Ne zavarjon össze senkit, hogy a galériák kissé össze-vissza vannak (mármint a Mária által adott linken)... tegnap este próbáltam évenkénti bontásban al-galériákba szervezni őket, teljesen jól sikerült is, erre ma azt látom, hogy összekavarodott és nem is lehet megcsinálni, valami szoftveres hiba lehet a dolog mögött, a szolgáltatás készülékében... bocs
Na, a fórum szétcseszte picit az egészet, de ezt már megszoktam, viszont azt meg elfelejtettem mondani, hogy mindenki kaphat ilyen pólót, nemcsak a GO-sok (akkor nem tettem volna fel ide nyálcsorgatás gyanánt :-) )
Nemsoká itt a GO, és arra gondoltunk, hogy az indulóknak kellene, hogy legyen egyenpólójuk. Felmerült egy ilyen ötlet:
Ha nem tetszik a téma, nem is muszáj továbbolvasnod, de a reakciókból eddig úgy ítéltem meg, hogy sokaknak igen, ezért meg is valósítjuk. A pólók szitázva lennének, nemenként 1-1 szitát kellene csináltatni (2500 ft/db), és kb. 100 ft maga a szitázás pólónként és olyan 500 ft. a póló, azaz elegendő jelentkező esetén 700 ftból ki lehetne hozni a dolgot (nem gagyi a póló, vettem már ott korábban is).
Arra jutottunk, hogy a fiúk inkább sötét, a lányok inkább világos pólót szeretnének, ezért a fiúk szitája fehér, lányoké fekete lesz előreláthatóan, a póló színét meg kb. mindenki maga választhatja hozzá.
Ha érdekel a dolog, vagy észrevételed van, írhatod ide, vagy küldhetsz nekem mailt a szobonya (kukac) sztaki (pont) hu címre. Azt írd meg, hogy milyen nemű, milyen színű, mekkora méretű pólót szeretnél. Jövő hétvégéig le szeretném zárni a jelentkezést, hogy a GO-ra készen legyenek a pólók (a szita nem újrafelhasználható...)
Addig is boldog új évet, meg hajrá mindenki, pl. az MB-n.
Hűű de jó ez a kép Mária, honnan szedted az alapját? :-)
Komolyra fordítva: ha adok még három hasonlót (amiket hasonló célra használok, elvégre nem mindenki ugyanazt kapja :-), ugye majd arra is ráteszed a lapkát, köszi :-)
Mivel túl sokan vagyunk, akik a szervezőknél szeretnénk ingyér' aludni (persze nem csak magyarok), a Susiék igyekeznek a településen belül egy tornacsarnok szerűséget szerezni, ahol lehet hálózsák-matracos megoldással aludni. Helyszínen lenne mosdó/WC, de zuhanyzó nem. De ez még nem biztos. Alternatívaként van egy ifjúsági szálló egy közeli várban, ahol valami 18 euró/fő/éj-ért meg lehet szállni.
Szállítás: A szállás a rendezvény helyszínétől vagy 35 km-re van, és persze a reptér is (Frankfurt Hahn) vagy 100-150 km-re (és tömegközlekedéssel gyakorlatilag 1 napig tart az út a reptértől a szállásig). Klaus azt mondta, hogy a helyi focicsapat buszát fogja kölcsönkérni (vagyis kölcsön bérelni), amivel a reptérre is értünk tudnak jönni, és a helyszínre is szállítanak. Ebbe pénzzel be kéne szállni, de nem lenne egy nagy összeg. Ezek mind 1 hónappal ezelötti infók, azóta nem tudok pontosabbat.
Utazás: a társaság nagy része már repülőjegyet foglalt valami fapadosnál (asszem WizzAir), ez számotokra is nyitva áll. Nagyságrendileg 14e ft per fő, legalábbis jelenleg. Én még speciel nem vettem meg és tavaly kocsival mentem, bár kétségeim vannak, hogy érdemes-e. Ha csak a bajnokság két napjára megy az ember, akkor inkább a repülés. Néhány nap beiktatott síelés esetén persze érdemes (lett volna) autózni...
Szállás: a szervezők lakásában fognak sokan aludni, aki pedig nem fér be, az a környéken valami egyéb (fizetős) helyen. Többiek, mit tudtok ennek a beosztásáról?
Gondolxunk, hogy elmennénk a GO-ra, de kocsink nincs, szállásnak sem néztünk utána. Még erősen vacillálunk rajta. Meddig lehet jelentkezni? Azt láttam, sokan jelentkeztek már eddig. Hol fogtok aludni?
Mit szólnátok egy kis korizáshoz? Én a legközelebbi vasárnapra (18.) (ok, tudom, nagybevásárlás, miegymás, de hátha...) és esetleg jövő utáni péntekre (30.). -- s