Keresés

Részletes keresés

Endiman Creative Commons License 2007.01.30 0 0 510
egyszer szapulod, egyszer dícséred szegény Lindát :)
Előzmény: oblomov_ (509)
oblomov_ Creative Commons License 2007.01.30 0 0 509
jaja, egy kicsit meggárgyult már az öreg, de Alinda jól ellenpontozta a hülyeségeit.
Előzmény: Estherr (508)
Estherr Creative Commons License 2007.01.30 0 0 508
Ma nagyon szimpatikus volt Alinda, Vekerdy egyes pillanataiban kevésbé...
Endiman Creative Commons License 2007.01.27 0 0 507
a mai beszélgetés is nagyon tetszett! B. Müller Magda nagyon érdekes személyiség lett számomra valahogy meg fogom nézni a fotóit. Sztem Alindával se volt semmi baj jókat kérdezett.
oblomov_ Creative Commons License 2007.01.26 0 0 506
A mimikáját jól lehet elemezni ezeken a képeken. Nagggggyon árulkodó...
Előzmény: Endiman (505)
Endiman Creative Commons License 2007.01.25 0 0 505
Lindus épp nagyon figyel :)
végre valami világosabb ruhát adtak rá!

Endiman Creative Commons License 2007.01.25 0 0 504
ez a mai viszont nagyon jó beszélgetés volt

oblomov_ Creative Commons License 2007.01.24 0 0 503
Már eleve ott kezdődik a dolog, hogy színészekkel fölösleges interjút csinálni, ui. ők a magánembert is eljátszák.
Előzmény: Estherr (500)
Estherr Creative Commons License 2007.01.24 0 0 502

Amúgy sztem ott lehet a gond, h Alinda a saját egyéniségét is beleviszi a beszélgetésekbe, nem csak gépiesen sorolja a kérdéseket, amit súgnak neki, és ha ez vkinek nem jön be, akkor kevésbé jó riportok születnek.

Amúgy - lehet nem úgy tűnt - de ennek ellenére sztem jó, és (szép magyarsággal) hiánypótló, amit csinál.

Endiman Creative Commons License 2007.01.24 0 0 501
folyamatosan Alindát szídjátok, de a beszélgetőpartneren is múlik milyen lesz a beszélgetés.
Hegyi Barbara gáz volt, de László Zsolt méginkább. Lehet,hogy feszélyezi őket,hogy a riporter mennyire fiatal.egyeseknek meg pont ez imponál.
Előzmény: Estherr (500)
Estherr Creative Commons License 2007.01.24 0 0 500

Nekem eddig szimpatikusnak és felkészültnek, jó riporternek tűnt a csaj, de megnéztem a Hegyi Barbarás interjút...Hát nagyon nem kerültek egy hullámhosszra. HB gyakorlatilag minden kérdésnél olyan fejet vágott, hogy hogy lehet ekkora épületes baromságot kérdezni, és már sajnáltam, annyira kínlódott, h vmi értelmeset tudjon rájuk válaszolni.

Sztem Alinda gyakran esik abba a hibába, h elkezd okoskodni, ettől mesterkélt lesz, próbálja játszani a jófejet, közben naiv bugyutaságokat mond, a riportalany helyett gondolkodik, és lehet nem szánja sértőnek, de arrogánsnak hatnak a szavai. Pl. a Belső Nórának (aki végig természetesen, kedvesen mosolygott) megjegyezte, h figyelte, végig mosolyog, és a pácienseivel is ilyen? És h ez ilyen tudatos, megcsinált valami?:O A nőnek ezután pár perc kellett, mire újból tudott mosolyogni... :))

oblomov_ Creative Commons License 2007.01.23 0 0 499
Ha visszafogott, szófukar partnere van, a kontraszt miatt jobban kiütközik az erőszakossága, türelmetlensége, és ez visszahat az alanyra. Most is ott feszengett szegény pasas...

