Hat....
En nem fogok belole gondot csinalni,de ha jol sejtem te se:PP
Kulonben is en vagyok a fonok vagy mi a szosz?
(mi az istent azert meg se irhatok:)) )
De ha esetleg megis lebuknak akkor... tudod ... szekrenyben mindig van hely:))
Tcherno aki meg mindig nem birja nezni hogy Shal egyedul ir.
'For God would never have created a man, let alone an angel, in the foreknowledge of his future evil state, if he had not known all the same time how he would put such creatures to good use, and thus enrich the course of the world history by the kind of antithesis which gives beauty to a poem.'
(St. Augustine: The City of God)
(!) No se encontró la página
Lo sentimos, la página que has solicitado no se encuentra en el servidor. Puedes tratar de encontrarla con el buscador. Comprueba que la ruta está bien escrita.
Ok, most dumáltunk Shallal a mircen, és ő felvilágositott engem, hogy te nem mondhattad komolyan ezt a talit, én meg pechemre félrértettem a humoradat. Semmi gond, nincs harag:)
Máskor élélmesebb leszek.:)
Megj: Máskor biggyesz egy smiley-t oda, ha viccelsz:))
Lehet, de úgy láccik rosszul egyeztettünk mert azt beszéltük meg, 1/2 16h-kor hogy 1/2 óra múlva a Moszkva téren találkozunk, én egy órát vártalak, de te sehol sem voltál, szoval nem értem?!?!?
Legközelebb ha veled időpontot egyeztetek, akkor elötte elkérem a mobil telefonszámodat.
Egyébként, ha nem értettük félre egymást, akkor ez egy csúny inkorrektség volt részedről. Mert ha nem tartod magad ahhoz, amit megbeszéltünk, akkor te egy megbizhatatlan ember vagy.
U.I.: Tcherno-val még áll a találkozó, csak majd máskor keritek alkalmat rá, persze Pau nélkül.
Köszi Kecsöp, ez egyre jobb. :)) Most már bevallhatom, hogy ő vagyok álruhában, de pszt! :) És lehet, hogy régen láttál, de még milyen sokára fogsz! Ugyanis elvonultam turnézni. :)
Miért? Még a "nevük" is hasnonlit (Shakira-Shalina) De most hogy kérded, igazából szvsz Shal inkább Shakirára hasonlit, mint Sarah Connorra.:)
Egyébként régen láttam Shal-t, lehet, hogy a vele kapcsolatos emlékképeim már elmosodtak.
szerintem ő meg ennek egyre jobban örül :)
de tulajdonképpen hogy lehet már, hogy mindenkire hasonlít Shal? ezeknek az előadóknak is van két füle, két szeme, egy orra meg egy szája, mint Shalnak, vagy mi? :)))