A "demoauto" se kertben rozsdásodik, hanem az utcán. Tegnap a lakatosomtól jövet botlottam bele..Mellesleg 100-re van a műhelytől...Ott is kilalatolnák 400000-ért,és lefényeznék 600-ért,de nem fogják..::))
nullakettes cimbi nyugi! nem kéne h elérje a célját.. neked van egy penge verdád, amivel lehet élvezkedni, nem egy kertben rozsdásodik miközben jár a szád. új nap, új élet, csatlakozom Májkihoz!
Ja, és Feri kurvára nem fog senki faszt sem érdekelni a fórumodon ma du.4 kor megjelenő utolsó hozzászólásod, amiben ugyan azt fogod leírni amit már mindegyikőnk kívülről tud... De ha akarod, akkor belinkelem ide már előr ehogy mit fogsz írni!
"Az igazi cápás hozzáállás az, hogy olcsón szart veszünk, amit aztán évekig nincs pénzünk felújítani ?" Ezt ez a majom írta... csak most olvastam a fórumján... :-)
TESZERENCSÉTELN BAROM! KÉRDEZEM TŐLED, ÉS AKKOR VÁLASZOLJ BAZDMEG ITT!!!
A fenti idézet tőled van! Neked milyen kocsid van? És te tulajdonképpen mit csinálsz??? Mióta áll a szarod? Te ugyan azt csinálod, amit fent leírsz, amivel fent okádod a bandát!!! Te is megvetted, ami azóta még olcsóbb lett, és szintén évek óta nincs pénzed megcsináltatni!!! És még pár évig szerintem nem is lesz... sőt lehet hogy a büdös életbe nem lesz, hogy eredeti alkatrészekből ahogy te mondod, kész legyen az autó!!!
Ilyen egy eszement idióta önfejű makacs emberrel még komolyan nem találkoztam!!! Nem veszed még mindig észre bazdmeg, hogy szart csináltál a szádból???
Ja, és beírhatsz a moderátoroknak az indexbe, hogy töröljék a hozzászólásaimat, mert te mindig is csak ezt tudtad csinálni... ha nem tetszett, akkor kitörölted...!!!
Meglepő módon én is egyeztettem már ügyvéddel, és azt üzeni neked, hogy ameddig magánszemély nevén van egy domain regisztráció, és ennek költségét is magánszemély állta csekkes befizetéssel (én), addig csak a pénzedet pocsékolod pereskedésre. "
Tudjál róla, hogy ez kamu. Többen tanusítjuk, hogy a mi szavazásunk által, a mi pénzünkből regisztrálta. Ezt saját maga is leírta az index fórumon. Elmentettem a hozzászólásait, ezzel lehet perelni.
Mekkora egy igazi szar ember vagy Feri:-) Kitiltod az embert önkényesen, úgy hogy nem is tehetnéd... persze gondolom egyeztettél a modikkal ugye? ahogy a szabályzatban le van írva... te aztán kurvára betartod a szabályokat ugye? Persze ezek a te saját szabályaid te wc kagyló...
Bazdmeg a kibaszott fórumodat:-) kurvára leszarom hogy a továbbiakban nem lehetek ott... :-) Kiskirály vagy bazdmeg a saját szarkupacodon:-)
Azt hitted, hogy azért mert bezárod a bazárt, majd mindenki térden csúszva könyörögni kezd neked hogy a szájukba vehessék a zsíros faszodat, kiengesztelés képpen hogy mégis csináld tovább ezt az önkényuralmi hulladékot? Hát nem jött be... de jobb is hogy bezárod a picsába, nem hiszem hogy bárkit is a 40 ezres cápások közül érdekelne a kibaszott önző konok nagyképű beképzelt magatartásod... Mert neked aztán kurva jó autód van... rendberakva, megcsinálva eredeti alkatrészekből... gondolkodj el rajta, hogy mennyit ér a szartalicskád, amiből soha a büdös kurva életbe nem lesz olyan eredeti alkatrészekből összerakott autó, amiről itt papolsz már egy éve a többieknek...
Én csak röhögök az egészen, és szerintem már pár napja azon gondolkozol, hogy lerohanj a benzinkúthoz egy kanna benzinért, leöntsd magad, majd megyújtsd a nagy adag szart...
az a baj, hogy azóta nem érkezett egy szállítmány sem. elvileg még fog 1 jönni idén, csak nem tudom megmondani mikor. mostanra ígérték, de erre és a jövő hétre nem jeleztek vissza semmit.
Nem tudom, hogy a 24 órás büntim leteltekor él-e még a fórum, ezért leírom ide és majd az újra is.
Ne arról szóljon az új, hogy a régit fikázzuk. Kezdjünk tiszta lappal, tanuljunk az előzőnél elkövetett hibánkból, ne feledjünk el semmit, amit ellenünk tett, de ne ez legyen a téma hetekig!