Mewgsemmisítés céljából a maradékot biztos megetették egy arra kószáló kutyával. Vagy a kutya véltlenül ette meg, mert a közgek nem vigyáztak rá megfelelően. ;-))
Na de kérem.... hol hangzott el bárhol is, hogy a helyszínen meg kellett semmisíteni a talált robbanóanyagot?
A feketelőpor (amit PLaci használt) egy kiválóan szállítható anyag, már a középkorban is biztonságosan meg tudták oldani. Ja hogy a magyar rendőrségnek meg nem megy...... még nem
Még az is lehet, hogy P.László csak a bombát készítette - megbízásra, de nem ő robbantott, hanem egy másik figura.
Az akciót szervezhette és pénzelte mondjuk egy gazdag balliberális médiacsászár, vagy az ISIS - ami egykutya.
A cél mindenesetre az volt, hogy a népszavazás előtt bebizonyosodjon: Nem csak iszlamista gyökerek gyilkolásznak ám kedvtelésből Európában, hanem más aljanépek is!
Márpedig azt én is olvastam, hogy a rendőrség azt közölte az apja házában tartott házkutatás után, hogy ott olyan szereket találtak, amely robbanószer készítésre alkalmas, a hatósági tanúként résztvevő helyi pógármester meg ezt cáfolta.
"Nem kell bonyolítani a dolgot. El kell vinni az üzletbe, ahol készült róla felvétel, ua. kameraállásban rögzíteni a képet, felkérve, hogy ua mozdulatokat hajtsa végre. Az már csak mellékes, hogy az ő mail-jéről rendelték a robbantáshoz az alkatrészeket..."
Igen, ezt szerintem is érdemes volna megpróbálni, ám ő sajnos nem tűnik együttműködésre hajlamosnak...
Nem kell bonyolítani a dolgot. El kell vinni az üzletbe, ahol készült róla felvétel, ua. kameraállásban rögzíteni a képet, felkérve, hogy ua mozdulatokat hajtsa végre. Az már csak mellékes, hogy az ő mail-jéről rendelték a robbantáshoz az alkatrészeket...