Keresés

Részletes keresés

roland88 Creative Commons License 2023.05.25 -4 3 98668

Bízom benne, hogy marad. Itt szerintem Voja ide vagy oda, elsőszámú közönségkedvenc lehet, vagy már az, Szombathelyen max. Perl mögött. Ő döntése, nagyon sajnálnám, ha elmenne, Vojával nagyon jó párost alkotnak szerintem, igazi vezérek, és tök jó hogy magyar vezéreink vannak.

Előzmény: Hdralba (98663)
Mamakedvence Creative Commons License 2023.05.25 -10 2 98667

Én hallottam olyat is, hogy marad mivel emeltek a fizuján. Pár nap és kiderül. De hát szegény Falco miből is fizetné meg, ugye tudjuk hogy a mienk a legnagyobb költségvetésű csapat :D

Winters__ Creative Commons License 2023.05.25 -4 1 98666

Én meg a 3-as pontban említem Keller Ákost, aki ugyanezt volt 2013-ban.

Tök mindegy hány ilyet említünk.

Minden ilyet szankcionálni kellene. Nem szentesít egy eset egy másikat.

Előzmény: Withoutshadow (98665)
Withoutshadow Creative Commons License 2023.05.25 0 4 98665

Erről a szezon közbeni megkörnyékezésről annyit, hogy Kovács Péter amikor a 2016/17-es szezont a Falco-nál töltötte, már február környékén aláírt újra Szolnokra, amit kb. mindenki is tudott.

Előzmény: Winters__ (98664)
Winters__ Creative Commons License 2023.05.25 -3 3 98664

Valószínűleg nem alaptalan a dolog azon túlmenően is, hogy ők az egyik evidens alternatíva számára.

De hogy eldőlt-e már ténylegesen (van-e aláírva papír, vagy csak szóbeli ígéret), azt vélhetően csak kevesek tudják.

Ami ellene szól kívülről nézve, hogy Pongó mennyire kiakadt a csulázáson és hogy a szövetséget kérte, hogy szankcionálják ezt. Nem tudom, hogy ideáig elvittem-e volna, ha már tudom, hogy a jövő héten ott játszom.

Pár dolog azért biztos:

1. Ha nem írt még alá, akkor az aranyköpés nekünk remekül jött.

2. Tavaly Somogyiról is végig azt hitték, hogy marad náluk.

3. Az egész eset hasonlít a 2013-as Olaj elleni döntőhöz Keller Ákossal

4. Amerikában masszívan szankcionálják az ilyen szezon közbeni megkörnyékezéseket, mondván egyedül azzal tárgyalhat a játékos, ahol épp van, a többiekkel pedig még csak szóba se állhat, csak a szezon után egy konkrét dátumot követően. Mert hogy néz már ki, hogy két élmezőnyhöz tartozó csapat egymástól szedi el az embereket, miközben egymással küzdenek. És ebből a szempontból irreleváns, hogy most volt-e ígéret, vagy már az alapszakasz során, vagy hogy mi nem csináltuk-e pont ugyanezt már korábban. Mindegyiket szankcionálni kellene, vagy kellett volna.

Pongó dicséretére váljék, hogyha igaz is a dolog, sem a motivációján, sem a teljesítményén nem mutatkozik.

Nagyon sajnálnám egyébként, ha elmenne, nekem a jövő CSK-ja volt aki durván beérett idén.

De annyiszor átéltük ezt már az elmúlt szezonokban, hogy nem tudok ennél nagyobb jelentőséget tulajdoni neki.

Volt élet előtte is, lesz utána is. Reméljük egyszer még visszatalál. De még inkább azt, hogy el se megy.

Hdralba Creative Commons License 2023.05.25 -2 0 98663

A sárgák már kész tényként kezelik Marci oda igazolását :( Ez tényleg igaz, vagy csak a pletykák miatt ilyen magabiztosak?

elefantbaby Creative Commons License 2023.05.23 -8 2 98662

Én két szemmel láttam a helyszínen, és sztem ma is nyerhető lett volna.Főleg az első félidőben maradt sok benne,föleg úgy hogy a Falco sem játszott jól.Sajnos megint nem éltünk a lehetőséggel,

ráadásul a jv-k Mr Frányóval az élen igencsak ellenünk voltak.

Még mindig nyerhető a párharc,de a mai edzőileg sem volt jó,meg ezt a Szabó ámokfutást is kezelni kell valahogy. 

