Imádlak Benneteket, főleg akkor, ha viszitek Kiskunfélegyháza jó hírét. Szeretnék Veletek együtt ünnepelni, de nálunk ilyenkor a nagy családban kollektív temetőlátogatás van. Nincs menekvés, KÖTELEZŐ! Ez van. :(
Remélem hamarosan kitalálunk valamit, mert már kezdenek berozsdásodni a hangfalak! A pálinka készlet sem fogy! Szóval a folytatást epekedve várom!
Gratula Jana! (Sajnos szombaton nem valószínű hogy kitudok menni, egyrészt évadzáró Big találkozónk lesz, vagy a megfázásból fogok kikecmeregni, vagy a Biget csinálom, szóval van program bőven már megint!)
hali, mivel ilyen ügyes voltam hogy nyertem, ezért szombatra mindenkit meghívnék egy kis ebédre 5.1 en ,csak kérem jelezetek hogy ki jön mert akkor úgy főzűnk, sajna Robikám nem pacal lesz,de majd kárpotolak:)))))
Jaaa előtte lenne egy kis társadalmi munkavégzéééés!!!!!!
Minco!!!! ráérsz-e???? Kellene egy kis hangulat gerjesztés!!!!!
Szasztok,tegnap volt az évadzáró Endurocross futam Márihalom-on, nagyon szép idöt fogtunk ki,viszont a pálya annál szarabb
állapotban volt, a tavalyi verseny óta nem csináltak rajta semmit. Voltunk egy páran, több mint 200 versenyző nevezet.
Nekem egy 3-dik hely is elég volt a bajnoki címhez,és ezt sikerült is hoznom:)))) A rajtott elhoztam,probáltam az erőmet beosztani ugyhogy nem mentem bele semmi viaskodásba, pár kör után beálltam 3 -ik helyre és ezt tartottam a végéig.
Köszönöm a KELCSI FAMILY-nek a szurkolást!!! Ugyhogy II.oszt E3 kategoria bajnoka lettem:))))
Én azért nem voltam, mert volt más, fontosabb dolgom. Sajnos mostanában csak fontos dolgaim vannak, amiket régen, még a régi szép telefonos időkben hétközben simán eltudtam intézni, viszont a mai helyzetemben csak hétvégén tudok elintézni bármit is /és akkor még a barátnőmre fordított időről nem is beszéltem! ;-)/. Szóval hosszas emésztés után arra az elhatározásra jutottam hogy most az egyik motoromtól megkell válnom és ez most az RMZ250 lesz, hogy később mit hoz a sors még nemtudom, de most ez van, marad a túraendurozás.