Keresés

Részletes keresés

camats Creative Commons License 2004.01.28 0 0 492
Mikor is jelenki meg a könyv? Holnap?
camats Creative Commons License 2004.01.28 0 0 491
Én, mint félvámpír (nemrég lettem az, de ne szólj senkinek:)) már eleget jártam a suliba. Többet tudok mint a legtöbb vámpír, szóval ők szégyenkeznek mellettem. Amúgy szívesen tanulok, de nem értem, hogy miért nem választhattjuk már most meg milyen atntárgyat akarunk tanulni. Mert akor csomó dolgot, mint a fizika kémií, nem tanulnék, mert nem izgat, és a további életemben nem lesz fontos, minek után a jövendőbeli szakmámmal nem függ össze.

Ja, superman, de valami jobb cuccban. Fekete köpennyel, ami belül vörös. Nem is superman, hanem Vampirewoman:)

Előzmény: IRISZKE (490)
IRISZKE Creative Commons License 2004.01.28 0 0 490
Szerencsére mi már megkaptuk...vagyis csak nemhivatalosan:)))
Hát..akkor nem kéne...de az tök ciki lehet...úgy értem , a Larten is égett ezerrel , mikor kiderült,h nem járt suliba...oké , te tucc már alamennyit...de mondjuk a mostani fiatalabb(ehhhm:)) ) vámpírok már biztos jártak tovább suliba és én pedig utálok szégyenkezni:))
Ejjj...Superman 2...nem igaz....:)))
Előzmény: camats (489)
camats Creative Commons License 2004.01.27 0 0 489
Amúgy elég szemtelen vagyok, mert igaz, hogy nem annyit mint gyalogbagoly, de mostanában egyre többet hiányzok. Ez a rohadt félévi hajtás. Holnap töri doga, és egy szót sem tok.
Ha vámpír lennék, tök jó lenne, nem kéne tanulnom. Ha télleg vámpírrá változnék, és olyan erős lennék, mint a könyvben,akkor arra gondoltam, tök jó lenne éjszaka kimenni az utcára, és rendettteni. magyarul a "rossz fiúkat" egy kicsit megfegyelmezném. Tom, ez önbíráskodás, de mondjuk aki épp meg akar erőszakolni egy lányt, az azért megérdemli.
Most megmutatkozott agresszív oldalam. Ej-haj:))
Előzmény: IRISZKE (488)
IRISZKE Creative Commons License 2004.01.27 0 0 488
Az szr:((...nekem egyáltalán nincs 5letem,de az jó amit a camats mondd,nem?

Na igen...mi ez a sok-sok hiányzás gyalogbagoly?

Előzmény: camats (487)
camats Creative Commons License 2004.01.27 0 0 487
Sajna nekem sincs, de ha mondjuk beszkennelnéd (nem röhögni a helyesíráson, nem nagyon tudok angolul), az nem lenne jó? mert könyvben megvan. Van szkennered? Vagy valaki nem olvassa föl? Bocs, ha hülyeségeket beszélek, csak leírok ötleteket:)

Gyalogbagoly: azt hittem már eltűntél. Nem szabad ilyen hosszan hiányozni, mert rosszban leszünk :)

