Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2007.07.10 0 0 895
Nézzük így! Ez a szabályzat. Ami persze fideszes képviselőkre és szimpatizánsokra nem kötelező:)
Előzmény: vágyaktengere (891)
vágyaktengere Creative Commons License 2007.07.10 0 0 894

Ez így van! De -ha tudod egyáltalán mit jelent- disztingválni kell!

Az,hogy a fidesz osztogatott haveri körben,az biztosan igaz! De ettől még nem nőtt 15200 milliárdra az adósságállomány,nem került lehetetlen helyzetbe a költségvetés,nem volt szükség megszorításokra,az emberek megnyomorítására! És ez igen nagy különbség!!!

Előzmény: Lúzer Manuel (892)
Worm75 Creative Commons License 2007.07.10 0 0 893
Az tény, hogy félmeztelenül nem lehet vezetni biztonsági okokból. Ha nagyobb sebességnél nekirepül pl egy darázs a sofőrnek, megijed és elrántja a kormányt stb. Ugyanígy nem lehetne pl papucsban sem vezetni a kresz szerint. Leesik, beszorul a pedál alá stb.
Nekem eddig sohasem volt gondom a rendőrökkel. Mindig kiszállok igazoltatásnál és kultúráltan viselkedem, akkor főle, ha hibáztam. Eddig mindig bejött. Azt meg kellene érteni, hogy a rendőr teszi a dolgát (találkoztam már én is hatalmas suttyókkal köztük, de akkor is ő a hivatalos szerv).
Magyarországon kicsit túlzásba visszük a demokráciát. Mindenki meg van róra győződve, hogy ő a világ közepe. AZ EGYÉNT SOHA NEM SZABAD A TÁRSADALOM FÖLÉ RENDELNI! Ez nálunk nem így van. pl amikor kitakarják a bűnözőt a tv-ben, és a nevét sem lehet kiírni. Márpedig én tudni akarom, hogy ki az, és hol él, hogy el tudjam kerülni! Sőt, valószínűleg jelentősen csökkenne a bűnesetek száma, ha visszaállítanák a nyilvános megszégyenítést(nem kalodára gondolok, de mondjuk egy tv-csatorna beleférne)! Hiszen ma annyit számít a jó hírnév, ennek több lenne a visszatartó ereje!
Vagy a büntetési tételeket kéne emelni! pl a lengyeleknél mostanában vezették be, hogy ittas vezetérést v. gyorshajtásért elkobozzás a kocsit. Erre nálunk is megvan a jogi háttér, csak nem alkalmazzák (azt a tárgyat, amivel valaki életet veszélyeztetett, azt elkobozhatják) Márpedig aki pl lakott területen belül 100 km/h-val hasít, az igenis életet veszélyeztet.
Lúzer Manuel Creative Commons License 2007.07.10 0 0 892
Így is fel lehet fogni.
Az okozott kár számszerűségét nézve igazad lehet, de erkölcsileg semmiképpen.

Minden politikus hazudik, és mindegyik kormány osztogat, csak másképpen. A másik bűne nem menti fel egyiket sem. (Magad mondtad.)
Előzmény: vágyaktengere (885)
vágyaktengere Creative Commons License 2007.07.10 0 0 891
Ha így nézzük,akkor a hozzászólások min. 2/3-dának nincs sok köze a konkrét esethez!
Előzmény: Törölt nick (889)
vágyaktengere Creative Commons License 2007.07.10 0 0 890

Vagy inkább elfogytak az érvek? Erre nem lehet mit replikázni és marad az alaptalan minősítés???

Előzmény: Törölt nick (888)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.10 0 0 889

Na most mi köze mindennek a topikhoz?

Lehet, hogy a feredőzni készülő(vagy már a dunai habokból kiemelkedő - tényleg az alagút utca melyik oldalán történt az est?) képviselő úr ezen gondolkodva húzta fel magát annyira, hogy dulakodni kezdett?

Előzmény: vágyaktengere (885)
vágyaktengere Creative Commons License 2007.07.10 0 0 887

Analógia a hozzászólásodra:

Nem szép dolog,hogy pofonváglak,mert elvágtad az apám torkát!

Előzmény: pirosnarancs (881)
vágyaktengere Creative Commons License 2007.07.10 0 0 885

Ezzel nem lehet elintézni! Disztingválni kell!

Azért,mert én anno elszámoltam a 31 Ft-os napidíjat,akkor is ha csak 11 órát voltam külszolgálatban,azért én nem vagyok ugyanolyan felelős az ország gazdasági csődjéért,mint Fekete János,aki az MNB-ben 3,2:1 dollár/deuschmark opciókat vásárolva hihetetlen károkat okozott az országanak,vagy rekordáron vette az aranyat,amit aztán másik sírásónk Surányi minimumáron adott el!

A fidesz alatt csökkent az államadósság aránya! Ez akkor is igaz,ha közben osztottak ki valamit a haveri körben! A maszop-szdsz alatt meg hihetetlen mértékben gallyra mentünk!!! És ez akkor is igaz,ha tisztakezűek lettek volna! De nem voltak azok!!! Hazudták az üvegzsbet,hazudták a dübörgő gazdaságot,hazudtak a hihetetlen jólétről,hazudtak állandóan és csaltak,csaltak...