Előzmény: Winters__ (98661)
Winters__ Creative Commons License 2023.05.23 -2 6 98661

Csak fél szemmel tudtam nézni a meccset, mert egyedül voltam a gyerekemmel, de amikor tudtam nézni nagyon ötlettelen és pontatlan (izzadságszagú) volt az egész. Egyben erősen fáradtnak tűntek - fizikailag, mentálisan egyaránt.

Ilyen játékkal csak akkor lehet nyerni, ha a másik ennél is szarabb. Ebben fej-fej mellett volt a meccs nagy részében a két csapat, de amikor igazán számított, a sárgák behúzták.

Brown már nincs, Pot igen jó eséllyel szalag, úgyhogy ő is kidől.

Mi kell még, hogy nyerjünk egyet idegenben?

Ha ezek után erre képtelenek vagyunk, tényleg nincs mese, ők a jobbak.

A fehérvárit be kell húzni, utána pedig történelmet kell írni.

Még bármi lehetséges, csak valahogy bírjuk még erőnléttel és higgyen a csapat magában.

JPoole Creative Commons License 2023.05.23 -4 4 98660

Azt tudjuk, hogy van legalább 3 nickje, hogy plusszolgassa magát. :D

Előzmény: A Sporttárs (98659)
A Sporttárs Creative Commons License 2023.05.23 -7 7 98659

Te sárgapárna indexes reinkarnációja vagy, vagy személyesen az a kretén? Végül is mindegy, ugyanannyit érsz.

"Indokot megértem" - és mi az, ha már ennyire tudod? Van gerinced leírni, vagy csak böfögöd a baromságokat? Mit tett Pongó? Ha csak provokálni akarsz/tudsz, húzza  francba innen. Van saját topikotok, bár gondolom, ott sem látnak szívesen.

Előzmény: Törölt nick (98653)
JPoole Creative Commons License 2023.05.23 -6 4 98658

Hogy türhő paraszt az illető.

Előzmény: balldontlie (98657)
balldontlie Creative Commons License 2023.05.23 -2 1 98657

Mi volt az indíték?

Előzmény: Törölt nick (98656)
Törölt nick Creative Commons License 2023.05.23 -5 2 98656

inditekot megertem, a tettet elitelem

Előzmény: roland88 (98655)
roland88 Creative Commons License 2023.05.23 -3 2 98655

Gondolom a köpködés nálad belefér, nem számít kretén dolognak.

JPoole Creative Commons License 2023.05.23 -5 5 98654

Arról nem tehetek, hogy egy év alatt sem sikerült megérteni.

Vagy Somogyi és nincs nemzetközi.
Vagy nemzetközi és Somogyi nélküli keret - ami a hazai bajnokságban is vékony lett volna.

Kettőre együtt nem volt keret, ahogy 5 légiósra se.

Törölt nick Creative Commons License 2023.05.23 -7 6 98653

Majd ranklicitaltok, ahhoz ert a kreten klubod

ha nyertek, lesz penz nemzetkozire hirtelen? 🤡

Előzmény: JPoole (98652)
JPoole Creative Commons License 2023.05.23 -9 3 98652

Kretén vagy te is meg az is, aki a fia/hozzátartozója klubjának vélt vagy valós lépéseit, pillanatnyi felszopásért mezei szurkolóknak szellőzteti. :)

Előzmény: Törölt nick (98651)
Törölt nick Creative Commons License 2023.05.23 -4 5 98651

szted csak en lattam?

te hulyeztel le ismeretlenul.

mit kene gondolnom? 

nalatok is mentek pletykak

hulye lennel❓❔

Előzmény: ementálib (98650)
ementálib Creative Commons License 2023.05.23 -3 6 98650

javasolnám hogy ne itt vitatkozzunk(azt is későn vettem észre hogy ebbe a topicba írtam az előbb azt hittem mnk-n megy a téma de már mindegy),de mivel te azt sem érted miért vagy hülye,inkább azt javaslom hogy seholse

ratok mindenki feltekeny:))))))

Előzmény: Törölt nick (98649)
Törölt nick Creative Commons License 2023.05.23 -6 7 98649

nagy ur a feltekenyseg baratom latom😀

Előzmény: ementálib (98648)
ementálib Creative Commons License 2023.05.23 -6 6 98648

annak a faszinak amúgy tényleg ennyi esze van? azon hogy van olyan kvízprofesszor közöttük aki meg ezt egyből beírja ide(mmint oda),azon meg sem lepődök, de bazdmeg hát még megy a bajnokság ráadásul mindkét fél érintett benne jócskán…

és arrol megy a gonndolatkísérlet hogy mindent eldöntő helyzetben vajon bedobná e?:D hat en beszarok

Előzmény: A Sporttárs (98644)
Demetrius#8 Creative Commons License 2023.05.23 -2 2 98647

Hát nem tudom, igazából Pongó hektikus volt sokszor, de ha mérlegre kéne tenni, akkor több jó meccse volt a szezonban, mint Somogyinak. Függetlenül attól, hogy lehet, Ádám nagyobb tehetség.

