Holocaust-szindrómás zsidók? Szerintem abból nincs sok. Viszont cigányok között rengeteg van, aki rasszista indulattól vezérelve utálja a nem cigány magyarokat.
Lehet hogy nics sok, de az ideológiai, pénzügyi alapokat ők tremtik meg, mivel cigány értelmiség nem létezik. A fajgyűlölő cigányokat ők karolják fel, és ők a futtatók is. Nézd csak meg a szadit, az un. "liberális emberjogi kultúra" a magyarok jogfosztásáról szól, túlképp ez a project fő célja. A cigányok márcsak számosságuk miatt is alkalmasak az első vonalba, az mégse járja, hogy egy felsőbbrendű, a belvárosi szubkultúrális zárvány oszlopos tagja koszolja össze magát. Talpasnak jók a cigók is, de mulatságos módon a "cigány kultúra" és a másság harcos és tűzközeli elitje között elvétve tanálunk cigányt. Biztos véletlen:-)
Multikulti vagyok, azt mondod, meg a többi hülyeséget? Ilyen jót rég nevettem. Kevered itt a sz'rt rendesen.
Izrael-ellenes vagyok, azt mondod? Mert a Deir Yassin-i vérengzésről megemlékeztem? Mialatt a te elvtársaid meg antifasiszta kristálydélutánt rendeztek, a magyarságot bemocskolva, a Schroeder úr tiszteletére?
Mondom, mocskosszájú vagy, méltatlan a figyelemre. Csaholj vissza nyugodtan, kedvedre!
"a palesztínoknak nincs szükségük gazdaszervezetre, ők önmagukban is életképesek." Jól megfontoltad ezt? Én valahogy máshogy tudom, tán 90 feletti % -ban segélyekből élnek.
Értem, akkor már nem vagy "nemzeti", "keresztény" és "magyar". Antiglobalista, antiklerikális, multikulti, toleráns meg ilyen marhaságok jellemeznek. Akkor jó, megnyugodtam. Azok ilyen hülyék szoktak lenni, maradj is így. Csak kicsit idegesített, hogy számomra fontos értékekre hivatkozik valaki Izraelellenes propagandája közben. De így okay, csináld csak. Mondhatni a szokásos tőletek.
A cigányok mozgáslehetőségét eleve behatárolja, hogy rettegnek egy olyan kifutástól, hogy a többségi nemzet nélkül, akár még az autonómia kereterin belül is, saját maguktól kellene rendezni sorsukat.
Az izraeli-palesztin viszály két nem kompatibilis entitás között az erőforrásokért zajló harc.
Igen, ebben neked mélyen igazad van, a palesztínoknak nincs szükségük gazdaszervezetre, ők önmagukban is életképesek. Ez lényegi különbség. Viszont abban meg nekem, hogy a két szembenállás alapja mégiscsak az, hogy kulturálisan inkompatibilis csoportok ütköznek mindkét esetben, az integráció lehetetlen. És pont ezért nagyon álságos dolog az önvédelmet megtagadni a zsidóktól ill. a magyaroktól emberjogi hablatyokat bevetve. Mert ez nem a paleszryncigány kisebbség védelméről, hanem a zsidó/magyar többség tönkretételérő szól.
Ah, egy ember, aki hajlandó az önkritikára! :) Köszönöm! Sok kéne belőled itthon.
Egyébként, én nagyon büszke vagyok, hogy olyan zsidó emberekkel élhetek egy országban, mint Bodó K. Attila. Az ilyen megszólalások segítenek eloszlatni a sunyi politikai szerencselovagok által keltett és meglovagolt antiszemitizmust. Sajnos sok emberben olyan sok ma az indulat, hogy bizony bedőlnek az uszítóknak, olyanokat kezdenek hibáztatni (pl a zsidók), akikből azok akarnak bűnbakot csinálni akik a saját mérhetetlen országromboló tevékenységükróll akarják elterelni a fogyelmet.
>> Egyszerűen a cigányterror és a fertőzött területeken a törvényesség hiánya kikényszeríti a többségiekből.
Természetesen a gárda már most is kikényszeríti.
Ezért van az, hogy őrült tempóban keresnek cigányokat rendőrnek és én kinézek a jövőben némi jövedelmi pozíció javulást náluk, ami kívánatossá teszi az életpályát.
Ezzel a vérfrissítéssel természetesen a rendőrség egyes területeken drasztikusabban fogja végezni a feladatait, de a szükséges médiatámogatásra való hajlam már kialakult, tehát nem lesz jeletős társadalmi sokk, ha divatba jön ismét a csendőr pofon.
A főpincéri egyenruha tényleg megmosolyagtató. Amúgy nem is kéen egy "kimenő" naci, elég volna a bevetétes szvsz, az képileg is hatásosabb, ezért azzal a propaganda is ütősebb. Azonban, ha valamire igény van, akkor az előbb-utóbb ki is lesz elégítve. Egyszerűen a cigányterror és a fertőzött területeken a törvényesség hiánya kikényszeríti a többségiekből. Ha éppen nem a gárda, és nem az őrsereg, akkor majd valami más szerveződés fogja betölteni a törvényes rend hiáyna miatt keletkezett űrt. Ha elsőre, másodikra... ötödikre sem sikerül, akkor majd a hatodik bevállik.