Előzmény: Lúzer Manuel (879)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.10 0 0 883
Bugyingós fotó nincs?
Előzmény: kábelbúvár (867)
ooloo Creative Commons License 2007.07.10 0 0 882
Ugyan már ... hol van itt tiszta piros vagy tiszta fehér? A hatvan évnyi bolsevizmus még a ma született csecsemő pólyájába is beszivárog... :(
Előzmény: Arcamax (863)
pirosnarancs Creative Commons License 2007.07.10 0 0 881
Ez bizony. Hazudni nektek sem szep dolog attol meg mert a masik is hazudik.
Előzmény: vágyaktengere (871)
tuutuu Creative Commons License 2007.07.10 0 0 880

Ezzel egyet is értenék.

Ha nem qrva sok pénz lenne.

Viszont a sok pénz érdekében bevezetném.ha én lefényképezek valakit szabálysértésben.azt is kezeljék szalszerűen.

Hamar rend lenne.

Előzmény: Filburt (767)
Lúzer Manuel Creative Commons License 2007.07.10 0 0 879
Minden kormány osztogatott a saját vazallusainak, és a mögötte álló szürke eminenciásoknak...
Előzmény: vágyaktengere (871)
vágyaktengere Creative Commons License 2007.07.10 0 0 878
Aztán majd .... leginkább nem derül ki!!!!
Előzmény: pirosnarancs (873)
pirosnarancs Creative Commons License 2007.07.10 0 0 877
Furdorucis keped nincs rola? :D
Előzmény: kábelbúvár (867)
villamosjegy Creative Commons License 2007.07.10 0 0 876
Agree!
Előzmény: Lúzer Manuel (874)
zsolti05 Creative Commons License 2007.07.10 0 0 875
a Népszava szerint van felvétel a fideszes bunkó garázdálkodásáról
Előzmény: pirosnarancs (873)
Lúzer Manuel Creative Commons License 2007.07.10 0 0 874
Elkúrták, ez tény, kegyetlen, szakszerűtlen és szükségtelen dolog volt.
De akár az is igaz lehet sajnos, hogy a rendezvény szervezői jól kiszámított módon áldozati bárányt csináltak a gyűlés résztvevőiből, mert pontosan erre számítottak.
Előzmény: villamosjegy (859)
pirosnarancs Creative Commons License 2007.07.10 0 0 873
Azt is olvastam. Manapsag mar semmit nem lehet elhinni amirol nincs fenykep vagy video felvetel. Sem Zsanett, sem az ujsagiro csaj sem pedig most a kepviselo tortenete nem fedi a valosagot. Lagalabbis ugy tunik aztan majd kiderul.
Előzmény: Arcamax (865)
makopa Creative Commons License 2007.07.10 0 0 872
Feljelentették a dulakodó fideszes képviselőt
2007. július 10. 09:58 | Forrás: STOP/HavariaPress

Megindította a nyomozást a Központi Nyomozó Főügyészség abban az ügyben, amelyben I. kerületi rendőrök tettek feljelentést egy országgyűlési képviselővel szemben, hivatalos személy elleni erőszak gyanújával.

Az egyenruhások vasárnap éjszaka, az I. kerületi Alagút utcában igazoltatták Lengyel Zoltán parlamenti képviselőt, akinél azonban nem voltak személyi okmányok. Emiatt tettlegességig fajuló vita alakult ki a képviselő és a rendőrök között, majd a történtek után mindkét fél feljelentést tett: a képviselő a rendőrök által elkövetett bántalmazása miatt, a rendőrök pedig hivatalos személy elleni erőszak miatt. A rendőri feljelentés már be is érkezett a Központi Nyomozó Főügyészséghez, ahol az alapján már el is rendelték a nyomozás megindítását, hivatalos személy elleni erőszak gyanújával. A főügyészség illetékesének tájékoztatása szerint a honatya feljelentése eddig még nem érkezett meg hozzájuk.

vágyaktengere Creative Commons License 2007.07.10 0 0 871

Nem únjátok ezt még?

Miközben a szoci-szadesz több mint 7000 milliárddal növelte az adósságot és elvert 1200 milliárd privatizációs bevételt és hetente tíz és százmilliókat osztanak szét az állami pénzből a haveri körben megnyomorítva az egészségügyet rongyos 35 milliárd megspórolása miatt miközben csak a MOl-részvények 6000 ft-on történő eladásával több mint 300 milliárd kárt okozva,akkor nektek ez a problémátok???

Előzmény: pirosnarancs (860)
villamosjegy Creative Commons License 2007.07.10 0 0 870
Kunczeista fasz vagy.
Előzmény: Törölt nick (868)
villamosjegy Creative Commons License 2007.07.10 0 0 869
Ostobaság! Ennyi erővel Írországban is össze kéne engedni az unionistákat a katolikusokkal.
Előzmény: Törölt nick (864)
kábelbúvár Creative Commons License 2007.07.10 0 0 867
Arcamax Creative Commons License 2007.07.10 0 0 865
Olvastad a Népszavát?
Előzmény: pirosnarancs (862)
Arcamax Creative Commons License 2007.07.10 0 0 863

Ne mosd össze a pirosat a fehérrel, abból ugyanis rózsaszín lesz, az pedig nem Magyarország.

Előzmény: ooloo (858)
pirosnarancs Creative Commons License 2007.07.10 0 0 862
Lehet, hogy meg sem tortent.
Előzmény: Arcamax (853)
pirosnarancs Creative Commons License 2007.07.10 0 0 860
Nem volt osszekacsintas. Taggyules sem volt :)
Előzmény: vágyaktengere (843)
villamosjegy Creative Commons License 2007.07.10 0 0 859
Nos. A rendőrségnek bizotsítani kellett volna az Astoriánlál tarott tüntetést. Ez lett volna a törvényes kötelessége. Ehelyett rázavarta/ráengedte a zvargókat a Fidesz rendezvényére, majd szétverte azt.
Előzmény: Törölt nick (851)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!