Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Itt lehet lelki életet élni, szőrmentén moderációval is foglalkozni.
"Újdonánc" nickek a troll témához és kapcsolódókhoz ne szóljanak hozzá !
A fórum mint virtuális világ.
Ez az egész fórumozás egy számítógépes játék, egy szerepjáték egy virtuális világban. Itt nem emberek vannak hanem nickek és nem emberek vitáznak egymással hanem az álarcaik. Az itteni játékszabályok is éppen ezért mások mint a valós életben. Itt a főbenjáró bűn "A király meztelen!" felkiáltás, azaz az IRL adatok kiadása és a moderátorok beazonosítása, s ennek megfelelően a virtuális bűntettre virtuális az igazságszolgáltatás is, az elkövető törlése a felgyülemlett virtuális okosságaival. Aki az IRL és az URL világot összekeveri és ebből kifolyólag problémái támadnak, az kérjen mihamarabb hozzáértő segítséget, ugyanis időben figyelmeztetve is lett
Karcsi! Ne- ne már, ezt ne. Azért mert megtértél minket még ne okíts a szeretetről. Emlékszünk mikor még egy pár éve te is előbb ütöttél aztán gondolkodtál. Úgy hogy hagyjuk ezt a gyülekezetben hirdesd léci!
Ugye te sem hiszed,hogy a rendőrnek(ha nem állna mögötte az állam)fizetést adnék azért,hogy baszogáljon?!!Tőlem,a kekecelésre rendszeresített rendőrök,mehetnének koldulni!A KMB-s,meg a rablási osztály lótifutija,na az kapna fizut!Aki értem gürizik,ha kell!A többi?!!!Túrót!
Más!Ha akarod,el vitatkozgathatunk a magyar nyelvről,de nem itt.
(visszaolvasva én is találtam hibát:Egy vessző,az Index előtt.)Mondjuk,a tieidben,rendre többet is,de én nem teszem szóvá!Mert itt fegyókról,szabályokról,modikról diskurálunk és nem a nyelvi érzékekről.
Nos akkor elmondom nem először és utoljára: A fórum modik ingyenesen dolgoznak de vannak sok helyen szakmoderátorok is ezek is önkéntes alapon dolgoznak!!
Az ördög(mint mindenhol)a részletekben lakozik!Úgy igazán(!) végig gondoltad te már ezt?Pl.Hogy fizetsz be,a visszaazonosítás lehetősége nélkül?Hogy lehet a befizetésedet a nickhez kötni?Hány niicket lehet kötni egy befizetéshez?Aki nem fizet,nem is fórumozhat?Mizu az újoncokkal?
Hány hsz. fér bele ingyen?Ilyesmikre gondolok.Vagy a modik személye:Ismeretlenre pénzt bízni?Vagy pártatlan ismerős?A fizujáért,mitől maradna pártatlan?És meddig?Több a "ZSÉ"m-több modit tartok?
Nem lenne,ez egyszerű mutatvány!És akkor még csak pénzről,technikáról,morálról beszéltünk,az Index,be sem került a képbe!
Na jó, de hogy halasztod éhen amikor 48 nicke van? Felrak egy kérdést és gyanútlanul válaszolsz és te is locsogsz vele bőven a légpuskásba. Aztán vált és hogy ismered fel, mert stílust is vált. De köszönhetjük Derricknek azért nagyjából képben vagyunk a nickjeivel kapcsolatosan. De hát ki tudja mennyi lehet neki? Csak ő tudhatja!! :-D
Szerintem ha egy fa egyik ágán megjelenik egy láthatóan rosszindulatú valami nem a kertészeket kellene elkergetni a fától akik szeretnék valahogy ezt a valamit megfékezni hanem a valamit.
Főleg amikor már látszik, hogy a fa többi ágára is kezd átterjedni és még a békésen dolgozgató kertészeket sem hagyja békén.
Aztán mikor már tucatnyi ártatlan nézelődő is megfertőződik, jön a totális írtás!
Szánalmas, ha valaki kap egy választ, egy másik nickjével válaszol, tehát bukta van, erre bénán elkezd magyarázkodni... :) Még szánalmasabb ez a több/sok nickes baromság. Vállalhatóan kell kommunikálni, itt lenni, és akkor nem kell bújkálni. ;) A legszánalmasabb, ha az összes nickjével folyamatosan a modikhoz szaladgál panaszkodni, árulkodni, több hozzászólása szól erről, mint az érdemi kommunikációról. :) És, mert az ilyen "ember" kapcsán túl kevésszer írtam le, szánalmas! :)