Ja meg még annyi, hogy vezérműtengej jeladó hibám van/volt. Mert van h napokra eltünik a hiba. Az alkatrészt már megvettem hozzá de úgy láttam ahhoz h kicseréljem az egész vezérlést le kell szedni
Szevasztok, pár napja azt tapasztalom, hogy elsőre nem indul az autó. 1.4 benzin. Elfordítom a kulcsot és semmi nem történik, gyújtás van, ledek műszerfal minden világít, de nem teker. Semmit nem csinál a motor. Kulcs ki/be újra gyújtás, indít és pöcc röff. Van hogy 3-4x el eljátsza ezt egymás után. De olykor meg azonnal elsőre indul. Az akksi jó, 1 hónapja vettem(de ma azért kimérettem, szaki szerint hibátlan az akksi) ötletek? Miket érdemes lecsekkolni itthon mielőtt szervízbe vinném? Kicsit idegesítő, hogy sokszor elsőre nem indul. De úgy, hogy tényleg nem csinál semmit a motor, nem teker meg semmi.
5w30 az oké az eneos kevésbé 0W20 és 10W40 ről van tapasztalat nem túl rozsás 0w20 Aurisban 10.000km nél már elfáradt a 10W40 pedig 0,8 as sparkban nem teljesített túl jól és ráadásul egyik autó sem rövidtávfutó volt
Sikerült beregisztrálnom a lacetticlub.hu-ra. A trükk az volt, hogy a névhez nem a teljesen nevemet kellett megadni és ékezeteket sem volt szabad használni.
Meg is erősítettem a regisztrációmat. Viszont a fórumba nem tudok belépni azzal a jelszóval és felhasználó névvel amivel a lacetticlub.hu-ra. Ha szeretnék a fórumra regisztrálni, akkor azt írja, hogy regisztrálni kell a lacetticlub.hu weblapján.
Ilyenkor mi a teeendő?
Újfent köszönöm előre is ha van bármi ötlet a megoldsára!