Szánalmas arcok azok kísérletezgetnek, direkt provokálnak, persze nem is ettől szánalmasak igazán, ezt még jó szívvel el lehetne nézni nekik, dehát aztán be is vallják, jajj, ez viszont megbocsáthatatlan.
Ha kérhetlek ne "indexes"-ezzél le,nem akarok nagyképű,öntelt alakok közé tartozni...csomó fórumba beleolvastam,és kurva szánalmasak vagytok. Nem tudtok különbséget tenni aközött,hogy valami igénytelen,vagy hogy nem szeretitek. Nem tudjátok olyasminek elismerni a zsenialitását,ami nektek nem jön be. Ez elég primitív felfogás,srácok. Pont a Frechfabrik topicban tört elő ez belőlem,de ahogy néztem ezek a szánalmas arcok az FF-et péel istenítik. Hát ennyi...
csak ennyi a reakció?! :-D
Hát az igazság az srácok,hogy egyrészt egyetlen számot hallottam ezektől (Goofy with the gun) és az kurva szar volt,másrészt szerintem kurva szánalmas,hogy egy nevenincs zenekar kapásból angol szövegeket ír. Ezen kívül semmit nem tudok róluk,és nem véleményként,hanem provokációként írtam amit írtam.Szerintem sokkal szánalmasabb,aki egyből ugrott rá :-DD
nyúl te nem valami basszusgitáros vagy véletlenül (5 húrosod van ha te vagy az akire gondolok,valahonnan vidékről származol,és Kőbányára jártál suliba,és Junkies meg FF rajongó vagy) ??
Szerintem nevetseges az egesz,a zene szar,es ez az egesz "a lenyeg a penz,gyerunk kulfoldre" hozzaallas,hat...azert erdekes,hogy ti sem arrol irtok,hogy a zene jo volna,hanem arrol,hogy hany orszagban eszik ezt a szart...csak hat ezek foleg a menedzsment sikerei,a zene pedig abszolut nem oszinte,hanem a piac igenyeknek megfeleloen "fabrikaljak"
A zálogházat és a maffiát azt ki is hagyhatjuk..
Amúgy mi az ami érdekel pontosan??
Nem akarok most belefogni, mert hosszú lenne és offolnék, azt meg ugye nem szabad :-)
Áll. a Szabó volt a Hírblokkban; mondjuk nem tudom mennyire LIVE a dolog... Nem látta valaki? FF plakátot pedig Budapest szerte mindenhol látni! (De vajon ki ragassza ki ezeket? :-))