Bizony bizony,szeretem a zrikát jogos.Bár lássuk be nagyon örülök neki,hogy tévedtem,azért még nem váltotta meg a világot.És az Nagyon megzavart,hogy egy sérült játékos ellen,aki nem tudod adogatni simán kikapott.Vaj Máté,hol tartana,ha egészséges volna.És azért lássuk,be,mi aki szeretjük a teniszt ez nagy eredmény,de egy héten jól játszani,és kiegyensúlyozottan játszani egész évben,az más dolog.De hátha ez egy út kezdete,de Te is tudod,ha már TOP 100-ba jutna,az is emberfeletti teljesítmény a mai teniszben.Mert egyszer volt Roberto Carretero is,egyszer nyert egy 1000 versenyt,aztán soha többet nem láttuk.De talán Verkerket is mondhatnám.
Medvedevnek,is persze hol tart ettől Fábián,A játéka van,B terv nincs,de az A tervvel rákényszeríti kemény pályán az ellenfélre az akaratát,és Medve nyer.Kérdés mi lesz salakon,és fűvőn.Bármi lesz a döntő szettben megemelem a kalapom Fábián előtt.
A világ vicce,hogy Fábiánról,a NS online,semmit nem írt eddig,arról a .... Babosról,amikor 25000 dolláros ITF tornán bohóckodott,azt megírták,mert a MOL csapat tagja.Hát ez tényleg nem Magyarország,hanem Hofiország.A 90 években az ORF text 1 óra múlva közölte,hogy az ő challneger királyuk,aki ezzel a taktikával,NR 17 lett ,közölte az eredményét az első fordulóban is.
Szia jó reggelt!Gratulálok neked is.De bocs,hogy feltartalak a butaságommal.azért néztem be ennyire,mert kint voltam a 25000 dolláros ITF tornánkon,és Fábián kikapott egy sokkal tehetségesebb magyar játékostól,mert minket mindig a balsors tép,és úgy kapott ki szegény Valkusz Máté ellen,hogy Máté nem tudta felemelni a kezét,és alulról szervált,és még így is butára verte.Szegény Máté megtalálta miben nagyon tehetséges,csak iszonyú balszerencséjére,a sors valamiért ,ezt a büntetést adta neki,sosem lesz belőle,bár tévednék megint,nagyon boldog lennék,nagy teniszező.Mert sajnos azt hiszem azóta sem játszott Máté.
Juhász még bekavarhat a kísérletbe, ami Szűcs Lajcsi seggét hivatott megmenteni (Lázár így mos tisztára, hahaha), és Richterre verné rá a balhét (kérdés, mennyire). Pedig nem túl okos honfitársunk Juhász sem (ezt persze mindentől függetlenül is tudtuk), hogy hagyta magát abban az 500 millás tételben bajba keverni. Na de akár okos, akár nem, ha felzaklatott exkavátorként nekilendül, magával tud rántani másokat is. https://nepszava.hu/3136806_egymast-is-atvertek-a-korabbi-vezetosegi-tagok-a-magyar-tenisz-szovetsegben
Tudod ebben igazad van,bár mindenki annyira játszik jól amennyire az ellenfél engedi,de nem szépen kell játszani,hanem nyerni kell.Off téma,de Görögország sem játszott szépen az EB-n,de eredményesen,és egy egész országot,nagyon boldoggá tettek,és hősök lettek,de persze ehhez kellett egy fantasztikus német edző Otto Rehhagel,akit biztos görögként tisztelnek.
Újabb nagy gratula Fábiáűnnak.Csak egy a bibi,hogy még annyit sem nyert vele,mintha megnyert volna,egy 25000 dolláros versenyt,mert az 20ATP pontot ér,és 3120 dollárt.Mert most 17 pontot nyert eddig,és 1260 eurot.Most jön a nagy lehetőség,mert ha csak még egyet nyer,már 31 ATP pontot kap,ami neki nagyon sok,és még hátha bejut a döntőbe is ,vagy csoda történik és megnyeri a versenyt.Az volna az igazi kasza.
