Szia!Kívánom ,hogy igazad legyen,és legalább egy TOP100-as játékos legyen belőle,ami ma már nagyon nagy eredménynek számít nálam.De hátha ennél is jobb lesz.Bár mindenki annyira játszik jól,amennyire az ellenfél engedi.
...te lettél Magyarország elsőszámú női teniszezője egyéniben. Milyen érzés ezt így kimondani?
(nevet) Rendkívül furcsa! Timi (Babos Tímea - szerk.) nagyon sokáig elől volt és magasan ő volt a legjobb magyar női teniszező, szóval akkor ez elég elérhetetlen célnak tűnt. Most ugye sérülésekkel küzd, nem játszott pár hónapja. Én annak örülök leginkább, hogy nagyon sokan vagyunk a legjobb kétszázban. Egymás után jövünk a ranglistán, ez pedig mindenkit motivál és húzzuk egymást, hogy minél több magyar minél előrébb szerepeljen a világranglistán.
Szia!Sajnos Udvardy Panna csak salakon"használható"És Gilbert Schaller taktikát kéne alkalmaznia télen,és 25000 dolláros 60 pontot adó versenyeken kellene elindulnia,és simán Top80 játékos lenne.
Szia!Ez igaz,de a világranglista nem reális.Gálfi Dalma,és Bondár Anna egy év múlva Gs főtáblás lesz,és simán TOP100as.Azért mert valaki rendet tett a szövetségben.
Szia!Ki fogok pénteken menni a versenyre. " Versenyző" típus vagyok,és ehhez nagyon nem,értek,de ha nem találom el,ami történni fog,akkor mindig gratulálok a másiknak.Tehát nem értek hozzá,de leírom,hogy szerintem a nőknél Sttollár Fanni lesz a győztes,a férfiaknál Valkusz Piros döntőt várok,és szerintem Valkusz fog nyerni.
Szia!Erre a hétre nagyon kíváncsi vagyok,mert élőben megnézem Pirosés Valkuszt.Én a versenyen Piros-Valkusz döntőt várok.Valkusz sokkal többre hívatottnak tartom,csak sajnos nagyon sérülékeny.Pirosban,max top 150 látok.Bár ő kinőtte az ITF szintet,és már challengeren kéne indulnia.
jó lenne ha a srácok is megcsinálnák ezt, ha nem is a 150-et de a 250-et, 15 ezres tornákon mostanában megint hasítanak, de ezeken nagyon nehéz előre jönni. ők is tudják egymást húzni, hiszen rendszeresen együtt készülnek amikor otthon vannak.
Szia!Babos tegyük fel lefogyna,hidd el,akkor sem tudna jobban mozogni,mert a mozgás koordinációja nem jó.Lásd:Pierce,és Davenport,akik szintén mozgáskoordinációs zavarral küszködtek,csak nagyon jó labda érzékük volt,és akkor ez még belefért.Ma már a TOP 20-ban sem tudnának emiatt bent lenni.MIlyen taktikát tud váltani,amikor nem ér oda a labdákhoz,és azért óriási hibákat vét.Párosban azért jó,mert ott rá tud állni a labdára,mert nem kell annyit mozogni.És olyan "szakma" nem létezik,hogy "sportpszichológia" az egy áltudomány,lásd Todd Martin,aki a wimbledoni elödöntőben 5-1-re vezetett MaliVai Washington,ellen,és nem tudta átszerválni szinte a labdát sosem,mert nem bírta fejbe.Tanmese ki ne hagyd:https://www.youtube.com/watch?v=dqYzBPNvmaQ.DE mondhatnám,Philipp Kohlschreibert
is és sorolhatom sokáig,Dee még Roger Federer is bizonyos szempontból ebbe a kategóriába tartozik,mert ha olyan feje lett volna játékhoz,mint Boris Beckernek volt,minimum 25-30-os GS bajnok lenne.
Babosnak az tenne jót, ha kissé lefogyna, taktikát váltana egyesben és egy pszichológust is felkeresne. Érthetetlenek ezek az összeomlások és kapitulálások, ennél többre volna hivatott.
Amikor Top 100-on belül volt, akkor legalább Top 100-on kívüli teniszezőket biztosan megvert, azóta Top 100-on, sőt Top 150-en kívüliektől is rendszeresen kikap...
Pont erre gondoltam, hogy talán mindenkinek jót tett, hogy Timi kiesésével váratlanul megnyílt a verseny a legjobb magyar női teniszező címért. (Egyébként ez a versenyhelyzet szerintem Timinek is jót fog tenni, ha visszatér.)
Anna csúcsranglistája a hét előtt a 177. volt, most meg bejön a 150-be.
De ez egyáltalán nem baj, szépen sarkallják csak egymást jobb teljesítményre a lányok, azzal mindenki jól jár!