A válaszom arra irányult, hogy egy "névlista" folyamatosan bővül, hiszen állandóan kötünk új ismeretségeket.. Ahogy visszaolvastam a mai nap eseményeit, láttam, hogy neked is volt valami gúnyos megjegyzésed, tehát, akkor te is megkaptad a választ!
Pedig az volt az érved arra, hogy mlm cégek nem léteznek, hogy nem láttál még mlm tevékenységi számot. Ezek szerint direct selling tevékenységi számot sem láttál. De azért mlm cégek nem léteznek. vicces.
Sziasztok, ide már írtam, http://fogyasztoszer.blog.hu/2009/06/05/nuskin_nu_skin_mlm_megeri_vagy_atveres
sok igazság található a "tökéletes" nuskinról!
Én tavaly regisztráltam a nuskin csapathoz sajnos a 300.000 forintos csomaggal, a szomszédom ismertetett meg az üzlettel ahogy őt is tanították, minden jót elmondott az üzletről viszont semmi rosszat. A sikerolimpián én is a széken állva tapsoltam meg ezeket azembereket, mert elhittem menyire nagyszerű és őszinte ez a dolog,de sok mindent csak belépés után tud meg az ember. Ha nem úgy teljesítesz ahogy a szabályzat elvárja akkor szintet esel vissza. A prezentációk alkalmával jól megtervezett forgatókönyv alapján próbálják beléptetni az ismerőseidet. Ha azt mondják hogy nincs 300.000 forintjuk, erre azt felelik nehéz dolog de Ők is kölcsönkérték. Visszajön ha azt csinálod amit mondanak...pár embert megijesztettek a géppel, hogy betegek, néhányan vásároltak. Én nem kerestem egy fillért sem. Pedig meló után, ahogy mondták mentem és csináltam.
Az egyik barátom azt mondta nekem: Harikám, te nem vagy normális. Ez az egyik legszarabb hálózati marketing. Persze nem hittem neki. Álomtolvajok ők, mondták a preziken. Elferdítik a dolgokat, de akkor még nem tudod mit is kell csinálnod amíg el nem kötelezed magad a pénzzel. Az openeken hatalmas álmokat mutatnak neked, de nem mondják milyen áron. A szponzort fel kell építeni a tárgyalások alkalmával. Nekem azt kellett volna mondanom hogy milyen sikeres a szponzorom, de tudom hogy a lakbért sem tudja kifizetni milyen dolog ez?
Csak annyit fűznék még a dologhoz, hogy mióta nem vagyok reményteljes "pénzcsináló" gép, az un. szponzorom már nem jár a nyakamra . A négy hónap alatt összesen 500 ezer forinttal, rengeteg idővel lettem szegényebb. Az érzésről ne is beszéljünk, ami emiatt rám telepedett. A havi fogyasztásom 40000Ft volt, a kutyának sem kellettek a termékek. Egy nuskinos persze erre azt mondaná, nem dolgoztam rendesen, nem voltam elég képzésen, nem telefonáltam eleget, a benzinkutasnak és a sarki közértesnek még nem szóltam, stb. Tisztességes üzlet?.
Az egészségről, meg antioxidánsokról prédikálnak ehhez képest volt egy cikk a tegreen nevű cuccról. Aki nem olvasta, annak röviden annyi, hogy sok volt benne 1 rákkeltő hatású anyag..
Aki tényleg belenéz egy kicsit, vagy benne van az üzletben egy idő után érezni fogja valami nincs rendben. Ez jó jel, mert még van gerince! Nem hinném a hálózati marketing rossz. Több könyvet elolvastam erről a témáról. Ha találok egy korrekt céget, lehet folytatom. De jobban utánna nézek mindennek. Kívánom végezetül mindenkinek a körültekintő döntést, józan észt, egészséges szkepticizmust! A bent maradóknak átértékelést saját magukkal szemben, s több őszinteséget."
Közvetlen Értékesítők Szövetsége. Ugyanakkor a honlapukra kiírták, hogy nincs különbség a közvetlen értékesítés és az MLM között. Ugyanakkor Gidófalvitól Vágyiig a nagy gyémántok is a rendezvényeken az MLM cégek kifejezést használják.