Nekem a 3 simán megy 800x600-on és 16bit.
A gépem: Amd 1400Mhz GF2mx200 64mb
Ha felteszem 1024x768ra akkor kicsit szaggat, és a kép a képben funkciót se szereti.
Egyébként az az ötletem támadt hogy mi lene ha csinálnánk 1 magyar Cycling Manager oldalt. A legnagyobb baj h a webes programozáshoz és a honlaptervezéshez nem értek de minden másban tudnék segíteni :-)
De én még sehol nem találtam cracket úgyhogy megpróbálok türelmes lenni, egyébként letekertem a Girot és 4ik lettem, de előttem nonamek, egyébként aki normálisan bejött azzal szembe 15 perccel nyertem(ONCE-al vagyok, szegény Belokikám) Egy hegyi szakasz végén mindig drukkolok h érjenek be... De a verseny végére a gagyik kikesnek, a Girot 41-en fejeztük be a 180-ból... Szal nem tudok még crackről, akinek megy a game annak eredeti a játék!
Hy!
Nekem már van! Kijött az 1.1-es pecs crackje is. :-) Az overneten találtam meg. kicsit lassú a progi de minden fent van amit akarsz!!! tehát katt a www.overnet.com -ra. Majd írok ha kipróbáltam!
Az időkülönbséges problémát a patch állítólag kijavítja. Viszont akkor CD-keyt kér a game. Ha felteszed a cracket akkor nem indul el. Szóval olyan 22-es csapdája tipusú. Párnak állítólag megy rendesen de a többségnek nem megy rendesen.
Ha valakinek van fix, tuti megoldása az írjon!
Hy mindenkinek!
Nem tom ti hogy vagytok vele de 1 napi CyM3 után találtam 1 két érdekességet amit megosztanák veletek, ill. véleményeteket kérném.
Szóval:
A Cym2 szerintem 1 nagyon frankón sikerült darab volt annó csak kicsit sok gombbal és általam nem túl átlátható menüvel. A menü rendbe is van az új részbe sztem tök frankó lett. Az akciógombokkal már nem ez a helyzet. pl hova tűnt a group mód???!!! Ami még nem jött be: mér csak 4frissítő van????!!!! (az Eurosporton ma olvastak Hamilton naplójából aki elmondta h több 1000 litert használnak...) Ami pedig a legbosszantóbb h a Tour 4. szakaszának végén az eredményt böngészve azt látom h 2 noname faszit kivéve mindenkinek 5 óra a hátránya!!!!! Hogy lehet??? (Igaz h nem eredeti a game :-) ) Lécci írjatok h ezt hogy lehet kijavítani és hogy a warezes verzión megy e a pacs.
Kössz
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉJJJJJJJJEEEEEEEEEENNNNNNNNNN!!!!!!!!!!
Végre sikerült letöltenem a CYM3-at a warehouse-ról teljesen:))))Má ki ish írtam Cd-re.Nekem Nero-val is ment:))))))Köszi mindenkinek a segítséget
Hát ha nem ismered a kerékpársportot akkor nehéz dolgod lesz... Ez nem olyan mint a Champ, hogy összerakod a csapatot aztán majd lesz valami, itt aktívan kell közremüködni verseny közbe is...
No orderrel végig mehetsz egy szakaszon de nyerni nem nagyon fogsz...
Először próbálkozz sprintekkel, vegyél egy jó sprintert (ha nincs még) és sík szakaszokon, az az össz dolgod hogy őt tartsad a mezőnyben a vége felé vidd a mezőny elejére, majd sprintelj vele a legvégén...
Elkezdtem tegnap játszani a játékkkal.
Nagyon jó a játék sebességének a kialakítása. Az 1*-eres sebesség se lassú, viszont lehet a sebességet jól fokoozni és még a játékélmény sem veszik el. Egy verseny nem tart örökkön örökké, mivel azt hittem hogy egy szakasz is nagyon hosszú lesz.
Sajnos a másik osztály versenyeit nem nézhetem. Ez a játék egyik hibája az én szempotnjaim alapján. De oké, ezt még elviselem.
Zavar egy kicsit hogy a neveket nehezen találtam meg. Több játék után talán ez sem fog akkora problémát okozni. A nézetbeállítások nagyon jól sikerültek. Könnyű kezelni a nézetet. A távolítás és közelítés különösen jó, most kezdtem ezzel a játéksorozattal ismerkedni rögtön a 3-mmal.
Egyenlőre igyekszem no orders paranncsal játsztatni a csapatom, miközben veszek új kerékpáross felszereléseket hogy a csapatom sikeresebb legyen. Adok-veszek majd kerékpárosokat, bár igazolást még csak úgy csináltam, hogy hozzám akart jönni két kerekes a szezon elején.
Örülnék ha segítenél abban hogy a különböző parancsoknak milyen hatásuk van?
Ha túlhajtom a kerekest, akkor mi van? ha nem kérek tőle teljesítményt, mi van? Hol lehet megtalálni az ideális teljesítményt? Mi árulkodik arról hogy milyen taktikát érdemes a kerekesemnek adnom? Mindenkit egyenként irányítsak vagy elég ha 1-2 kerekest irányítok?
A kerékpárosok neve nem teljesen stimmeel. Arsmstrong az egyik ékes példa erre. Hol lehet megszerezni a játékhoz a normális kerékpárosok neveit tartalmazó fájlt, patchet vagy akármit?
Megtaláltam, de ilyen csak akkor van, ha az illető jelentkezik, hogy szertne nálam versenyezni. Én legalábbis csak akkor találkoztam vele. Ha én akarok valakit felkutatni akkor ezt a lehetőséget nem ajállja fel.
A verseny kategóriáknál mit jelentenek a rövidítések? pl: T2, T3. Gondolom nem a Terminatorról van szó :) Már azért sem mert nem csak ilyen T-s rövídítések vannak, csak a többi most fejből nem ugrik be.
Kezdj el játszni vele. Ezekre mind rájössz magadtól.
Arra, hogy lehet szimulálni a versenyt, de akkor nem látod csak a szakaszok végerdményét. De kiadhatod nekik (egyenként és a csapatnak is vagy csak bizonyos csapattagoknak), hogy mit csináljanak. Van pl. egy olyan utasítás, hogy No Order és akkor azt csinál amit akar. Bár ebben nem vagyok biztos. Ezt nem nagyon próbáltam még, mert szerintem az az értelme az egésznek, hogy én mondom meg mit csináljanak.
Az utolsó sor kérdéseire nem tudom a választ.
Nem régen sikerült letöltenem a 3.részt. Lehet-e olyat csinálni hogy ne kelljen irányítanom senkit, csak nézzem a versenyeket?
Ha nem, akkor csapatot irányíthatok csak vagy egy embert is lehet kifejezetten?
Van-e a játékhoz magyar leírás? Van-e hozzá magyarítás? Van-e csalás? Tippek, trükkök?
Nemtom,de szar az egész mert a 10%-ánál leáll,és kiírja hogy vége.Aztán a 700 valahány megából letölt vagy 100 at:(((((((((((((((((((
Te honnan töltötted le??
szerintem irjál nekik hogy egyáltalán kipróbálták-e, merthogy vannak fönt direkt corrupt változatok is amik nem müködnek, lehet hogy azt egy az egybe kinyomták oda...
Seggítcsetek lécci!letöltöttem a bin-t+a cué-t a warehouse.cjb.hu-ról és nemtom kiírni.A Clone cd-vel,nero-val próbálkoztqam de nem meg.ti mivel csináltátok????