A Bulay kepeket megneztem.
Sajnos nem tudom pontosan ki kicsoda.
Valaki segitene pl. egy jo rajzprogrammal?
Nyilakat meg feliratokat megkoszonnem :)
Bye
Csaba
Gedu es a tobbiek!
Sziasztok!
Rossz hirem van :(
Az illeto elszurta a felvetelt az RTL-rol szalacsi
ugyben, mentsegere valjon a faradtsag es a zsir uj video kezelese.
Vallalja a felelosseget tetteert!
Mivel nemsoka a csaladom reszeve valik es szinte most
is az nem vethetek en ra kovet :)
Ha valami meg folvette irjon!
Elintezem a digitalizalast.
Bye
Csaba
Figyeljétek meg az első két képen ahogy Crow [HUN] fogja a cigisdobozt. Egyértelműen az elvonási tünetek jele, ugyanis mintha az egeret fogná! :) Nézzétek csak meg jól :DDD
:)))
Kár, hogy mi nem csináltunk képet Yoda kocsijában, miután hatan bepréselődtünk:)
Az "anyósülésen ketten ültek":)
Így ámokfutottunk keresztül a városon...
Az ofphu.servegame.com cím állítólag azért nem működik, mert feltörték a servegame domain-szolgáltatást (noip) és le lett állítva az egész. Szóval mindenhol a 152.66.229.29-es címet használjátok. A szerver rendben megy.
Csak egy felvetés ,és tényleg nem akarok ebbe belemélyedni.De a reinstallt megelőzöleg meglehet hogy úgyan ez a probléma jelen volt és ez okozta akkor KO-t.
Egy szóval sem mondtam hogy nem ért hozzá ,és félreértés ne essék bírálni sem állt szándékomban.
Mint írtam mindekivel előfordulhat.Senki sem tudhat mindent ,még én sem ,bármennyire is szeretném:)))
Az dádát még jogosnak is tartom ,de hogy ki is rughattak volna emiatt.Azért az kicsit erős lett volna.Mivel erről pl nekem halvány fogalmam sem volt ,hogy ilyenre is kéne figyelni ha szervert üzemeltetek.Igy bárkivel előfordult volna ha nincs bent annyira ebben az egészben.Még anno mondtam hogy majd Spider mindent belő ,de lehurrogtatok.Valszeg nem fordult volna elő mindez:)
Sajnálom ,hogy majd az új tagoknak ilyen körülményes lesz regisztrálni magukat.:(
De remélem hogy a jövőben nem lesz még ehez hasonló sem,mert árt az egészségemnek:)