Nem a legjobb video, eléggé össze-vissza, főleg az eleje. A második fele sokkal nézhetőbb, pörgess bele. :D
Természetesen több olyan dalunk is van, de nem hiszem, hogy külön magyarázni kellene, hogy ezen a meccsen egyszerűbb dalokkal operálni, amit többen ismernek.
Minden bántás nélkül... elkezdtem nézni a video-t de 10 percet bírtam, azt is nehezen... a kérdés ami felmerült bennem, hogy van legalább egy olyan nótátok aminek legalább van 4 sora?? tehát amit énekelni kell?
Na igen, csak pár napja a fórumunkon a következőt írtam.
" A himnuszt a veszprémi szurkolók bármikor elénekelhetik - ezt senki sem tilthatja meg senkinek - de a pályán közben nem állhat le az élet. Érdekes, hogy a többség nem ért egyet azzal, hogy a mezeken március 15. óta kötelező megjelentetni a magyar színeket, de most meg himnuszéneklési szervezés zajlik. Én semmiben nem működnék együtt a körmendiekkel. Csak annyira működjetek együtt velük, mintha a szolnokiak kezdeményeznék ezt az egészet."
Erre a Te válaszod.
"Akkor Te ne énekeld Te mocsadék. Úgysem tudnád ... Ez nem Klubérdek!!! Szarjál g**it a k**va anyád hátára!!! "
Üssön mindenki mindenkit!!! ...abból hiba nem lehet :)
Nem hiszem, hogy a törökök ellenségként lépnének fel a magyarokkal szemben viszont sztem a debreceniek sem fogják jó szemmel nézni ha bárki parádézni akar a városukban legyen az szolnoki vagy más.
Érdekes lesz ez így. Nekem is eszembe jutott a SZUD is, de akár pesti nagyobb csapatok táborait is érdekelheti egy kis móka szerintem. Kíváncsi leszek. :)
Rendszerint rajta tartják a szemükeet az ilyen rendezvényeken, bár általában a bajt nem szokták keresni, most azért többek között mégis csak egy Besiktas (is) érkezik.
Ezeken a képeken még az első csoport körben vannak idegnben Göttingenben. Ez alapján mindenkép érdekli őket az EC. Bár az kérdés, hogy ezek közül mennyi a bevándorló mert az ugye a fritzeknél akad elég.
gy fasza kis móka volt ami a rendőrök odaérkezése miatt x lett. Ha még van egy kis időnk nyerünk simán, már csak azért is mert még kb 10 emberünk akkor ért oda. De ne álljunk neki ezen vitatkozni, mert felesleges. Csak hihetetlen, hogy az idő hgy megszépít mindent... :)
Velem futott szembe kb 4 emberetek, nem ezekre számítottunk szöveggel... Hagyjuk is tényleg, az idő tényleg mindent megszépít...
Viszketéket akartátok betámadni, aztán másba szaladtatok bele. Bevállalós volt, csúsztatok ennyi. Nem is ezért említettem fel, csak annyit mondtam, hogy honnan jutottunk el oda, hogy nincs szidás...
Sajnos nem vagyok képben. A Besiktas szurkolóit mennyire érdekli ez a kupa? Csak, mert ha eljönnek párszázan, az ott Debrecenben elég komoly móka lehet. :)
Akkor 100 x-ra is: nincs Ultras-Devils ellentét! Ez a rommáverés meg hülyeség, én veled ellentétben ott voltam. Egy fasza kis móka volt ami a rendőrök odaérkezése miatt x lett. Ha még van egy kis időnk nyerünk simán, már csak azért is mert még kb 10 emberünk akkor ért oda. De ne álljunk neki ezen vitatkozni, mert felesleges. Csak hihetetlen, hogy az idő hgy megszépít mindent... :)