Az emútnyócévben a büdös ballikák kitenyésztették zaváry vagy ki hasonmásait, van belőle ittas vezetős, hivatali szobában szipkázós, libaszemkilövetős példány is, szükség esetére.
Szerinted hány alpolgármester külsejű alak jár be zaváry önkormányzati irodájába porszívózni?
Én vagy tíz éve megszólítottam egy kolleganőmet az utcán, hogy szia, hát te? (Már, hogy mit keres az utcán, mikor éppen dolgoznia kellene.) Csak nézett. Mondom, mi van? Még meg is némultál? Azt mondja, ő nem tudja ki vagyok. Gondoltam ez megbolondult. Kérdezem, nem x.y. a neve? Azt mondja, nem. Elszégyelletem magam, és bocsánatot kértem. Azért felhívtam a céget, hogy az illető ott van é. Azt mondták, azonnal adják.
Szóval az a csaj kiköpött a kolleganőm volt, egy kilométerre a cég irodáktól, nem a világ másik végén. Minden nap találkoztunk, mégis azt hittem, hogy ő az.
Ezzel együtt, aki drogozik, az ne legyen politikus! Szerintem. Már, ha van rá más bizonyíték is.
Ha nem eppen ok akarnak szigoritani a törvenyt (lasd alább) es két evvel bünteni a diakokat, nem ok papolnanak allandoan a nemzetről, keresztény erkölcsről akkor nem lenne gond.
Masreszt roppant sunyi trükk amit előadtal, ugyanis EGYIK SEM hivatali ideje alatt tette, sot meg politikus sem volt.
De ha mar csak az ilyen trükkök maradnak vedeni...
George Bush kokainozott, Obama füvezett. (Mindkettő saját maga mondta el a tévében.)
Náluk nem nagy ügy. De ha egy fideszes csinálja akkor világszám? Bár amilyen rossz az a felvétel, még azt se mondanám hogy ő az, mert bárki lehet hasonló frizurában. :)
Kőkemény szabályok vonatkoznak hétfőtől a droghasználókra, a kormány láthatóan megelégelte az elmúlt évek türelmes hozzáállását. Pedig a megelőzést és az ártalomcsökkentést még az első Orbán-kormány tette állami feladattá, hogy aztán 2010-től kétszer is látványos hátraarcot csináljon. Úgy tűnik, képtelen eldönteni a kormány, hogy a vasszigor vagy a megértő pátyolgatás-e a célravezetőbb. Úgyhogy megpróbálja a kettőt együtt.
Két év letöltendő börtön annak, aki elszív egy spanglit, vagy más kábítószert fogyaszt. Ráadásul a büntetés két éven belül csak egyszer váltható ki eltereléssel, a második lebukásánál tényleges szabadságvesztés jár. Súlyosbodik azok büntetése, akiket nagyon sok kábítószerrel kapnak el. A fogyasztókat arra ösztönzik, hogy dobják fel a dílert. A függők sem esnek enyhébb megítélés alá, mint az alkalmi fogyasztók.
___FRISSÍTÉS
A Sportért és Ifjúságért Felelős Államtitkárság cikkünk megjelenése után küldte el korábban feltett kérdéseinkre a válaszaiat, amelyekből kiderül, hogy a korábbi reményekhez képest "nagy valószínűséggel" csak az őszi ülésszakban tárgyalja majd az Országgyűlés a drogstratégiát. A stratégia megalkotása során több országét is megvizsgálták, és az Egyesült Királyságé tetszett a legjobban. Az államtitkárság szerint az új Btk. szigorúbb elterelési szabályai hatákonyabbá teszik majd az elterelés intézményét.
Ha egy közéleti szereplőről hitelt érdemlően bebizonyosodik, hogy bűncselekményt követett el, annak "nincs pardon", vagyis nincs helye a közéletben, így a Fideszben sem - így kommentálta Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója
Te ezt elhiszed? POKORNI meg ilyeneket mondott aztán akkroa csend van Zugloi és a politikusok házáig épitett autóutak ugyben hogy na !
Itt meg lathatod ahogy a hivek egyből védik még a kábszerezést is azonnal.
