Én, mint félvámpír (nemrég lettem az, de ne szólj senkinek:)) már eleget jártam a suliba. Többet tudok mint a legtöbb vámpír, szóval ők szégyenkeznek mellettem. Amúgy szívesen tanulok, de nem értem, hogy miért nem választhattjuk már most meg milyen atntárgyat akarunk tanulni. Mert akor csomó dolgot, mint a fizika kémií, nem tanulnék, mert nem izgat, és a további életemben nem lesz fontos, minek után a jövendőbeli szakmámmal nem függ össze.
Ja, superman, de valami jobb cuccban. Fekete köpennyel, ami belül vörös. Nem is superman, hanem Vampirewoman:)
Szerencsére mi már megkaptuk...vagyis csak nemhivatalosan:)))
Hát..akkor nem kéne...de az tök ciki lehet...úgy értem , a Larten is égett ezerrel , mikor kiderült,h nem járt suliba...oké , te tucc már alamennyit...de mondjuk a mostani fiatalabb(ehhhm:)) ) vámpírok már biztos jártak tovább suliba és én pedig utálok szégyenkezni:))
Ejjj...Superman 2...nem igaz....:)))
Amúgy elég szemtelen vagyok, mert igaz, hogy nem annyit mint gyalogbagoly, de mostanában egyre többet hiányzok. Ez a rohadt félévi hajtás. Holnap töri doga, és egy szót sem tok.
Ha vámpír lennék, tök jó lenne, nem kéne tanulnom. Ha télleg vámpírrá változnék, és olyan erős lennék, mint a könyvben,akkor arra gondoltam, tök jó lenne éjszaka kimenni az utcára, és rendettteni. magyarul a "rossz fiúkat" egy kicsit megfegyelmezném. Tom, ez önbíráskodás, de mondjuk aki épp meg akar erőszakolni egy lányt, az azért megérdemli.
Most megmutatkozott agresszív oldalam. Ej-haj:))
Sajna nekem sincs, de ha mondjuk beszkennelnéd (nem röhögni a helyesíráson, nem nagyon tudok angolul), az nem lenne jó? mert könyvben megvan. Van szkennered? Vagy valaki nem olvassa föl? Bocs, ha hülyeségeket beszélek, csak leírok ötleteket:)
Gyalogbagoly: azt hittem már eltűntél. Nem szabad ilyen hosszan hiányozni, mert rosszban leszünk :)
Hát...remélem ő az...bár úgyis azt mondták , h megváltozott:((No mind1...2hét és kiderül...
Nem ,nem olvastam,csak úgy megteccett a címből:))Még a GYU-hoz: hát igen , kicsit durva , h a 3 órás filmnél van olyan mozi ,ahol reklám sincs!!!
Helyes:))Akkor csak bnőimnek nem tecik...
Helló!
Én még nem hallottam Darren Shan-ról. Most kezd érdekelni. Ha valaki tudna letölthető elektronikus D.S. könyveket küldeni az irjon nekem a walker@enternet.hu cimre.
Ha már itt mindenki offol, én is:
Íriszke: olvastad a virágot Algernonnak-ot?
A király visszatér nekem is tetszett, az az énekes jelenet is. Csak a film egy kicsit nekem hosszú volt. + és fél óra egy helyben ülés a rémálmom.
On: szerintem harkat kurda és kész. Nincs más áruló szerintem, meg így a jó, hogy darren már korábban ismerte Harkatot. Én biztos voltam benne, hogy olyan lesz, akit régről ismerünk.
Ugye ez most már-ha nincsenek más árulók...-azt jelenti ,h Harkat=Kurda...bár , ha van vmi másik áruló...ugye nem ismertek másikat? " in this book the dead traitor and darren reunite, somehow, now this is the decision darren has to make the traitor of the vampire clan or his old mate harkat ! read it, it is absolute class. 5 stars"
Nah...akkor nem vok hülye...bár ez nem zárja ki:))...sztem tök jól meg is lett csináláva , h közbe ott a lovak meg mennek...no mind1:))
Tegnap sikerült is letöltenem a "számot"..azóta kicsit jól elvok.Csak az a baj , h az angolt sikerült...de a Billynek meg olyan furi a kiejtése8ezt már akkor is sikerült megfigyelni ,mikor angolul néztem:)))....gondolom azért , mert asszem skót v mi...nem tom...azér jó így is:))
Jah...ok:))
Kicsit offolok: Ki látta A király visszatért?
kérdés: van egy rész , amikor a Pippin elkezd énekelni.Vélemény?
