elfáradtam tegnap, szép és jó nap volt. Kiváncsi vagyok a következőre Geli mesternél balatonon. Szerettem volna még pár autót megvizslatni jobban, de úgy látszik erre nem elég 1 nap. :-)))
Komoly az ember a használtautón azzal a kocsival, de szerintem kivan idegileg. nagyon csúnyán megbüntette azt a 24 et.Azok a vonalak apám...... és a végén meg is skalpolta, nem végzett félmunkát,dehát ez van . ferrari .no tető.fasz.
Azt a mondást meg nem is merem megemlíteni,hogy lehet széllel szemben is hugyozni akjár kurvabüszkén is csak rohadt szar dolog :) Aki legalább a 8általánosban tanult fizikát az érti :))))
Épp eszű ember és a farmotor? :)))) Na nem kérem ebből nemkérünk. Köztudott két értelmes kocsi építési mód van: 1.motor elől többi hátul 2.középmotor Természetesen mind a két esetben csak hátsókerékhajtás :)))) Léghűtés meg nem a kertitraktorba és a trabantba való? :))))
De tudod létezik olyan közösség amiben csak a 911-es a porsche........... amit meg írtam az a Gézával volt egy kérdésfelvetülésre a megerősítés mert úgy volt , hogy a reptéri tali alkalmával kitöltésre kerülő teszben lesz ilyen kérdés és nem volt.... és erre volt még ez!
a búra + tömítés+csavarok az ebay.de-ről, 28 euro+ 21 euro szállítási kts.
Porsche 944 S2 / Turbo - weiße Blinker Kristall
Carpats-Online
küldött izzót is de sárgát, de én a homasitában vettem króm izzót, szebbet 320 forintért.
miki
nekem bal oldalon a világítás és ködlámpák kapcsolói vannak, illetve ott van még az elektromos ablakemelő és tükörállító gomb(ok). Jobb oldalon pedig ott figyel a váltó közelében az indítókulcs. Viszont én beugrom az autóba, nyomok 1 egyest, közben feltekerem a műszerfalvilágítást... :-))))