Az egyik könyve már kicsit régebbi, tavasz táján jöhetett ki, de még csak most vettem meg. A másik viszont vadiúj! :-)
(sztem az itteni produktivitás nemcsak Kingtől függ, hanem a magyar kiadótól is...)
Na, csak hogy ne maradjatok tudatlanul: Daniel Keyes - Az ötödik Sally cmű könyvének témája egy pszichiátriai betegség, a "többszörösen hasadt személyiség".
De csitt. :)
Editke, neked tutira tetszene, jó könyv.
Milyen árban van egy másfeles lakás vajon a környékemen?
Hát, ez a hír azt mondja, hogy ősztől megkezdik, nem azt, hogy máris elérhető lesz; és azt, hogy a kerület egyes részein. Lehet, hogy sajnos Te nem ehhez a területhez tartozol...
Tegnap én is megkaptam az ADSL elutasító levelet :-(((
De azért még nem hagyom annyiban, most nyaggatom az ügyfélszolg.-ot, hogy várjak e még vagy fizessek elő Chellore...
Nem tudom minek borzolják a kedélyeket, ha ilyen hírek jelennek meg
http://www.origo.hu/techbazis/gyorsinternet/20030911osztol.html
AZt sem értem, hogy ha elvileg októbertől lehet, akkor 1 héttel előtte mér nem tudnak még erről és mér utasítanak el???
Nem azt írtam, hogy a végén megtaláljuk, hanem hogy a magunkfajták között találhatjuk meg :-) Egy medve tehát ne akarjon madár lenni, ha eccer medvének született, mert úgyis leesik, ha repülni akar!
Enyém pasi nem fekete, hanem inkább szőkésbarna vagy világosbarna, de felajánlom vkinek a feketét :-))