Pokorni: aki belenyúl a pénztárba, annak le fogjuk vágni a kezét
Azon múlik a következő kormány sikere, hogy a sajátjait illetően is kemény tud-e lenni - jelentette ki Pokorni Zoltán, a Fidesz alelnöke.
Ezért az elszámoltatás a jövőről szól - mondta az ellenzéki politikus Ajkán egy lakossági fórumon. Megjegyezte: "a mieink előtt is világosnak kell lenni", hogy ha ők lesznek hatalomban, az nem jelentheti azt: "eddig ők loptak, most meg ti fogtok lopni".
Egy teljesen új világot kell kezdeni, s az elsőnek, aki belenyúl a pénztárba, annak "le fogjuk vágni a kezét" - fogalmazott a Fidesz politikusa, hangsúlyozva, hogy "ezt kell nagyon világossá tenni"
Fiatal kábítószerdílert fogtak tegnap a rendőrök Siófokon. Egy neve ellhalgatását kérő helyi férfi azt állítja: a drogterjesztő N. L., a Somogy Megyei Önkormányzat fideszes képviselőjének fia, a 17 éves Csaba. A telefonáló azt mondta: látta, amikor a rendőrök elfogták a fiút, aki több siófoki kamasznak is adott kábítószert. - Az én gyerekemnek is adott el a drogból. A 16 éves fiam bevallota, hogy nem ez volt az első alkalom - mondta a felháborodott édesapa, aki azt ugyan nem tudta megmondani, hogy milyen típusú kábítószert talált a fiánál, de a gyerek elmondása szerint a piaci árnál drágábban kapta a szert.
A Siófoki Rendőrkapitányságon sem megerősíteni sem cáfolni nem kívánták az információt.- Mit mondjak erre? - megkeresésünkre Németh Lajos mindössze ennyit fűzött a történtekhez. Az édesapa állításaira a képviselő csak annyit mondott: miről beszélünk? Úgy tudjuk, a kábítószer terjesztő ügyében Pécsen kezdték meg az eljárást.
Taláncsak kóstolgatja az MSZP az aljas, sunyi (karaktergyilkolási) kampány ízét...(?)
Ebben zseniális a fidesz, nemde?
Személyszerint nemtámogatom az ilyeneket, de be kell látni, hogy ha a fideszhívek állandójelzőként használják a "drogos" szót asszema millás egyik prominensére, akkor ez egy móccer ennek lenullázásához... (legrogosozzátok az emberünket? akkor ledrogosozzuk az egyik tieteket is, höhőőő... Na így drogosozzatok ezekután!") - vagyvalami ilyesmi.
"honnan tudta 2 napja, hogy pont neki kell védekeznie???"
- Egy verzió (duplacsavar) lehet, hogy tudott a kameráról és szándékosan rángatta bele a maszoposokat a történetbe, mert ebben az esetben elkövetik a személyes adatokkal való visszaélés (video) jogsértését, sőt maguk szolgáltatnak rá bizonyítékot. Ha ez nem is igaz, de simán mondhatja ezt, feltéve ha egyáltalán akar bármit is mondani. De még az is lehet, hogy igaz, meg tán még az is lehet, hogy ott se volt :-))
Nem volt kötelessége feljelentést tenni, mert a BTK csak minősített bűncselekményeknél írja azt elő, mint például emberrablás vagy állam elleni bűncselekmények:
"263. § (1) Aki hitelt érdemlő tudomást szerez arról, hogy alkotmányos rend erőszakos megváltoztatása, alkotmányos rend elleni szervezkedés, lázadás, rombolás, hazaárulás, hűtlenség, az ellenség támogatása, kémkedés, szövetséges fegyveres erő ellen elkövetett kémkedés készül, vagy még le nem leplezett ilyen bűncselekményt követtek el, és erről a hatóságnak vagy az állam illetékes szervének, mihelyt teheti, nem tesz feljelentést, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."
Gondolom, nem is olcsó, de ha igzat mondott, hogy ő aztán sohasem, akkor ennyit meg kell, hogy érjen neki, nem? Mert utána agyagba lehet döngölni az ellent.