Szerintem azé nem szerettye, mert csecsmő korában nem kapott szilvóriumos kenyeret, mint az igazi zalai gyerekek. Amikor itt volt, mi a jóskabácsival nézegettük a ,,felhozatalt", oszt annyira elbódult a sok finom illattól, hogy alig talált a helyére. De lehet, hogy az a müzlitől volt...
Amugy Kuwait gyonyoru, es van ingyen wifi az egesz Sheratonban (megjo. :D). Iszonyat durva, hogy ilyen korulmenyek kozott is lehet elni.....Elkepesztoen magaszintu a kiszolgalas. Amugy most 20 fok van, ma ittunk ilyen specko fagyiitalt is. :) Na, minden jot otthonra, ha megjovok majd teszek fol kepeket a blogba. :)
Szemtelenül olcsón :) vennék működő canon bajonettes obit(pl.: 18-55) egy kis barkácsolásra pécsi átvétellel!
Eladnám vagy elcserélném SIGMA 70mm F2.8 EX DG MACRO objektívem! Canon bajonettes, hibátlan, karcmentes állapotban, még fél év garival, minden tartozékával együtt. Iár:70e (alkuképes :))
Van még egy eladó fél éves Sandisk extreme III 8GB CF-em. Iár: 10e
A közepén van az egyetlen tű, amely így simán el tud fordulni. Ez volt egyébként a legkeresettebb kitűző egy időben, mindenki marék számra vitte :-) (nekem is jutott)
Szépek lettek a Tűzijátékos képeid, Elnök úrról és egész jó lett a kép, nekem teljesen szembe jött a reflektor, no meg párszor belement a kamerás, szóval elég pocsék képeim lettek :( Mondjuk tömeg közepéből nem tudom mit lehetett volna kihozni
Köszönöm szépen! :) Egyébként az ellenfénynek örültem volna ha tudok minimális mozgást végezni oldalirányba, mert úgy tudtam volna szeretett vezetőink mögé komponálni a fényt, de így, hogy levegővételnél az oldalam elérte a mellettem álló állványát sajnos nem volt túl felemelő élmény, ha a sajtós részen ez volt, bele sem merek gondolni mi volt kint.
EKF Megnyitó Azért látszik, hogy van még hova fejlődnöm és bőven van még tapasztalat amit nem gyűjtöttem be.Köszi annak aki meglesi. Galéria később várható.