Isteni hagyma levest főztem ... vagy 3 napra valót . Sose tanulok már meg keveset főzni .
Holnap meg a maradék fasírthoz zöldborsó főzelék lesz . Vagy ki tudja ....
Így , hogy nincs kinek a kívánságára főzni , elég nehezen találom ki . Könnyebb volt , míg a fiamék mögött laktam ... kölkek átszóltak , hogy anyu nem főznél ezt vagy azt .
Bááár általában este 9-kor már ágyban vagyok , és fél órán belül el is alszom , de pl.-ul valamelyik nap hajnal 3-kor kipattant a szemem . Kezdek rendszertelenül aludni ... hol csak 5-6 órát , aztán meg ilyen 9-11-et . Egyenlőre ráfogom az időjárásra .
Nem akarok én senkit kibeszélni papus . Ha úgy képzelem , hogy érdemes , akkor szemtől-szembe lehülyézem , osztjóccak' .... holnap is felkel a Nap . :-)
Szülinapról jut eszembe : képzeld ! ... kaptam szülinapi üdvözlő lapot az Önkormányzattól , amiben pénzes utalványt ígértek ennek alkalmából . Eszem megállt és csak ácsorog ....
Linket majd holnap .... Egyrészt ki van kapcsolva a hang , és ha fáradt vagyok vissza sem kapcsolom , másrészt újabban kidobál a net , ha linkre kattintok .
Papika ... nem macska vagyok , hogy hasvakarósat játsszak . Nagyon jól tudod , hogy kellően vénasszony vagyok már .... meg egyébként is .... a bratyó a rokonom . Szóval próbálj néha szexmentesen gondolkodni !
Nincs rászorulva a bablevesemre . A feleségét ápolta egy asszony , aki most őt "ápolja" . Mos/főz/takarít
rá . Cserében , hogy nála lakhat (onnan jár éjszakai/hajnali műszakra melózni , mert tanyán lakik) . Csakhogy a csaj beleszeretett (egy 76 éves vénemberbe , mikor ő még csak 53 ) , és ez zavarja a bratyót . Engem akarna inkább . Őszintén szólva én se bánnám , ha lenne valaki mellettem , akihez szólhatnék majd , mert ha már nem járok melózni , max a macskáimmal értekezhetek . Nem telepedhetek rá a fiamékra . Egyenlőre csak agyalgok . Jöhetne hozzám ő is , nem is zárkózik el tőle , de havi 600-at fizető melója van , és érthető módon nem szeretné lemondani . Hmm.... majleszvalahogy' ....
Mégsem lett nálam bableves , mert úgy bereggeliztem (abált szalonnával) , hogy nem kívántam . Füstölt csülköt megfőztem , majd holnap abban a lében főzöm a levest . Másodiknak meg diós tészta lészen .
Unokabátyám ilyen konyhai antitalentum mint te .:-))) De ő szerintem semmi házi munkához nem ért ... el volt kényeztetve . Engem csábítgat , hogy költözzek le hozzá Ceglédre . Anyagilag jól járnék , de nem biztos , hogy vénségemre egy férfi háziszolgája akarnék lenni . Jó ember ugyan , de akkor is .....