Bnőimmel mikor megnéztem azt mondták , h tök szr ,de nekem másoccorra meg megteccett:))
Hát...én ha elkezdek írni vmit , akkor én is megtervezem a szereplőket , de azt nem , h mi lesz velük...az úgy jön:))
Az Algernon az az én tevém!!!Okoskák...:)))
A másik fórumon mondta egy csaj , h akkor jelenik meg...hát én meg tovább adom...de nem biztos , mert más meg mást mondott:))
Hát...lehet...a kép alapján nem tűnt ilyen gonoszkának(sőt...pont az ellenkezőjének...)...de ez alapján...lehet:))
De csak egy ideig , mert én meg majd a 10.et elkezdem ahamrosan olvasni , aztán megint előnyben leszek...hah:))
It's one of my most-asked questions -- "How many books are there going to be in The Saga Of Darren Shan?" For a long time I didn't know the answer. Now, as I hinted recently on the Message Board, I do ...... but I'm not going to say just yet!! Sorry to be a tease, but there are logistical reasons for me keeping it quiet for the moment. But rest assured -- sometime within the first half of 2004, I shall be making an announcement here and letting everybody know exactly how much further there is to go. "
Szerintem marha jó fej...tudom ám, hány könyv lesz, de nem mondom meg, bibibí! Lehet, hogy Steve karakterét is magáról mintázta.
Azt hallottam a ttc-n (egy Algernon nevű tevétől, szóval Iriszke, téged, gondolom nem lep meg, hogy 29-én jelenik meg a 9. Ha így van, az baromi jóóóó, nem kell soká várni:) már csak 5-öt alszunk...
Szerintem is előre tudta ki ii lesz.
Én nemrég kezdtem el írni egy storyt, de elötte hoszzú ideig kitalálta a szereplők karaktereit, és feladataikat. Szóval amikor elkezdtem írni, már előre tudtam ki milyen lesz.
Ennyi legyen mondva az író védelmében.
Már az elején gondoltam, hogy a húgát még látni fogja.
Jaja...remélem happy end lesz a vége és akkor meghal:))
Hmmm...lehet.De csak felismerik...bár , ha azt hiszik , h meghalt , akkor...nem tom...majd jún.ban rájövünk.Ja ,sztem is lesz köze a húgának ehhez az egést hazamenés dologhoz...hmmm...viszont én elkondolkoztam és most megsértődtem az íróra...mert ugye a harkat már második résztől volt.És tudjuk , h ő a Kurda.Viszont akkor neki már akkor kellett gondolnia Kurdára , mikor a Harkat megjelent a színen...az viszont azt jelenti , h Kurdát kezdettől fogva meg akarta ölni>(...no mind1...remélem télleg ő lesz bár ennyit csak nem téved senkI?
Steve egy akkora nagy bunkó. Miatta hal meg Larten, és még ezek után van kpe nem öngyillkosnak lenni.
Hát talán úgy megy haza, hogy nem mondja meg a szüleinek, ki ő, és már eléggé megváltozott, hogy azt higyjék, hogy csak hasonlít a halottt fiukra. És késöbb a húga rájönne, ki ő, hisz eddig is ő tudott mindenről.
Bocs, ha ezt már ide leírtram, de egy kicsit zavart vagyok mostanában.camat
Hát...ha a Steve ott járt és leégette a házukat , akkor elvileg a vérszipolyok(főleg , h ő parancsol nekik!) nyugodtan elrabolhatták a csajt...
Én tudjam?:))Lehet , h nem igaz , de mondom. el tom hinni azok alapján , ami eddig történt az ismerősei körében:))).....de tuti , h túlélik a szülei ,mert hát milyen lenne már az , ha hazamegy és nem találkozik velük.Hát pedig csak el kell mondania a szüleinek , h vámpír...gondolom majd azok meg néznek nagyokat(főleg , ha élnek )...bár lehet,h el foghják hinni , annak alapján , ahogy kinéz...nem tom...azért én néznék az ő helyükben,ha hazajönne a halottnak hitt fiam és azt mondaná , h vámpír....no problem:)))
De mondjuk ezzel a tüzes dologgal kapcs. lehet , h nem talizik velük , mert mondjuk a családjának el kellett költöznie a tűz miatt...nem tom....oké , így izgi , de kezd elegem lenni a Steve szemétségeiből...
Mikor meghalt a Larten , akkor is odament oda a gödörhöz és vmi ilyesmit mondott,h "mit süttök fiúK?"(persze ez nem pontos , mert a könyvért lusta vok felmenni:)) )...meg mikor a debbie megmondta a darrennek , h szereti,akkor is vmi ilyesmit szólt , h ad vki egy zsepit? stb...szval kicsit már unom a bunkóságát....>((
Nekem volt egy olyan ötletem, hogy a vérszipolyok elrabolhatnák a húgát, azzal jól lehetne zsarolni Darrent. Szegény csaj nagyon meglepődne...Szóval szerintem se életbiztosítás a rokonának vagy barátjának lenni:(
Ez most tuti, hogy a házát leégették? És a család túlélte vagy nem? Így legalább van oka megnézni mi van...
Ez érdekes. Szerintem a legtöbbet a húga fog szívni, mert ugye ő nagyon közel áll Darrenhez, meg ő az aki sokat tud. De hogy fogja a halálát kimagyarázni a szüleinek? Miért most akarja közölni, hogy vámpír? Az lehetettlen, hogy úgy megy haza, hogy nem mondja meg, hogy kicsoda, mert azért változott, és a szülei csak azt láttják, hogy hasonlít, meg ilyesmi?