Hasonló kérdés/kérést megfogalmaztam már az elején. A MAZSIHISZnek és a hazai zsidóságnak címezve. Határolódjanak el az antiszemitizmust gerjesztő provokátortól, hogy ne kerüljenek ők is (hallgatólagos támogatóként) szembe a többségi társadalommmal.
Dáneil elffftárs oda készül, (fészen írta) még van pár elintézni valója...(akciós, veres festék felvásárlása, egy kis öntögetés). Nem tudom mennyire fogják ott szívesen látni, túl sok ez a pali...erősen grafomán..., közlési kényszerben szenved...
szántam rá pár órát, átnéztem az elmúlt napok termését nála az fb-n (üzenőfal, ismerősei) falkájából egy-két értelmesebb javasolta neki, hogy álljon le..., dafke nem fog.
mindenkit fel fog jelenteni...:))
Cukorhegyiék blokkolták a főprofilját..., 2 napja ezen (is) ajvékol:)
aranyos Raulnál nem díjazta a disznólábakat..., pedig lehet, hogy tudja hol akciós a desznyóláb!:)
Nem kérdezem, tudom. Aki nem képes a jó meg a rossz dolgokat elkülöníteni egymástól és kiáll a csacsiságok mellett , azt általában nem érdekli mások véleménye... Engem meg nem érdekel, hogy téged érdekel-e... Tudod, én nem vagyok válogatós, csak megválogatom, kivel/mivel foglalkozom....