Egyébként Alindában egy kicsit mindig érzem Friderikusz szófűzését, manírjait, biztos nagy példaképe lehet.
Endiman Creative Commons License 2007.01.23 0 0 498
hát ez a haj tényleg nagyon süti!

én csak azt kérem Lindustól hogy nehogy megint kontaktlecsét hordjon mind egyszer dec-ben egy héten át, ezzel a szemüveggel így jó ahogy van
Előzmény: domi90 (497)
domi90 Creative Commons License 2007.01.23 0 0 497

Lindus!

Te drága angyal! Mivel érdemeltem ki hogy szerény kívánságomnak elegettéve megint a kifelé göndörödős frizurát hordod?!

Endimannak igaza van! Mit gyönyörű! Egyenesen szépségesen aranyos vagy ezzel a fejjel! :)

Mondd ezután meg merhetem kockáztatni a kérést hogy azt a nagymamás kötött felsőt ne vedd fel többet? Nem lehetne valami csajosat?! Bár tudom hogy egy nőnek ne is bátorkodjak divattanácsokat osztogatni, de tavaly tavasszal a Miértes cuccaid is tökjók voltak. A tesóm "nőjét"  Angélának szólítja Alinda, vállig érő barna haja van,de van róla kép pár oldallal ezelőtt. Szegény bátyus vígasztalhatatlan. Azt mondja ő belepusztul hogy vasárnapig várnia kell és hogy nem hallotta a csaj legújabb beszólásait.

Endiman Creative Commons License 2007.01.23 0 0 496
Lindus most viszont elképesztően szép:
Endiman Creative Commons License 2007.01.23 0 0 495
Európa virágzása volt a téma a 12-dik században. Firenze, Genova stb

Két szokásos közönség lányt sokat mutattak de nem tudom melyik a tesód nője :)
Előzmény: domi90 (494)
domi90 Creative Commons License 2007.01.22 0 0 494
...és a feneegyemeg nem fér a fejembe MIÉRT??????? kellett áttenni az időpontot, azér felejtettük el mert máskor van mint megszoktuk. Csókoltassuk a programigazgatót vagy aki eldöntötte...a jó ídesanyukáját!
domi90 Creative Commons License 2007.01.22 0 0 493
.....ajóbüdiéletcseszintse....hogyaza...elfelejtettük tegnap megnézni a Miértet. Én nem láttam Alindát, a tesóm meg azon rinyál hogy nem látta a szépszemű barátnőjét. Ok. Alindán tényleg előnytelenül (izé magyarán szarul) áll eza nagyis kötött micsoda. Ezenkívül mi volt még? Valakiadjon má' valami sportközvetítés jellegű összefoglalót hogy mi volt a téma, meg mit hoztak ki belőle?!
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.22 0 0 492
De legalábbis mindenesetre érdekes. :)
Előzmény: Endiman (491)
Endiman Creative Commons License 2007.01.21 0 0 491
ez most határozottan ronda amit a miért-ben visel:
Endiman Creative Commons License 2007.01.20 0 0 490
azért az interjú-alanyon is múlik hogy alakul a beszélgetés, én pl semmi érdekeset nem találtam abban a nőben
Előzmény: oblomov_ (489)
oblomov_ Creative Commons License 2007.01.20 0 0 489
A mai nagyon szar volt. Először feltett néhány egyszerű, szakmába vágó kérdést a pszichiáternek, de ahelyett, hogy jobban kibontotta volna a témát, elment a magánélet irányába. Ráadásul totál sablonos kérdésekkel. És mint kiderült: ezen a téren semmi érdekes nem volt az interjúalanyban. Ha Alinda komolyabban felkészül, sokkal tartalmasabb, tanulságosabb lett volna a beszélgetés, és valszeg nem kutyulta volna a skizofrénia és a bipoláris depresszió fogalmát sem. :-/
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.19 0 0 487
Én pl. csípem a Halló! Halló!-t, így lehet, hogy sűrűbben nézem a Zárórát is. :)))
Előzmény: Endiman (478)
Endiman Creative Commons License 2007.01.19 0 0 486
szerintem Lindust szép ruhákba öltöztetik, és elegánsan néz ki. egy ilyen értelmiségiekkel beszélgetős műsorhoz nem is adhatnának rá mást csak ilyen konzervatív ruhákat de nekem ponnt ez a stílus teccik! :)
domi90 Creative Commons License 2007.01.19 0 0 485

Kedves Don!

