Az 599 nem biztos, én is onnan hallottam, hogy a párom helyreigazított, amikor minden áron 599-es terméket kerestem a boltban. Azt mondta, az csak a csomagolást mutatja. És valóban emlékszem is olyasmire,hogy TVben vagy hol mondták, hogy ha magyar terméket akarunk vásárolni keressük rajta a nemzeti színű emblémát.
De kiakasztó, hogy pl a Tescoban próbáltam magyar paradicsomot venni (nem tűnik olyan nehéznek) de nem sikerült.... Volt spanyol meg török, de magyar egy sem és a külföldiek meg mind narancssárgák voltak...
Legalább itthon is termő gyümölcsből, zöldségbőllehetne magyart venni...... de nem...
Azonos nemű, mindenképpen kölyök-malaccal kellene megpróbálnod az összeszoktatást! Többször láttam már, hogy a "komoly" malac ellágyult egy kicsi érkezésekor, és sokkal jobban érzik magukat társaságban!
Igen, féltem, hogy erősebbenek fogod érezni a reakcióm, mint amilyennek szántam. Egyvalami biztos, nem kötöttem beléd. Volt egy véleményem, elmondtam, nem szántam semmi egyébnek.
A lehülyézés valóban nem szép, de nem hülyézett le. Azt mondta, amit írtál hülyeség. Ez sem egy kedves mondat, de azért ne mossuk össze a kettőt.
Én csak annyit akartam, hogy ha nem muszály, ne bántsuk egymást. Én úgy éreztem, hogy most (legalábbis a szokásosnál) normálisabban állt hozzá a fórumhoz. Még az is lehet, hogy rosszul éreztem ;)
Szép kis tenyészet:) Az én tengerimalacom olyan magányos szerintem:(,de szerintem nem lehetne egy kismalackával összeszoktatni mert Ő már egy éves és olyan morcos,bár engem szeret mert csak anyumat harapta meg,csak hát valóban elég morcoska:S De olyan rossz nézni,amikor a patkányok kinn vannak és odamennek a ketrecéhez,Ő meg olyan kis szomorú fejjel néz,hogy neki miért nincs pajtása..Ilyenkor kiszoktam őt is venni a srácokhoz,de a pateszok meg olyan kis izék,hogy szimatolják én meg félek,hogy ez a kis morci odakap "véletlenül".
Na..Rakjátok már be ezt a témát is a kedvencekhez :@ na nem is tudom mit írhatnék.Megosztom veletek,hogy ma 2006.02.13-án kiderült,hogy 2006.02.17.én nem lesz sulim.Szal ünnepelek.Ennyi
Egy angliában a középkorban játszódó filmhez kellene 4-5 patkány, méghozzá abból a nagyon-nagy, sütét színű féléből. Tekintve hogy nekem per-pillanat nincs, és soha nem is volt (de a jövőben majd szeretnék), ezért kérem azok jelentkezését akik rendelkeznek a megfelelő típussal, elegendő a példányszámuk, és részt szeretnének venni egy film elkészítésében (a film egyébként egy külföldi középkori sorozat, amit itt kishazánkban forgatnak).
Minden jelentkezést kérem hogy kísérje 1-2 fotó és persze telefonszám is.
Miért ment át a csirke az úton?
Beküldés ideje: 2006-01-25
Beküldo: Peter
ÓVÓNÕ: Hogy a másik oldalra jusson.
PLATON: A közjó érdekében.
ARISZTOTELÉSZ: Ilyen a csirkék természete, átmennek az úton.
KARL MARX: Történelmi szükségszerûségbõl.
SADDAM HUSSEIN: Ez példa nélküli provokáció, így feljogosítva érezzük magunkat, hogy 50 tonna ideggázt dobjunk a csirkére.
RONALD REAGAN: Elfelejtettem...
JAMES T. KIRK: Hogy eljusson oda, ahol csirke még nem járt azelõtt...
HIPPOKRATÉSZ: A hasnyálmirigyében termelõdõ váladék miatt.
MARTIN LUTHER KING: Már látom azt a világot, ahol minden csirke szabadon átmehet az úton anélkül, hogy célját fel kellene fednie.
MÓZES: És leszállt Isten a mennyekbõl és imigyen szóla a csirkéhez: "Bizony mondom neked, kelj át az úton!" És a csirke általkelt az úton, és nagy volt az öröm a mennyekben.
FOX MULDER: Saját szemeddel láttad, ahogy átment az úton. Még hány csirkét kell látnod ahhoz, hogy elhidd ???
RICHARD M. NIXON: A csirke NEM ment át az úton.
MACHIAVELLI: Igaz, a csirke átment az úton. Ki törodik vele, hogy miért? A tény, hogy végül átjutott, igazolja minden cselekedetét.
FREUD: A puszta tény, hogy ennyire érdekel, miért ment át a csirke a túloldalra, elfojtott szexuális bizonytalanságodat tárja fel.
BILL GATES: Most fejeztük be az új Csirke Office 2000-t, amely nemcsak átmegy a túloldalra, de tojást tojik, nyilvántartja fontos iratait és kezeli a könyvelését.
BILL CLINTON: Fontos bejelentésem van. És megismétlem, hogy biztosan megértsék. Nem volt szexuális kapcsolatom azzal a csirkével. Nem volt ...
DARWIN: A csirkék, évmilliók alatt természetes kiválasztódás útján oly módon fejlõdtek, amely felruházza õket a túloldalra való átkelés képességével.
EINSTEIN: Hogy most a csirke kelt át a túloldalra, vagy az út mozdult el a csirke alatt, ez viszonyítási pont kérdése.
BUDDHA: A puszta kérdés tagadja csirke mivoltodat.
ERNEST HEMINGWAY: Meghalni. Esõben.
RAMBO: Rosszul céloztam volna?
FEKETE PÁKÓ: Me latta, ho mekkoa dako va. Nagy, hatalmas dako va. Imadja a ossze csike!
SZALACSI: Én aztat nem tudom. Mert egykora születésû. Vele.
GYURCSÁNY: Ez már a százlépés program része!
FEKETELACI: Mert ott ettem egy sült ökröt két lábos töltöttkáposztával. És mekkívántam lefojtásként egy grillcsirkét is.
DÉVÉNYI TIBOR: Mert Tibi bácsi ezt is elintézte! Tibi bácsi mindent elintéz!
ANETTKA: Csókolom. Csokolom. Nem tudom miért ment át a csirke. Nem tudom hova ment a csirke, de nem is érdekel. Csókolom. Csokolom.
KORDA GYURI: Azért ment át, mert tudja, hogy kettessel, hatossal sora lehet! Ólin!
KISZEL TÜNDE: Mert Donatellácska ott játszott a bugyigyûjteményemmel.