Előzmény: JPoole (98645)
JPoole Creative Commons License 2023.05.23 -8 3 98646

Kellert is évekig autistázták... Mit sem számít, ha Gyuri bá kinyitja a bukszát.

JPoole Creative Commons License 2023.05.23 -5 2 98645

Csak a szokásos csótánykodás. :)

Rajtunk kívül tényleg csak ők jöhetnek szóba Pongónál...

és azt érzem, hogy két szék között a pad alá esünk majd azzal, hogy a Somogyi és Pongó is kap ajánlatot, ahelyett, hogy Pongó kapna egy jobb ajánlatot.

A Sporttárs Creative Commons License 2023.05.23 -8 3 98644

Közben a Falco-fórumon írják, hogy a mindig jól tájékozott Keller-apuka zárt csoportban már elárulta, hogy Pongó jövőre a Falcóé. Remélem, ha tényleg így lesz, elsőként az megy majd kezet szorítani vele, aki szombaton leköpte. Ez igazán méltó volna.

A Sporttárs Creative Commons License 2023.05.23 -2 1 98643

Nemcsak mi... De nyilván nagy lesz a visszaesés.

Elvileg ebben a névsorban olyanok vannak, akik idén játszottak a csapatokban (persze nem nálunk), nem? Mivel a szabályt azért hozták, hogy fejlődjenek, jövőre erősebbnek kellene lenniük. Csak hát nem ez a helyzet, ez is mutatja, hogy ez a szabály valójában semmire nem jó. Már eleve tudni lehetett, hogy az olyan tehetségek, akik 23 év alatt valóban erősítést jelentenek, mindenképpen kiharcolják maguknak a lehetőséget, hiszen alig van épkézláb magyar játékos. De a többit minek erőltetni, ha tényleg inkább emberhátrányt jelentenek?

Na mindegy, lerágott csont ez már, idén lenne jó bajnokságot nyerni, amíg jobb a helyzet. :)))

Előzmény: Feffo (98642)
Feffo Creative Commons License 2023.05.22 0 2 98642

Amúgy jövőre is fiatal lesz a teljesség igénye nélkül

Kovács Benedek

Sövegjártó Ábel

Balsay Ádám

Góbi Marcell

Polster Attila

Simó Bence

Takács Kristóf

Kiss Mátyás

Lukács Norbert

Pallai Tamás 

Neuwirt Bence

Kenéz Csaba

Kovács II Ákos

Ivkovic Milán

Tóth Barna

Valerio Vincent (ha lesz)

Schöll Richárd

Csendes Péter

Tanoh Dez András

Páár Márk

Akik kiesnek a jobbak közül :

Somogyi Ádám

Takács Milán

Sitku Márton

Carev Alekszejev

Godwin Omeneka

Ebből is látszik, jövőre mekkora bajban lehetünk.

Feffo Creative Commons License 2023.05.22 0 4 98641

Két éve szivatják, akkor sem játszott normális perceket amikor az eredmény engedte volna illetve amikor Takács Milan bűn rosszul szállt be ( akinek az utóbbi 8-10 meccse nagyon rendben van, ezt meg kell említenem, ha már korábban annyit szidtam :D )

Így szerintem jogos, ha már nem hisz abban az ígéretben, hogy jövőre sok perce lenne, nem hoznak elé senkit. Kiváncsi vagyok, hogy tud-e  élni a sansszal ott ahol megkapja az esélyt és nagyon vetélytársa sem lesz (ahogy jelen állás szerint az Albában sem lenne)

JPoole Creative Commons License 2023.05.22 0 1 98640

Nem hiszem, hogy oda a "kiemelkedő pénz" miatt menne de lehet beígértek neki 25 percet.

Előzmény: A Sporttárs (98634)
JPoole Creative Commons License 2023.05.22 0 1 98639

Persze, sok sikert meg minden amit ilyenkor kell kívánni.

Előzmény: _Espada (98638)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!