Én nem tudom honnan veszed a "sonkás" hasonlatot mert Alinda hosszú szoknyákban jár és nem nagyon lehet látni belőle deréktól lefelé semmit. Szerintem is öltözhetne nyugodtan kicsit lazábban, bár kétségtelen hogy ezekhez a "magvas" esti beszélgetésekhez nem illik a neonszínű pocipóló, az egy dolog hogy azért szerintem mi boldogan megnéznénk egyszer egy ilyenben közös kedvencünket. (Erről esetleg szavazhatnánk ;)  Hátha megteszi a kedvünkért)

Egyébként nekem volt 70 kilós barátnőm aki simán lement spárgába, azóta én semmit nem tartok elképzelhetetlennek, a csajok néha teljesen elmebeteg dolgokra képesek! Most viszont egy 50 kilós "gebével" járok, és nem attól ilyen hogy nem kajál hanem mert napi négy óra edzése van. Szóval óvatosan a szélsőséges megjegyzésekkel

Előzmény: csendesDon (481)
v.mi Creative Commons License 2007.01.19 0 0 484
Alinda
v.mi Creative Commons License 2007.01.19 0 0 483
ez a jó kép Alindáról, itt tényleg jól néz ki és vidám, fiatalos!
szimpatikus, értelmes lány, a problémát v.színűleg az MTV stylistja okozza, aki nem igazán érzett rá Alida bájára és kissé a nagymámnak megfelelő stílusban öltezteti és fésülgeti ezt az aranyos, kedves kislányt..
a másik, h. megnéztem a Záróra honlapját és véletlenül sincs lehetőség arra, h. v.kit meghívásra javasoljon egy mezei néző, ami igazán kár
két embert is szeretnék Alida figyelmébe ajánlani, akik a kultúra és a művészet elkötelezettjei, ráadásul az egyik külföldön igen elismert, itthon pedig, szinte alig hallottak róla
szóval Alinda, ha olvasod ezt a kicsit azért viccesnek nevezhető fanklubb izét, légy szives próbáld meg felvenni velem a kapcsolatot
gratulálok és vigyázz magadra, nehogy nagyon lestrapáljanak
napi szinten ezt nem lehet sokáig bírni, azt hiszem
üdv. Anita

Endiman Creative Commons License 2007.01.19 0 0 482
ejnyemár....úriember megtartja magának a negatív jelzőket. egyébként ő így jó ahogy van, szivesebben néznél egy 50 kilós gebét?
Előzmény: csendesDon (481)
domi90 Creative Commons License 2007.01.18 0 0 480

Nekem a kifelé göndörödős jobban bejött, ez kicsit csapzottnak hat számomra. De persze ízlések és pofonok....igazából arra lennék kíváncsi vajon Ő melyiket szereti a legjobban?

Az tök jó ha később lesz a Záróra. Imádlak Alinda de Jennifer Garner az Aliasban már másodszor is elcsábított. Esetleg ha Te is spárgáznál egyet néha... :)

De igérem ha később leszel akkor az Alias után átkapcsolok. Sőt! Tökjó lesz! Két ilyen nő egyetlen estén...Már látom amint csütörtök reggel megnővekedik a balesetek száma mert kialvatlanságtól kóválygó férfitársaim elözönlik az utakat :)))))

Endiman Creative Commons License 2007.01.17 0 0 479
ez a haj áll legjobban Lindusnak:

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!