Nem ismerjük egymást,bár a matkói reptéren egyszer fotózgattál repülőt,virágot, és minket ejtőernyősöket.Akkor hallotam a rali nevet,amire aztán ráakadtam a fórumon és onnan eljutottam az iwiw -re is.
Na,most következne amiért billentyűt ragadtam:
Kérdés; az iwiw fotón a bal kezedben lévő szürke macska milyen fajta?
más E.luxhoz sem adnak ilyet? sokszor egyformák ezek a csövek, egy másik porszívó kefés feje még jó is lehet rá.... nem tudom, van-e ilyesmi topik, de sztem érdeklődhetnél esetleg, hátha van vkinek hasonló típus vagy hasonló átmérőjű a csöve, de nem használja azt a kefét...
... 1 alma, negyedelve, kimagozva es vastagabb szeletekre vágva ...
Elkészítése: A vizet, cukrot, narancs leszelt héját, és a nagyobbra vágott darabjait, a fahéjat és szerecsendiót tedd egy edénybe és forrald fel. Gyöngyöző forralással főzd kb 10 percig, hogy a fűszerek �elengedjek� aromáikat. A végén add hozzá a vörösbort, mégegyszer hagyd felforrni az egészet, majd hőálló poharakban azonnal tálalhatod.
Ez nagyon szép! Be kéne már nekem is menni fotózkodni egyet. Asszem' csak a hóra várok :))
Forralt bor sk. is fini, itten egy jó recept:
Fűszeres bor : 8-10 adag
Hozzávalók: 10 dkg barnacukor 2 narancs, egyik leve es vékonyan levágott héja, a másik nagyobb darabokba összevágva, héja rajtamarad 2 fahéj rudacska, mindkettő félbetörve Csipetnyi szerecsendió 7.5 dl könnyű vörösbor 1 alma, negyedelve, kimagozva es vastagabb szeletekre vágva 3 dl víz
Elkészítése: A vizet, cukrot, narancs leszelt héját, és a nagyobbra vágott darabjait, a fahéjat és szerecsendiót tedd egy edénybe és forrald fel. Gyöngyöző forralással főzd kb 10 percig, hogy a fűszerek “elengedjek” aromáikat. A végén add hozzá a vörösbort, mégegyszer hagyd felforrni az egészet, majd hőálló poharakban azonnal tálalhatod.