az HBO ugyanazt csinalja mint bayer most hozta ki a papat gyalazo filmjet HELYESLEM nekem nem kellenek se negerek se arabok magyarorszagon de neked vihetek a sajat lakasodba a sajat penzedre
Szó sincs itt kereszténységről, meg vallásról és egyéb szent dolgokról.
Egyszerűen rá akarják ezeket a dolgokat maszatolni, hogy kenetteljesebb legyen a dolog.
Az előbb itt valaki jött, hogy a "Fogat fogért" az a Korán, meg blabla, de fogadok, hogy nem olvasott bele soha a Koránba.
Sajnos a disznóságok elkenésére is manapság a legjobb a vallásos handabandázás, az olyan megfoghatatlan, meg olyan felsőbbrendű.
Egyébként de igen, a szöveg kifejezetten a Miatyánkat másolja, még dallamilag is. Pont ezért ütős.
Az Orbánhit meg olyan, mint a fáraóknál, ő egyben a zisten is.
A Ferenc pápa most köszönte meg a reformátusoknak, hogy anno megtanították az embereket a Biblia más szemszögből való olvasására - viszont a Bayer meg jószerivel le vén hülyézte a pápát.
Hát itt tartunk most ebben a nagy vallás/vallásgyalázásban.
Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata 1. cikk: Minden emberi lény szabadon születik és egyenlő méltósága és joga van. Az emberek, ésszel és lelkiismerettel bírván, egymással szemben testvéri szellemben kell, hogy viseltessenek.
"A Csehországban megjelent óriásplakát a szólásszabadság elsődlegességét hangsúlyozta az érzékenységgel szemben. Talán ők sem olvasták az első cikkelyt. Amellett, hogy a karikatúrák nélkülözik a humort, kifejezetten arra irányulnak, hogy egy vallást és az abban hívő embereket megalázzák. A legnagyobb baj az, hogy nem is értik (vagy úgy tesznek,
mintha nem értenék), hogy ez nem a művészi és szólásszabadság része, hanem támadás és agresszió, a gyilkos humor megnyilvánulása. A karikaturisták mélységes empátiahiányról tettek tanúbizonyságot. A nevetségessé tétel mint azt az iskolai zaklatások kapcsán is láthattuk hatalmas indulatokat képes kiváltani, és olyan maladaptív (rosszul alkalmazkodó) viselkedéseket is maga után vonhat, mint a másokon végrehajtott agresszió."-
Kérni kérhetsz és mivel nem te vagy a moderátor-és én sem,gondolom majd a moderátor szól ha valakit is bánt,nem hiszem,hogy ez valakit is sértene vagy azon gondolkodna,hogy ezzel valaki is sérti az egyházat,egyébként messze nem hasonlít az imátokhoz ahogy megnéztem!
Azt szeretnétek,hogy tiltsanak,de ez nem fog menni mert egy nem én csináltam,a neten megtalálni kettő lehet engem X-ni és máris egy mély keresztény sem látja!
A mély keresztények akik elüldözik azokat a menekülteket akik a háború elől menekülnek,sőt a kiszfiú meg a kormánya kitünteti azt aki egy családost a kisgyerekével felrúgott!
Ezek keresztények?
phööö
Remélem hamarosan eljön az idő amikor ezeknek is menekülniük kell,csak az a kérdés hova?