Foci talán oké, de totózni semmiféleképpen nem tudok menni! Esetleg áttehetnénk péntek estére, ha szombaton van lehetőség feladni Gyenesdiáson. Na meg ott leszünk mind a 4-en, nem? Ennyire szarul régen voltam hétvégi mulatság után, még mindig szar a gyomrom! Igaz mondtam neki megbüntetem...
Gyenes péntek este velkámdrink, hússütés, szal ne zabáljatok sokat, "enyhe" beba. Zenéket hozzatok. Az sem baj, ha vki sátort hoz. Hely van sok, de azért kényelmesebb lenne, ha +1-2 sátor lenne. Mindenki hozzon hálózsákot. Foci-,kosárlabda van. A közeleben egy eksztra füves focipálya. Szal játszós ruhát hozzatok. Szintén bóólingpálya, ahol egy zenegéppel lehet kareaeaokézni és van rajta tankitól 4-5 slágerszám(üjjenekafiúkölébealányok stb.). Müan eksztrajó csapolt Budvájzerük van. Szal szombaton délelőtt lehetne labdarúgni, kosarazni, bóólingozni és utánna kezdődhet a nyárbúcsúztató perkeltfőzés. Persze ehhe rendeljetek jó időt különben.....
na csá mindenki dógózza halálra magát, hogy hétvégén úgy érezze:
vazze én megérdemlem, a sülthúst,páleszt,pörit,focit!
mi addig is engedelmetekkel: UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURLAUB!!!!
Ma este? Rendben én megbüntetem a májamat a hétvégén szombat vasárnap, mert az idei nyári nagyobbodását kevesellem, szánalmasan karcsúnak tartom az idei mennyiséget, ezért vérezni fog a gyomrom is...CSAK A TÖMÉNY!!!!