>>Én telejsen analógnak gondolom a két viszályt, az izraeli-paleszín és a magyar-cigány viszonyt.
Szerintem pedig alapvetően más attitűdök hajtják.
A cigányok mozgáslehetőségét eleve behatárolja, hogy rettegnek egy olyan kifutástól, hogy a többségi nemzet nélkül, akár még az autonómia kereterin belül is, saját maguktól kellene rendezni sorsukat.
Az izraeli-palesztin viszály két nem kompatibilis entitás között az erőforrásokért zajló harc.
Te ugye "nemzeti" vagy, és kibaszottul keresztény? Akkor most kérném szépen a kiirtott keresztény faluk listáját. Libanonban volt bőven, gondolom azt is jegyzed.
Ajánlom figyelmébe mindenkinek az alábbi hvg-n megjelent véleményt:
#12 - Bodó Kirchsteuer Attila | 2008. április 13. 13:55
Kedves HVG olvasók !
Kedves Szego Péter!
„A Fidesznek el kell döntenie, hogy Szabó vagy Lezsák pártja-e” 2008. április 12.-én a HVG-ben ilyen címen
megjelent cikkben nevem is említésre került, de az már sajnos hely hiányában lemaradt,
hogy mit mondtam és mit kérdeztem Szabó György képviselo barátunktól.
Most ez úton élek a hiánypótlással
Családom több mint hetven éve ezen a környéken lakik.
Itt nottem fel ide köt ifjúságom. Korábban itt az Újlipótváros különféle társadalmi tisztségeket viseltem. ezért ismerem az " egész falut, " , ahogy ezt mifelénk nevezik, mint a tenyeremet.
Szabóval Gyurival miután tisztáztuk a félreértéseket semmi bajom, csupán azokkal van a legfobb bajom, akik minden ügyet megragadnak arra, hogy megpróbálják "leszalámizni" -szabókra, meg lezsákokra-. a feltartóztathatatlanul megorösödo FIDESZ-t
Mondjuk ki nyíltan, -fejtsük meg a kódolt üzenetet végre-, tehát zsidókra meg nem zsidókra.
Hát itt tartunk a XXI. században, a Gyurcsány kormány már idáig aljasult, hogy a FIDESZ szavazóbázisát vallási alapon akarja egymás ellen hangolni., leszalámizni. Ezzel a technikával a FIDESZ-t a nemzetközi közvélemény elott egy szalonképtelen irányba taszigálni.
A bolsevik utódok, Kun Béláék és Rákosi Mátyás Gerok, Földesek, Uszták, Horváthok, Bednár Barnák, Galambosok, Feketék, még sorolhatnám szellemi és természetes örökösei, oseik nyomán ismét a "szalámizás " politikájába kezdtek.
A recept már régi ,-kedves barátaim nagyon régi és unalmas-
A recept így szól!
1 )Keress egy zsidóság által lakott környéket.
2) Ha találtál, akkor keress egy kultúrát terjeszto üzletet.
3) Ide küldjél be valakit, aki hajlamos balhézni, markánsan kihangsúlyozni nemzeti hovatartozását.
4)Alakítsál ki olyan helyzetet, amelyben lehet nacizni meg zsidózni.
5)Ezután szervezd meg, hogy valakik felgyújtsák az üzletet.
6)Legyenek mind a két oldalon olyan hangadóid, akik alkalmasak arra, hogy az egész ügyet
politikailag minél elobb hírértékuvé tegyék.
ÉS ÍME KÉSZ A FORGATÓKÖNYV, KEZDODHET AZ ELOADÁS!
Ebben az eloadásban Gyurcsányék itt a békés otthonom mellett, Dr. Josef Goebbels náci propaganda miniszter ötlettárából merítve, (csak ellenkezo elojellel) felfújták a nem létezo magyarországi nácizmus veszélyének léggömbjét.
NÁCI VESZÉLY Pedig NINCS
Gyurcsány Ferenc az Európai Unió legnagyobb hazudozója és képmutatója most végso elkeseredésében a leheto legaljasabb játszmába kezdett.
Itt Magyarországon, itt Európa legnagyobb és legösszetartóbb zsidó városnegyedében,
ahol generációk nottek fel békében és szeretettel, volt mersze idejönni a Shabbat elött pár órával és a Pesach elött egy héttel és , mint valami karmester levezényelni az eloadást.
Gyurcsány Ferenc aggódik a zsidóságért ,miközben ,egy zsidó család korábban elkobzott villájában él!
Bizony bizony a bolsevik utódok!
Schweitzer József egykori országos forabbi, akibol ha lenne legalább egy tucat ebben az ö országban, -DE SAJNOS NINCS! akkor az ilyen magyarországi önmocskolásra, amely itt a Hollán Erno utcában lejátszódott nem kerülhetett volna sor.