Előzmény: jack25 (486)
jack25 Creative Commons License 2004.01.27 0 0 486
Nekem van multivox felolvasó programom és azzal olvastatom fel a regényeket,mert rosszul látok. Ezértkértem letölthető regényeket.
Veqfuritamma_Dzsulájska Creative Commons License 2004.01.26 0 0 485
Ugyanmár, röpke 2 óra egy rész, annyit meg úgyis ülök a gép előtt néha. De ez kérdés 'akademikus' .
Előzmény: IRISZKE (484)
IRISZKE Creative Commons License 2004.01.26 0 0 484
Jajja..különben is: nem jó dolog a számítógép előtt ülni sokáig...márpedig , ha ezt elkezded:)))
Előzmény: Veqfuritamma_Dzsulájska (483)
Veqfuritamma_Dzsulájska Creative Commons License 2004.01.26 0 0 483
Jó lenne, ha tundnák elektronikus könyvet küldeni, de sajnos nincs...Viszont a könyvesboltok nagy részében van DS könyv:)
Előzmény: jack25 (481)
IRISZKE Creative Commons License 2004.01.26 0 0 482
Hát...remélem ő az...bár úgyis azt mondták , h megváltozott:((No mind1...2hét és kiderül...
Nem ,nem olvastam,csak úgy megteccett a címből:))Még a GYU-hoz: hát igen , kicsit durva , h a 3 órás filmnél van olyan mozi ,ahol reklám sincs!!!
Helyes:))Akkor csak bnőimnek nem tecik...
Előzmény: jack25 (481)
jack25 Creative Commons License 2004.01.26 0 0 481
Helló!
Én még nem hallottam Darren Shan-ról. Most kezd érdekelni. Ha valaki tudna letölthető elektronikus D.S. könyveket küldeni az irjon nekem a walker@enternet.hu cimre.
gyalogbagoly Creative Commons License 2004.01.25 0 0 480
Szerintem is jó, a szinkronizált változatban is meg kellett volna hagyni. Olyan aranyos.:))
Honnan szedted? Én is elviselném...:)
Előzmény: IRISZKE (477)
camats Creative Commons License 2004.01.25 0 0 479
Ha már itt mindenki offol, én is:
Íriszke: olvastad a virágot Algernonnak-ot?
A király visszatér nekem is tetszett, az az énekes jelenet is. Csak a film egy kicsit nekem hosszú volt. + és fél óra egy helyben ülés a rémálmom.
On: szerintem harkat kurda és kész. Nincs más áruló szerintem, meg így a jó, hogy darren már korábban ismerte Harkatot. Én biztos voltam benne, hogy olyan lesz, akit régről ismerünk.
Előzmény: IRISZKE (473)
IRISZKE Creative Commons License 2004.01.25 0 0 478
Ugye ez most már-ha nincsenek más árulók...-azt jelenti ,h Harkat=Kurda...bár , ha van vmi másik áruló...ugye nem ismertek másikat? " in this book the dead traitor and darren reunite, somehow, now this is the decision darren has to make the traitor of the vampire clan or his old mate harkat ! read it, it is absolute class. 5 stars"
Előzmény: IRISZKE (477)
IRISZKE Creative Commons License 2004.01.25 0 0 477
Nah...akkor nem vok hülye...bár ez nem zárja ki:))...sztem tök jól meg is lett csináláva , h közbe ott a lovak meg mennek...no mind1:))
Tegnap sikerült is letöltenem a "számot"..azóta kicsit jól elvok.Csak az a baj , h az angolt sikerült...de a Billynek meg olyan furi a kiejtése8ezt már akkor is sikerült megfigyelni ,mikor angolul néztem:)))....gondolom azért , mert asszem skót v mi...nem tom...azér jó így is:))
Előzmény: Veqfuritamma_Dzsulájska (476)
Veqfuritamma_Dzsulájska Creative Commons License 2004.01.25 0 0 476
hát offoljunk:
Nekem tetszett az az ének, meg jó kis jelenetek mentek alatta...nem is gondoltam, hogy Pippinnek ilyen jó hangja van:)
Előzmény: IRISZKE (475)
IRISZKE Creative Commons License 2004.01.25 0 0 475
Jah...ok:))
Kicsit offolok: Ki látta A király visszatért?
kérdés: van egy rész , amikor a Pippin elkezd énekelni.Vélemény?
Bnőimmel mikor megnéztem azt mondták , h tök szr ,de nekem másoccorra meg megteccett:))
Előzmény: Veqfuritamma_Dzsulájska (474)
Veqfuritamma_Dzsulájska Creative Commons License 2004.01.25 0 0 474
Tudom, hogy a te tevéd, azért mondtam, hogy nem lep meg, te lángész! :)
Előzmény: IRISZKE (473)
IRISZKE Creative Commons License 2004.01.24 0 0 473
Hát...én ha elkezdek írni vmit , akkor én is megtervezem a szereplőket , de azt nem , h mi lesz velük...az úgy jön:))

Az Algernon az az én tevém!!!Okoskák...:)))
A másik fórumon mondta egy csaj , h akkor jelenik meg...hát én meg tovább adom...de nem biztos , mert más meg mást mondott:))

Hát...lehet...a kép alapján nem tűnt ilyen gonoszkának(sőt...pont az ellenkezőjének...)...de ez alapján...lehet:))

De csak egy ideig , mert én meg majd a 10.et elkezdem ahamrosan olvasni , aztán megint előnyben leszek...hah:))

Előzmény: camats (472)
camats Creative Commons License 2004.01.24 0 0 472
29.? Az naon-naon szupi. Akkor nemsokára már mi is tudunk annyit mint Íriszke.
Hi-hi:)
Előzmény: Veqfuritamma_Dzsulájska (470)
Veqfuritamma_Dzsulájska Creative Commons License 2004.01.24 0 0 471
Mit ír a kis Darren nekünk?

"HOW MANY BOOKS?!?

It's one of my most-asked questions -- "How many books are there going to be in The Saga Of Darren Shan?" For a long time I didn't know the answer. Now, as I hinted recently on the Message Board, I do ...... but I'm not going to say just yet!! Sorry to be a tease, but there are logistical reasons for me keeping it quiet for the moment. But rest assured -- sometime within the first half of 2004, I shall be making an announcement here and letting everybody know exactly how much further there is to go. "

Szerintem marha jó fej...tudom ám, hány könyv lesz, de nem mondom meg, bibibí! Lehet, hogy Steve karakterét is magáról mintázta.

