykei is voltak, hát az valami felejthetetlen. És a Gombócka (ez volt a höri neve) is mindig felejthetetlen lesz számunkra.... Nagyon szép kis hörcsöglány volt, gyönyörü selymes, hosszú szörrel:)
Viszont a te hörcsögeid újak számomra, ilyet még nem is láttam:))))