Speakerphone BoomBox / Can't Get You Out Of My Head Ruffle My Feathers Heart Beat Rock Wow Like A Drug Slow 2 Hearts Come Into My World Nu-Di-Ty Sensitized Flower I Believe In You On A Night Like This Your Disco Needs You Kids Step Back In Time In My Arms No More Rain The One Love At First Sight I Should Be So Lucky
SONGS OUT
In Your Eyes Shocked Loveboat Copacabana Spinning Around Sometime Samurai
Nekem meg besz*rt a kapcsolat egy ideig aztán lemaradtam a Ruffle my featherstől Come into my worldig :(( De szerintem már holnap lesz is az egészből HQ TV rip szóval nincs veszve semmi.
Igen az tényleg gyors :) Maga a hírlevél nem volt túl gyors. :)
Azt hallottam, hogy DVD-n nem ugyanaz szokott megjelenni mint ami a TV-ben is lement, vagyishogy ugyan az a fellépés, csak más kameranézetek stb. Mintha Homecomingel is így lett volna, meg ezis gondolom vágott lesz sajna, de valaki úgyis felveszi, felrakja netre én meg megnézem vagy 50x. :D Nudity közben seggreesett Kylie, az nagyon jó lesz majd a DVD-n. :P
Kylie ma lesz a Szigeten a heavy sátorban! :P SUHÚ! MEgjött nekem a Kylie mesekönyv! Suhúúúúúúú! :D Sőt még a Light Yearst is sikerült végre megkaparintanom eredetiben! :P
teljesen igazad van, pl. madonnától a 'this used to be my playground' klipje egy az egyben egy boy george videó, és ott aztán nem arról van szó, hogy "emlékeztet a boy george klipre" hanem szinte ugyanaz csak madonna szerepel benne :)
egyébként 'sárdobálásról' nem volt szó, csak megjegyeztem hogy engem emlékeztet a 'fever'-re
Engem meg a Give It To Me emlékeztet az All I See-re. Meg még sorolhatnám mi minden emlékeztet Kylie-ra. ;-) Szerintem a sárdobálás, hogy ki kiről koppintott nem vezet sehova. Amúgy meg tök új ötlet sosincs, ha mást nem akkor sok tíz évvel ezelőtt úgyis használták már...
Egyébként nem kell félni, ez a video nem úgy végzi mint az AIS, ezt játszani fogják a zenecsatornák, valaki sayheyről beszélt a Parlophone-al, ott támasztották ezt alá.
A rendező Ben Ib, aki a WOW, IMA és HBR screen projection-öket is csinálta.
kvajó! nekem jobban bejön ez a klip a 2H-nál, annak valahogy a stílusa annyira távol állt Kylie-tól, hogy valahol látszott, hogy csak a show kedvéért veszi fel, de nem ... az övé.
ez viszont pontosan az, amit Kylie mindenkinél jobban tud