Te yo ég, egy rokkkkkker, akinek semmi köze a misztikus/horror irodalomhoz! Igazi kuriózum vagy, cicám...
Most miért bántasz a him miatt? Ha őket látom, véletlenül sem a rüh ver, hanem a gyönyör, de úgy látom, ebből mindjárt botrány lesz.
Na tessék, az ördögöcske haragszik... De miért??? Miatta néztem a focit és miatta hallgattam ma Maident, holott a Navigator közben kivert a rüh, de azért Dream of Mirrors, Brave New World, Ghost rulez... Nem akartam, drága...
Én is megyek meghalni, búcsúzóul annyit szeretnék mondani, hogy nem kaptunk semmiféle parancsot, és Vipera százados semmiképpen sem lőtte le azt az ínycsiklandó, duci mellű galambot.
Nos, okés, társalkodjatok bele az éjszakába, én elhunytam.
Holnap nem tok jelentkezni, csakis a koncert után (már ha túlélem), szal éjfél előtt nem valószínű. De azért láv for evrivan.
Köszi, Virág! Majd beszámolok, milyen formában volt a kis édes... Lehetséges, hogy valaki elaludjék egy love game kellős közepén? Félő, velem ez fog történni...
Szia, Shalina és köszi, amiért benéztél. Ti lányok, rendesek vagytok. Ma itt volt paulinka, szelli és shalina...
Konkrét epizódra nem emléxem, Evilke, illetve egyre mégis, amikor valami műmell féle lógott a fején és egy szentfazék párral ült egy asztalnál... Valami falloszra emlékeztető zöldség is a képbe került... Meg amikor fogságban volt és kalodában ült...
Te Virág! Az egyik fiút - mongyuk azt a kékeszöld szemű, mélyhangú aszkétát - küldd mán át ide! Iszonyúan horny vagyok és sehol egy használható kan... Köszöngetem!!! De most télleg... jaj nekem...
Ugyan Bookshie, a stílusod fiatalos, lendületed magával ragadó, satöbbi. Az, ha mondom.
Te mondtad magadra, hogy nyanya vagy, nyilván túloztál, mindegy, csak kíváncsi vagyok, tudod hogy van ez, az ember szereti látni azt, akivel beszél :)
Nem függ ettől semmi, jaj dehogy függ.
Mr. Fekete "Bab" Vipera a példaképem!
A Vörös Pimperneles epizódra nem emlékszel? "Lö pimpehnel vöhös", csak a franciákról jutott eszembe.
A másik példaképem mellesleg Homer Simpson :)
igen, és nagyon helyeslem a dolgot, főleg, hogy ma fogta magát a tv, és megszűn működni. hogy van ez, hogy épp rendbe jöttünk volna, erre bedöglik a tv. waters szívbajt kapott, mikor emlékeztettem a foci eb-re...hihi (legszebb öröm a söröm..ööööö...a káröröm of korz)
Zoltánt csak elintézem valahogy...ejnye, már megint küldött egy smst... jé, azt írja Ville is itt van. no jó, akkor beengedem őket...
Hát itten mindenki keresztezi egymás úttyát...
Amúgy meg én vagyok a lovag, aki aszongya, anarhoszindikalista közösség... De félig mán alszom, tök uncsi ez a hepaj!!!
Nem bírom ezt a strapát, skacok!
Flower, mondd meg a Zolinak, hogy csak finoman, hívjon ki a gangra és ott is meg lehet ejteni!... Nem köll ottan csörömpölni! Amúgy örülök, hogy ez a kép jobb. Remélem, azt is láttad, hogy készül neked a Reznoros izé, hacsak nem lesz áramszünet!
Evilke, hogy a miszter bín, mint középkori lovag? Naná, király!!! A korom miért fontos neked? Ha eccer a stílusom olyan, mint egy nyanyáé, akkor úgyis mind1, nem igaz? Egyébként meg ha ettől függ egy barátkozás, az már rég rossz... Persze nem akarok én semmit, félreértés ne essék. Dehogy.