Mazsola fennvan a banlist-en, es tuttommal fennvan a banid.cfg is... Szoval en bannolok ezerrel minden bebukottat... :)
Ez uj tag volt, a listaban nem szerepel (legalabbis 9-i frissitesu a banid.cfg-m), es azon meg nem szerepelt. Amig nem kerul be a banid.cfg-be, addig csak en mezeileg bannolom... :)))
Criminal, minek kuldod? Mondd mar meg. Azt hiszed, van valami ertelme? Csitel, es? Ugye banoljak. Vagy ha igen, peche van.
Amugy nem teged akarlak bantani, felre ne ertsd. Most lattam SL-en valakit, aki shottal is lebukott es loggal is... Persze ra nem vonatkozik a szabaly.
Akkor meg mi ertelme van az egesznek? Szoval miert nincs banolva Klint, mondja meg valaki legyszi...
1altalan nem biztos hogy csal, nalunk is van 1 rakas ilyen. Ez valami voodoo driver szerintem. PB forumon volt rola szo meg reg.
Vagy ez mar mas "Loading..."? Mer nekem kurva sok ijen kepem van.
Nézzetek utána pliz ennek a csókának: Lam3R (wonid: 219411). Annyira ordítóan feltűnően nyomja, mintha már hivalkodni akarna a csitjeivel :((
Kiváncsi lennék vajon netcafe-ból van-e. Ha kell, van róla demó. A pb shotjai közül csak 1-2 jó, a többi totál fekete (?!).
"Arról beszélek, hogy klánwarokon iszonyatos viselkedést bírnak produkálni"
mire gondolsz
masik: kb elozo honap kozepe ota (upc) lejart adatforgalom nem tudnak nezni forum,c-s.hu,icq,irc.. tehat valszeg nem tudtak a newsokat
sztm hamarosan lesz intezkedes de hogy ki mit gondol sajat dolog