Schweitzer József mondta az egyik tanítványának "hogy ez a bagázs, Kun, Szamuely, meg a többi ganaj az o szemében nem zsidó; halachikusan persze azok, de tetteikkel, gondolataikkal kiírták magukat a zsidóság kebelébol, mindennap 1000X is megszegték a vallás törvényeit, melyeket persze sosem ismertek".
Azok jönnek ide gyülekezot fújni, akiknek a felmenoi a zsidóság megítélésén saját kommunista-forradalmár oseik, felmenoik rontottak legtöbbet szerte Európában,
akik széles támadási felületet nyújtottak a szélsojobbnak." És hát valljuk be,
Ok voltak azok, akik nem harcoltak fronton, és nem élték át a poklok poklait! (Vagy épphogy csak beleszagoltak)Na ezeknek a szellemi és természetes örökösei jönnek ide ide pénteken " Júda Ben-Hur" szerepében tetszelegve, miközben a Hollán Erno utca másik oldalán mások, pedig más szerepeben (Giovanni da Capestrano) Kapisztrán Szent Jánost játszanak.
Mi Józan és "benszülött" Újlipótvárosiak ott álltunk az utca mindkét oldalán, mert nekünk egy utcánk van és egy hazánk Magyarország, amelyet nem engedünk vallásokra bontani.
Nálunk két legfobb kategória a hazaszereto és a hazaáruló, nemzetromboló, és nemzetgyarapító.Gyurcsány Ferenc a Hollán Erno utcában nemzetrontó és áruló volt.
Ide hozza az Újlipótvárosba Németországból Gerhard Schröder bemutatni neki a -nem létezo magyarországi naciveszély- ellenes tüntetést?
Pontosan a német Schrödert hozza ide, akinek az országában valóban vannak neo-nácik, ahol hatvanhárom évig lehet tagadni egy település náci múltját SS által örzött gyermeklágerének történtét, ahol egykori náci polgármester képét orzik a közhivatal falán.
Hányni tudnék!
Sárközy francia miniszterelnök, amikor még belügyminiszter volt egyedül bement egy terroristához és kihozta a túszokat. Gyurcsány Ferenc a Magyar Köztársaság Miniszterelnöke miért nem jött átt a Hollán Erno utca másik oldalára? Pedig ott nem is terroristák voltak csak állítólagos neo-nácik és fasiszták.
Miért nem hozta át Schrödert? talán lettek volna olyanok is, akik tolmács nélkül is elmondják volna az igazságot, ami ebben a Gyurcsány által lekurvázott országban van.
És mindaddig van, ameddig ilyen politikai kitartottak lehetnek kormányzati pozícióban.
Tudják barátaim miért nem hozta át Gerhard Schrödert ?
Mert ott nem voltak nácik!
Mert ott olyanok voltak, akik viszont ot utálják.
Mert ott olyanok voltak, akiknek elegük van, hogy a bolsevik ivadékok mindent ami nem róluk szól azonnal lenáciznak!
Egyetlen nácival egyetlen fasisztával nem találkoztam a Hollán Erno utcában!
Én és fiam lettünk volna az elsok, akik azonnal seggbe rúgjuk.
Egyetlen egy baromarcú zülledmény kérdezte hangosan " lehet -e zsidózni" .
A tömeg válasza az volt hogy nem és menjél a p... csba!
Azért nem jött át a hazudozó, nemzetáruló, felszalámizó, megosztó, és zsidó villába lakó Gyurcsány Ferenc mert tudta, hogy akkor kipukkad a náci lufi.
Utolsó mondatom Gyurcsány takarodj! Magyarországon pedig semmiféle nácizmus nem éled fel, mert erre a magyarok nem vevok.
A többit pedik az alábbi linkekbol tudhatják meg:
MÉG VALAMI !
Gyurcsány Ferencrol és társairól mindig Szamueli Tibor Jut eszembe, az alábbiak miatt
Szamuelyrol az volt zsidóság véleménye is, hogy amikor Ausztriába próbált szökni a kommün után, és lebukott Hegyeshalomnál, majd tuzharcban szitává lotték, egyetlen környékbeli magyar hitközség rabbija nem volt hajlandó eltemetni. Átvitték Wiener Neustadt-ba, de az ottani rabbi is megtagadta a temetést (és az azzal járó halotti anyakönyv kiadását). Jobb híján valami árokparton kaparták el állítólag, de a szóbeszéd szerint kóbor kutyák kiásták és felfalták. Na ennyit róla. Amúgy a vörösterror a legtöbb faluban, városban legeloször a falu zsidó szatócsát, mint kapitalistát sokszorosan sújtotta. hiszem, Bábolna környékén egy zsidó malomtulajdonos megtagadta, hogy a bolsiknak lisztet adjon ki (persze ingyen) Szamuely a családjával együtt élve rágyújtotta a malmát. .
Gyurcsány-Szamuelik nem kellenek az Újlipótvárosba!
Holocaust-szindrómás zsidók? Szerintem abból nincs sok. Viszont cigányok között rengeteg van, aki rasszista indulattól vezérelve utálja a nem cigány magyarokat.