Az hagyján, de szarnak a műsorrendre rendszeresen:((((( Pl. 16-ra ki van írva slukker, erre vagy a drótszamarasokat, vagy a salakos pinpongot mutatják:(((((( A díszkoveri is francia???, mert akkor megértem, ui. a franciáknak nincs slukkeresük:DDDDDDD
Nem tudom, hogy idén ki fogja a VB döntőt vezetni, illetve ki van e már jelölve az illető jatekvezető, de szerintem Gyesziszláva Poschilova vagy Tattyána Vúllasztonova lesz az!
Habár, ha Ján Fair-House-t jelölnék ki, akkor ő is 7x-es bajnokká válhatna e téren.
A többiek közül Olivié Martell tavaly, Paul Kollié tavalyelőtt, Marcell Eckhárt 2020-ban, Leó Szkállió 2019-ben, Brendán Múr 2018-ban már vezettek, ezért kicsi vagy 0 az esélyük erre idén.
Persze ott van még Rob Spencer és Ben Williams is, akik szóba jöhetnek, vagy reaktiválhatják még esetleg Mikaéla Tabblicsku-t is!
Amióta a Discovery megvette az Eurosportot, azóta próbálkoznak ilyen módon is pénzt keresni, lehet akárhogy is hívni azt: Eurosport Player, Eurosport App, Discovery+.
De azt hiszem most csinálja először, hogy ENNYIRE különbséget tesz digitális és nem digitális néző között.
22:25-kor befejezte az élő közvetítést, miközben még 2 frame-et lehetett volna nézni Élien és Dzsonsz meccséből, s elkezdték felvételről ismételni a Szelbi-Higginst!
Qrvára unom, hogy azt hiszik, erről a két kreténről, Szelbiről meg Ránni-ról szól az egész!
Az biztos, ha ez a kettő jut a döntőbe, én nem nézem.
Nem tudom hol hallottam, hogy "homályos lökés", lehet egy angol fordítás volt szó szerintben, de olyan hibákat vétenek.. Hihetetlen.
Én inkább azt vélem, elődöntőre elég lehet akármelyiküknek ez, főleg Ronnie-t illetően (de aztán lehet nem), de egy esetleges döntőre akárki jön, Allen, Higgins, Selby vagy éppen Jones, édes kevés lesz.
Direkt csinálják, hogy átszokj a digitális, külön pénzbeszedős csatornájukra.
Közben nem vártam azt, hogy Brecelnek igen jó esélye van arra, hogy akár 8-8 legyen ma este, s hogy Ő hozzon gy 6-2-t!
Brecel javult, Ronnie sokat esett vissza. Lehetett volna 9-4, ha Ronnie az utolsó pirosat le tudja bontani, nem sikerült. Ott Brecel mákolt egy snookert, abból lett végül az utolsó break megindítva.
Éreztem, hogy nem kellene elkezdenem nézni. Szerencsére mára vége, így nem került hátrányba Higgins. Holnap ráadásul délutántól nyomhatják megállás nélkül, Selby be fogja darálni.
Zárójelben megjegyzem, keresem a pontot, Brecel hol veszítette el teljesen a pontot. Mert az első 3, bő 3 frame-ben pazarul játszott.
Talán ott, amikor 2-1 volt neki, állása volt a 3-1-re, de kimaradt egy nehéz fekete. Mert Ronnie olyan extra dolgot nem tett most délután, viszont a gyilkos osztona jelen volt. "Tette a dolgát".
Amennyiben ez a 6-2 lesz, Brecelnek az estét nyernie kell.
Talán Peter Ebdon volt az egyetlen, aki 6-2-s nyitószakasza (és 10-6 a második után) ellenére le tudta Ronnie-t győzni.
Húúú, milyen frame volt ez: először Brecel kihagyott egy sima kéket, Ronnie frame ballt fluke-olja, Brecelnek 2 snooker kell, a másodikat úgy szerezte, hogy Ronnie hozzáért a feketéhez.
Brecel nem a jó oldalán a kéknek, emiatt nehéz rózsa maradt, amit kihagyott, lyuk előtt hagyva Ronnie-nak, ki azt belöki, s 5-2!
Selby és Higgins ugyanabban a szállodában, szomszédos apartmanban vannak. Selby azt nyilatkozta, hogy a tévét egész éjjel teljes hangerőn fogja nézni és kifeszít egy kötelet Higgins szobája elé hogy reggel hasraessen:-).