Gratulálok!A 138.a legyőzni,az igazi bravúr.De ezzel szerzett eddig 9 ATP pontot.És legyőzte a 7.kiemeltet,és papíron gyengébb ellenfélnek kellene jönni,de balszerencsére,sajnos nem az olasz győzött,döntő szett tie breakben,hanem "magyar" rangadó jön,Stakhovsky ellen,aki ellen Fábián nincsen felkészítve,mert háló röptét játszik,még egyszer az én Rogeremet is megverte Wimbledonban,mert a mai fiatalok,nincsenek felkészítve ez ellen a stílus ellen.Bár félre ne értsd,Rogernek a galambja volt az ukrán,csak mindenki életében van egy nap,amikor legyőzetetlenné válik,és pont Roger kifogta ezt a napot.Bár ne lenne igazam,és Fábián nyerne.De a tegnapi Mannarino-Basilashvili meccsen,ahol a világ vicce volt,hogy a francia iparos,legyőzte a grúzt.De vannak később érő típusok,lásd Medvedev,aki fiatal korában állandóan a földhöz vágat az ütőjét,de a legjobb műsora az volt,amikor lecsalózta Wimbledonban a bírót,és elővette a pénztárcáját,és az aprópénzt,a bíróhoz dobta,https://www.youtube.com/watch?v=N_fKrMs5inc de neki is benőtt a feje lágya.Majd Zsombornak is nagy valamikor a közeljövőbe meg fogja tanulni.De lehet,hogy ezt a dolgot sosem fogja megtanulni,mert vannak olyan emberek,akik a saját hibájukból sem tanulnak.Bár viccből írom,több pontot kapott már biztos a héten,mint szegény Murray,aki egy hatalmas meccsen kapott ki,és nem kapja meg a 10 pontot,mert WC-os volt.Mert Fognini kapott a tegnapi vereségéért 10 pontot,tehát gyakorlatilag jobban szerepelt eddig héten Fognini,mint Marozsán,aki már 3 meccset nyert.
Egy éve egyetértettem volna, max top 500at néztem volna ki belőle, de tavaly óta, hogy a szövetségben helyre álltak a dolgok, jött Noszály , új edzés felfogás stb. nagyot lépett előre. És legalább fejben nem egy idióta,mint Zsombi. Persze tehetsegben sehol nincs hozzá, de lehet hogy egy év múlva mégis előrébb lesz a ranglistán mint Zsombi.
Szia!Minden elismerésem Fábiánnak ezért.És én nagyon boldog volnék ha így tudnék teniszezni.Csak az a a baj,hogy ebből az egyéni teniszből,sosem fog 1 dollár pluszt sem kivenni,mert kapott ezért 4 ATP pontot,és 450 eurot.Persze ő tudja mit csinál,de az ő helyében,elmennék edzősködni,és nyáron csapatbajnokságokban játszani,mert abból jól meg lehet élni.Példáula Bunesliga 1-be szerintem beférne,de lehet ,hogy csak a 2-be,ahol telt ház van,jó hangulat van,és még elég jól meg is fizetik.De persze fiatalság bolondság.Majd egy idő múlva,majdnem biztos vagyok,hogy ezt fogja csinálni.Bár nagyon boldog volnék ha tévednék,és csak az első 200-ba bejutna,mert ma ,az is piszkosul nagy dolog.
Azt ne felejtsd el ki volt az ellenfél.2 ATP döntője volt az is idén,és múlt héten 8 között volt Antwerpenben.Azért nem mindegy kitől kapod a labdákat,mert mindenki annyira játszik jól,amennyire az ellenfél engedi.Szerintem nagyon szépen helyt áll Zsombor.Csak egyet ne felejts el,hogy még a NR300 is,ma már nagyon jól játszik.Nagyon nehéz ez a szakma.
Na ezek a legnagyobb közhelyek. Egy ekkora tehetség, mint Zsombi, nem engedheti meg magának, hogy elszórakozzon 1000 %-os ziccereket, s csak simogassa, tologassa a labdát akkor, amikor force ütésekre kellene váltania, főleg, ha valaki ennyire ügyes és laza a hálónál. Több volt ebben ma is és félő, hogy ezzel a felfogással több is marad benne, de nagyon szeretném, ha rám cáfolna!
Azzal együtt hogy kikapott Zsombor,nagyon tisztességesen helytált,és egy nagy gratula neki.Tovább kell menni,ezen a nagyon rögös úton,Sajnos nagyon nehéz.De hajrá!!!!
Zsombi felkvalizta magát nagy nehezen végre egy challanger tornára, erre megkapja az egyik legnagyobb amerikai tehetséget- jó szintmérő lesz az atp 70.