Azert, hogy nevessunk, de ne kinevessunk, sirjunk, de ne rikassunk, vitazzunk, de ne veszekedjunk. Hogy meseljunk, elemezzunk, kibeszeljunk, segitsunk es talalkozzunk. Oregnek, fiatalnak, dolgozonak, haziasszonynak, ujnak, es foleg reginek, itthoninak es kulfoldinek. Felvetel kerese: mikoltekkukacgmailpontcom
Topikszabályok a 0. hozzászólásban.
Nézd, ez jin és jang, oldás és kötés, stb kérdése. Egy hihetetlenül enyhe tél után több mint valószinű, hogy egy nagyon hideg tél következik. Az a hideg ami tavaly nem jött ide, volt valahol, és idénre ideér abban biztos lehetsz....
Biztos, hogy valami rendkivüli hideg jön vagy valami hasonló, ugyanis már kifigyeltem, hogy akkor fájnak a térdizületeim, ha valami nagy, hosszan tartó időjárás változás előtt vagyunk. Nyáron a nagy hőség előtt fájtak kibaszottul, és most megint.
A férjem (valha törött9 kulccsontja meg pontosan megmondja mikor lesz havazás - pénteken szólt, hogy kedden havazni fog, s lőn.
Térd: csak úgy mondom, hogy ilyenkor kurva kellemetlen a hegyen lakni... az ovoda is lejtőre épült, oda vissza az utcai életveszélyes összekötő lépcsőt is fogyelembe véve kb. 70-70 lépcsőfokot kell megmásznom. De Ivánka aranyos, mindig segít nyögni... :-)))
Pályán megyünk, persze. Izgulni meg izgulok, mert volt olyan év -akkor pont repülővel mentünk-, hogy az autósok a pályán rekedtek a havazás miatt. Osztogattak ugyan teát meg takarókat, de nyilván ezzel együtt baromi kellemetlen.
Meg jártunk már úgy, hogy vonattal mentünk, aztán reggel azzal ébresztettek minket, hogy egészen máshol vagyunk, mint kéne, mert a havazás miatt elterelték a vonatot. (:-))) ) Bécsbe kellett volna érkeznünk, aztán valahol Németország felénél voltunk és adtak 10 percet, hogy felöltözzünk, összepakoljunk és elérjük a bécsi vonatot.
Életemben először akkor láttam pánikrohamot egy középkorú nőn. Szegény...
Szerintem ne keseregj ezen (főleg előre ne):) Gondolom úgyis végig pályán jöttök, azokat pikk-pakk letakarítják főleg arrafelé...izgulni max az itteni viszonyok miatt kell.
Hát csak most indulunk majd neki, emberem rémisztgetett egy sort, hogy mekkora sorok állnak a pályán, de ha jól informálódtam, azóta csak a szokásos van. Úgyhogy ha a gyerek befejezte saját maga hibernálását, nekivágunk :) egy ember már biztos lement a hegyről (az enyém), úgyhogy valamennyire le is van tolva, majd ügyes leszek :)
Itt ez volt reggel (és néhány babakocsi meg lábnyom különbséggel most is ez van, ja, meg a fákról lefújta a szél a havat. Kb. fél órája van pluszban a hőmérő)
Kinyitottam a szememet, és nem hittem neki, 5-10 centis hó a kertben. Lakhelyünk fagyott hó alatt, útkotrás nyomokban. Az M0-tól 15 km-re lakunk, ez a szakasz pár perc híján egy óráig tartott. Beérek Soroksárra, hónak nyoma sincs, ragyogó napsütés, kollegák néznek rám, mint a hülyére, mikor télkezdetről beszélek.