CSabesz javára legyen mondva, hogy mire ő ennyire megfáradt (56. kép) addigra te már másfél órája aludtál :)). Vaz megint végigfutottam a képeket, a 27-esnél és a 29-esnél képes vagyok perceket időzni és röhögni. Neked többször kéne bebasznod, képes vagy megnevettetni! :) :)
Fáradt vagyok ahoz, hogy eldöntsem baszkurálni akarsz, vagy vidámkodni, de mivel valószínűleg annyira hülye vagy, hogy ezt magad sem igen tudod eldönteni, nem fogom komolyan analizálni a beírásod!
Fijjuk! Elfelejtettem, hogy ma vacsorán vagyok hivatalos, s mint ilyen rendeltem 2 dl illatos rosét a kajához, s gond nélkül meg bírtam inni. Ez mindenképp kecsegtető a szombatra nézve...:) A nagy ünnep alkalmából lehet, hogy lehányom csajjjt...:))
Hát te voltál az az állat ott mellettem aki mindig rámesett??ATYÁÁÁM!! a mindenki jobbra-ééé kezdetűnél már észre se vetted,h dőlsz,mi? persze ahányszor rámestél annyiszor löktelek vissza...de szemed se rebbent...persze mer ki volt akadva!:)) és csóró sáladat 2x olyan hosszúra nyújtottad,hogy már nekem fájt!de mindezt csak akkor mikor épp olyan nóta szólt amihez köze nincs a sál lengetésnek...
öcsém!:D
és csodálkozol,hogy fejedre esett a dob?bazz,hát mikor nem volt ott Joci akkor próbálkoztál a dobolással...(én sajna emléxem!)csak arra figyeltem fel,hogy 2 ütem késéssel elhaló hangon szól a dob...odanéztem,aztán már csak azt láttam,hogy megint dőltél borultál valamerre- nem mindig követtelek szemmel...de arra a break-elésre tisztán emléxem mikor a dobbal együtt nyomtad a brendnyú koreót a lábamnál...:))))))))))