Veqfuritamma_Dzsulájska Creative Commons License 2004.01.24 0 0 470
Azt hallottam a ttc-n (egy Algernon nevű tevétől, szóval Iriszke, téged, gondolom nem lep meg, hogy 29-én jelenik meg a 9. Ha így van, az baromi jóóóó, nem kell soká várni:) már csak 5-öt alszunk...
camats Creative Commons License 2004.01.23 0 0 469
Szerintem is előre tudta ki ii lesz.
Én nemrég kezdtem el írni egy storyt, de elötte hoszzú ideig kitalálta a szereplők karaktereit, és feladataikat. Szóval amikor elkezdtem írni, már előre tudtam ki milyen lesz.
Ennyi legyen mondva az író védelmében.
Már az elején gondoltam, hogy a húgát még látni fogja.
Előzmény: Veqfuritamma_Dzsulájska (468)
Veqfuritamma_Dzsulájska Creative Commons License 2004.01.23 0 0 468
Jó fej ez a Steve:)
Egyébként meg, persze, az író mikor kitalálta Kurdát, tudta, hogy ő lesz az áruló, aki meghal. és meg is ölte. Ilyen az élet:)
IRISZKE Creative Commons License 2004.01.22 0 0 467
Jaja...remélem happy end lesz a vége és akkor meghal:))
Hmmm...lehet.De csak felismerik...bár , ha azt hiszik , h meghalt , akkor...nem tom...majd jún.ban rájövünk.Ja ,sztem is lesz köze a húgának ehhez az egést hazamenés dologhoz...hmmm...viszont én elkondolkoztam és most megsértődtem az íróra...mert ugye a harkat már második résztől volt.És tudjuk , h ő a Kurda.Viszont akkor neki már akkor kellett gondolnia Kurdára , mikor a Harkat megjelent a színen...az viszont azt jelenti , h Kurdát kezdettől fogva meg akarta ölni>(...no mind1...remélem télleg ő lesz bár ennyit csak nem téved senkI?
Előzmény: camats (466)
camats Creative Commons License 2004.01.22 0 0 466
Steve egy akkora nagy bunkó. Miatta hal meg Larten, és még ezek után van kpe nem öngyillkosnak lenni.
Hát talán úgy megy haza, hogy nem mondja meg a szüleinek, ki ő, és már eléggé megváltozott, hogy azt higyjék, hogy csak hasonlít a halottt fiukra. És késöbb a húga rájönne, ki ő, hisz eddig is ő tudott mindenről.
Bocs, ha ezt már ide leírtram, de egy kicsit zavart vagyok mostanában.camat
Előzmény: IRISZKE (465)
IRISZKE Creative Commons License 2004.01.21 0 0 465
Hát...ha a Steve ott járt és leégette a házukat , akkor elvileg a vérszipolyok(főleg , h ő parancsol nekik!) nyugodtan elrabolhatták a csajt...
Én tudjam?:))Lehet , h nem igaz , de mondom. el tom hinni azok alapján , ami eddig történt az ismerősei körében:))).....de tuti , h túlélik a szülei ,mert hát milyen lenne már az , ha hazamegy és nem találkozik velük.Hát pedig csak el kell mondania a szüleinek , h vámpír...gondolom majd azok meg néznek nagyokat(főleg , ha élnek )...bár lehet,h el foghják hinni , annak alapján , ahogy kinéz...nem tom...azért én néznék az ő helyükben,ha hazajönne a halottnak hitt fiam és azt mondaná , h vámpír....no problem:)))
De mondjuk ezzel a tüzes dologgal kapcs. lehet , h nem talizik velük , mert mondjuk a családjának el kellett költöznie a tűz miatt...nem tom....oké , így izgi , de kezd elegem lenni a Steve szemétségeiből...
Mikor meghalt a Larten , akkor is odament oda a gödörhöz és vmi ilyesmit mondott,h "mit süttök fiúK?"(persze ez nem pontos , mert a könyvért lusta vok felmenni:)) )...meg mikor a debbie megmondta a darrennek , h szereti,akkor is vmi ilyesmit szólt , h ad vki egy zsepit? stb...szval kicsit már unom a bunkóságát....>((
Előzmény: Veqfuritamma_Dzsulájska (464)
Veqfuritamma_Dzsulájska Creative Commons License 2004.01.21 0 0 464
Nekem volt egy olyan ötletem, hogy a vérszipolyok elrabolhatnák a húgát, azzal jól lehetne zsarolni Darrent. Szegény csaj nagyon meglepődne...Szóval szerintem se életbiztosítás a rokonának vagy barátjának lenni:(
Ez most tuti, hogy a házát leégették? És a család túlélte vagy nem? Így legalább van oka megnézni mi van...
camats Creative Commons License 2004.01.20 0 0 463
Ez érdekes. Szerintem a legtöbbet a húga fog szívni, mert ugye ő nagyon közel áll Darrenhez, meg ő az aki sokat tud. De hogy fogja a halálát kimagyarázni a szüleinek? Miért most akarja közölni, hogy vámpír? Az lehetettlen, hogy úgy megy haza, hogy nem mondja meg, hogy kicsoda, mert azért változott, és a szülei csak azt láttják, hogy hasonlít, meg ilyesmi?

Igazatok van, régen beképzelt voltam:)

Előzmény: IRISZKE (462)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!