Ez így van! De -ha tudod egyáltalán mit jelent- disztingválni kell!
Az,hogy a fidesz osztogatott haveri körben,az biztosan igaz! De ettől még nem nőtt 15200 milliárdra az adósságállomány,nem került lehetetlen helyzetbe a költségvetés,nem volt szükség megszorításokra,az emberek megnyomorítására! És ez igen nagy különbség!!!
Az tény, hogy félmeztelenül nem lehet vezetni biztonsági okokból. Ha nagyobb sebességnél nekirepül pl egy darázs a sofőrnek, megijed és elrántja a kormányt stb. Ugyanígy nem lehetne pl papucsban sem vezetni a kresz szerint. Leesik, beszorul a pedál alá stb. Nekem eddig sohasem volt gondom a rendőrökkel. Mindig kiszállok igazoltatásnál és kultúráltan viselkedem, akkor főle, ha hibáztam. Eddig mindig bejött. Azt meg kellene érteni, hogy a rendőr teszi a dolgát (találkoztam már én is hatalmas suttyókkal köztük, de akkor is ő a hivatalos szerv). Magyarországon kicsit túlzásba visszük a demokráciát. Mindenki meg van róra győződve, hogy ő a világ közepe. AZ EGYÉNT SOHA NEM SZABAD A TÁRSADALOM FÖLÉ RENDELNI! Ez nálunk nem így van. pl amikor kitakarják a bűnözőt a tv-ben, és a nevét sem lehet kiírni. Márpedig én tudni akarom, hogy ki az, és hol él, hogy el tudjam kerülni! Sőt, valószínűleg jelentősen csökkenne a bűnesetek száma, ha visszaállítanák a nyilvános megszégyenítést(nem kalodára gondolok, de mondjuk egy tv-csatorna beleférne)! Hiszen ma annyit számít a jó hírnév, ennek több lenne a visszatartó ereje! Vagy a büntetési tételeket kéne emelni! pl a lengyeleknél mostanában vezették be, hogy ittas vezetérést v. gyorshajtásért elkobozzás a kocsit. Erre nálunk is megvan a jogi háttér, csak nem alkalmazzák (azt a tárgyat, amivel valaki életet veszélyeztetett, azt elkobozhatják) Márpedig aki pl lakott területen belül 100 km/h-val hasít, az igenis életet veszélyeztet.
Lehet, hogy a feredőzni készülő(vagy már a dunai habokból kiemelkedő - tényleg az alagút utca melyik oldalán történt az est?) képviselő úr ezen gondolkodva húzta fel magát annyira, hogy dulakodni kezdett?
Azért,mert én anno elszámoltam a 31 Ft-os napidíjat,akkor is ha csak 11 órát voltam külszolgálatban,azért én nem vagyok ugyanolyan felelős az ország gazdasági csődjéért,mint Fekete János,aki az MNB-ben 3,2:1 dollár/deuschmark opciókat vásárolva hihetetlen károkat okozott az országanak,vagy rekordáron vette az aranyat,amit aztán másik sírásónk Surányi minimumáron adott el!
A fidesz alatt csökkent az államadósság aránya! Ez akkor is igaz,ha közben osztottak ki valamit a haveri körben! A maszop-szdsz alatt meg hihetetlen mértékben gallyra mentünk!!! És ez akkor is igaz,ha tisztakezűek lettek volna! De nem voltak azok!!! Hazudták az üvegzsbet,hazudták a dübörgő gazdaságot,hazudtak a hihetetlen jólétről,hazudtak állandóan és csaltak,csaltak...
Elkúrták, ez tény, kegyetlen, szakszerűtlen és szükségtelen dolog volt. De akár az is igaz lehet sajnos, hogy a rendezvény szervezői jól kiszámított módon áldozati bárányt csináltak a gyűlés résztvevőiből, mert pontosan erre számítottak.
Azt is olvastam. Manapsag mar semmit nem lehet elhinni amirol nincs fenykep vagy video felvetel. Sem Zsanett, sem az ujsagiro csaj sem pedig most a kepviselo tortenete nem fedi a valosagot. Lagalabbis ugy tunik aztan majd kiderul.
Feljelentették a dulakodó fideszes képviselőt 2007. július 10. 09:58 | Forrás: STOP/HavariaPress
Megindította a nyomozást a Központi Nyomozó Főügyészség abban az ügyben, amelyben I. kerületi rendőrök tettek feljelentést egy országgyűlési képviselővel szemben, hivatalos személy elleni erőszak gyanújával.
Az egyenruhások vasárnap éjszaka, az I. kerületi Alagút utcában igazoltatták Lengyel Zoltán parlamenti képviselőt, akinél azonban nem voltak személyi okmányok. Emiatt tettlegességig fajuló vita alakult ki a képviselő és a rendőrök között, majd a történtek után mindkét fél feljelentést tett: a képviselő a rendőrök által elkövetett bántalmazása miatt, a rendőrök pedig hivatalos személy elleni erőszak miatt. A rendőri feljelentés már be is érkezett a Központi Nyomozó Főügyészséghez, ahol az alapján már el is rendelték a nyomozás megindítását, hivatalos személy elleni erőszak gyanújával. A főügyészség illetékesének tájékoztatása szerint a honatya feljelentése eddig még nem érkezett meg hozzájuk.
Miközben a szoci-szadesz több mint 7000 milliárddal növelte az adósságot és elvert 1200 milliárd privatizációs bevételt és hetente tíz és százmilliókat osztanak szét az állami pénzből a haveri körben megnyomorítva az egészségügyet rongyos 35 milliárd megspórolása miatt miközben csak a MOl-részvények 6000 ft-on történő eladásával több mint 300 milliárd kárt okozva,akkor nektek ez a problémátok???
Nos. A rendőrségnek bizotsítani kellett volna az Astoriánlál tarott tüntetést. Ez lett volna a törvényes kötelessége. Ehelyett rázavarta/ráengedte a zvargókat a Fidesz rendezvényére, majd szétverte azt.