Nekem ebbe a régiben is három téma közül lehet választani.
Viszont az lenne a kérdésem, hogy ha frissítem az újra akkor abban is van magyar nyelv és még mindig van benne az a hiba, hogy a telefon kihangosító után felhangosodik a rádió?
Az én kocsim 2014-es C4GP, és már helyből (azaz a gyári firmware-rel) benne volt legalább két különböző kijelzőséma. Úgy emlékszem, hogy anno a model bevezetésekor is az egyik általánosan mutogatott dolog volt a reklámokban, újságcikkekben, hogy lehet a sémákat között váltogatni, szóval szerintem a tiédben is benne kéne minimum kettőnek lennie - feltéve, hogy gyári firmware van rajta.
Ha jól rémlik, a harmadik séma az egyik firmware frissítéskor került a "gépre" s így lehetséges, hogy a te problémádon is ténylegesen segítene egy frissítés.
Helló Szeretném segítségeteket kérni abban, hogy az érintő kijelző panel semmire nem reagál, de viszont indításkor bejön rajta a citroen-es üdvözlő kijelző, majd elszürkül és kb 15-20 mp után nem is világít. Eddig szépen működött. A kormányon lévő sötét képernyő kapcsolóra sem reagál. U.i.: Az autó kb 2 hete van nálunk. Mi lehet a probléma? Előre is köszi
Azt hogy érted hogy az alap fekete-fehér séma? Nekem gyárilag két séma volt benne, de egyik sem volt fekete-fehér. Tudnál róla képet betenni? A két gyári séma így néz ki:
2014. október havi C4 Picasso tulajdonos vagyok. A felső kijelzőm csak az alap fekete-fehér sémát tudja, a menüben sem aktív a sémák beállítása opció. Kérdésem, hogy firmware frissítéssel elképzelhető-e, hogy a felső kijelzőt is testre tudjam szabni. Ha igen, mi az utolsó firmware verzió, amit ajánlotok.
Azzal az oldallal az a "baj", hogy nagy valószínűséggel csak az Egyesült Királyságban forgalomba helyezett (vagy még inkább csak az oda a gyártók által beszállított) járművekre vonatkozik.
Én például nem találom benne a saját kocsimat (sem gyártási dátum, sem alvázszám alapján nincsen benne), pedig volt rá vonatkozó visszahívás.
Ennyi minden nem romlik el egyszerre, csak úgy magától. Szabadban állsz, vagy garázsban? Nem valamilyen fagyás okozza? Nekem úgy tűnik minden üzenetnek köze van a kerekekhez. Nem fagyott be a kézifék?
Igen, ezt olvastam, köszi. Csak arra lettem volna kíváncsi, hogy melyik modellnél jelentkezik, valamint, hohy egyazon jelenségről van szó. Bár kétségtelen, hogy elég nehéz leírni egy hangot szavakkal. Szerencsére leterhelve ( 5 fő+ csomagok ) megszűnt, remélem nem csak átmeneti az öröm. Következő szerviznél befújatok mindent.
Ez a hátsó futómű nyikorgás melyik modellt érinti, a grandot vagy a rövidet, esetleg mindkettőt? Nekem a rövid van, kizárólag a jobb hátuljából folyamatos nyikorgás hallható menet közben, de álló helyzetben a hátuljának a hintáztatásával is előidézhető. Egyedül sajnos a pontos helyét nem tudom behatárolni, de bent jobban hallatszik, mint kint. A hangot ahhoz tudnám hasonlítani, mintha egy csapat éhes madárfióka költözött volna be. Eddig mindig az autó felemelése után jelentkezett és egy-két napon belül magától megszűnt. A vezérlés cserénél a szerelő fújkált valamit wd40-nel, csodák csodájára nem is jelentkezett aznap. Másnap ismét megjelent, aztán belém jöttek hátulról, azóta nem akar megszűnni, és nagyon idegesítő. Ez lenne az a nyikorgás, vagy ez csak valami szilent vagy gátló vagy akármi, kenéssel orvosolható jelenség lenne?