"na nem mintha az elmúlnyolcban nem az állami cégek hirdetései tartották volna el a szabadadót, ezt azért tegyük hozzá."
A zijenre szokják mondani, hogya zellenkezője sem igaz. Temonttad, hogy hallgattad, háttudhatod... Meg nyilván hallgattál más médijumot is, ahol szintén vótak államicég-hirdetések... De szerintema zelmúttnyóccévbena jobber sajtó felduzzadásáról hallhattál, és nema kicsinálásáról.
Ez eccerűjen kamu, kizárólaga kognitív disszonancija fölöldását szógáló, álságos önigazolás.
Miközbena Klubbrádijó megnyert egy közösségi (és nem közszolgálati!) frekvenciját, valaminta saját kereskedelmijét is, (és perszeja másikról azonnal lemond, haja zeggyiket végre használhattya,) és mindkettőta zuccsó töltényig támaggyaja Zenemhahaha, a jóval kisebb hallgatoccságú Inforádijó kereskedelmi frekvencijáját átírták közösségire. Nyilván fizetési nehésségek adóttak vóna különben... Vaccsak ajándéka lojalitásért?
De ez így normális, ésa kettő ügy között persze semmilyen összefüggés sincs! Nemis lehet, hisza Zinfót befogaggyaja NER, a Klubrádijó meg kiköpi asztat...
Ugye énsenem láttama szerződésset, deja (magas díjú) frekvencija-használati jog kereskedelmi rádijóra vonatkozik. Ahhoz meg kereskedni köll. És nehéz hosszútávú kereskedelmi szerződéseket kötni kéthavonta meghosszabbított kiráji kegy alapján... Különös tekintettel arra, hogya Klubbrádijó igyexik rendeltetésszerűjen használnija frekvencijáit, deja jogkövetésre felszólító jogerőss és jogerőtlen bírósági ítéletek garmadája ellenére eszteta Zenemhahaha nem bissztosíccsa. Teháta jogsértés alapja az, hogya Zenemhahaha nem teszi lehetővé asztata tevékenységet, amibőla dijjat követeli.
Tekis hamiss, dejiszen te is tudod esztet, csak froclizol itten...
Mert utána szoktam nézni dolgoknak, amik érdekelnek.
És azt feltételezem, hogy a médiatanács abban a közleményében nem hazudott, amelyikben ismertette a korábban kereskedelmi frekin sugárzó adók átsorolását az ingyenes közműsorszolgáltatóira.
Főleg, hogy a mi rádiónknak is kellett kérni az átsorolást, mert a korábbi közösségi nonprofit kategória mint olyan megszünt.
Látod eztgondoltam én is,mikor a 2010-es választások után a ballib azonnal a FIDESZ-t kezdte hibáztatni a gazdasági gondokért úgy,mint ha az előző 8 évben nem ők csinálták volna a gondokat. Akkor is ezt gondoltam,mikor BGy a KR-ben arról kérdezte a hallgatókat,hogy mit szólnak,hogy Merkel megdicsérte Orbánt és fel voltak háborodva. Most is ezt gondolom,mrrt vastag bőr kellett Mesterházinak,hogy Erdélybe menjen.....
Ha a médiatanácsnak ez annyira bonyolult, hogy több mint 600 nap nem volt elegendő a megoldására, akkor tisztelettel mondjanak le, és legyenek olyanok, akik képesek kezelni a helyzetet.
A Médiatanács – mint minden más esetben – így a Klubrádió esetében is a vitás ügyek olyan megoldásában érdekelt, ami garantálja a rádiós piac etikus, mindenkire nézve egyforma szabályok szerinti működésének biztonságát.
A Budapest 92,9 MHz-es frekvencia ügyéhez hasonló bonyolult jogi hátterű esetek megoldásának legbiztosabb és legrövidebb útját az eljárások jóhiszeműségének megkérdőjelezése helyett egymás jogállami lépéseinek tiszteletben tartása jelentheti. Biztosak vagyunk abban, hogy ezt és csakis ezt az utat követve kivétel nélkül minden vitás ügy jogállami megoldása megtalálható. A Médiatanács ezúttal is a jogállami megoldást választotta, és élt a jogorvoslat lehetőségével" – áll az indoklásban.
Hát, ha már egyszer van lehetőség fellebezésre...
Ez olyan lenne mintha a boltos téged azzal vádolna hogy nem fizetted ki zsemlét és addig nem kapnál enni, amíg a bíróság jogerősen ki nem mondja kinek van igaza ebben a vitában.
Parakovács mongyuka nyócvanas évekből maratt, de akkó még nemvót sztárújságíró, deméga Pikó se... De értem én, mit mondasz.
A Klubhoz mentek áta "fijatalok" a Zestefemtől, mikor az megváltosztattaja profijját. Én ekkor kesztema Klubbot hallgatni. Asztán két hullámba mentek ela Klubtól: Először 2006. január 31. után, mikorisa Klub egyfajta politikaji arculatot vállalt föl. Másoccor meg akkor, mikora zújságíróknak választani köllött, hogy vagy kösszógálati, vagy kereskedelmi. Nagyrészüka Zemtévéhöz ment kultúrkodni.
Azóta valóban nagyrészt azok vannak, akiketa zegykori közrádijóbóla médijaháborúba kiszórtak. Viszont egyrészt - egy-két igazán irritáló kivételtől eltekintve - kifejezetten jó újságírók, másrészt eza zeggyetlen rádijó, ahol nem "kormányzati bullshit"-et, esetlexámomra érdektelen bulvárt hallok...
Nem véletlenül zavartáka Kádáréka Szabadajrópát: Ha nem egy hanxól, akkor mexavarodnaka zemberek, és nem hiszik ela zigasságot...
De sokkal szörnyűségesebb dolgok vannak abban az 50 oldalas jelentésben. Mint pl.
"A köztulajdonban lévő médiában a jelentés szerint szigorú szabályokat kellene alkotni, amelyek kiküszöbölik a kormányzati befolyást, szavatolják a belső sokszínűséget, valamint a közmédiumot egy minden érintettet képviselő, független testület felügyelete alá rendelnék."