Az új hammerworldön is Harris mester lesz. Ugye idén 30 éves a Powerslave. Továbbá azt írták a Hammeres srácok, hogy jövőhéten sokan fogunk örülni és nem csak az új Hammernek!:) Lehet, hogy ők már tudnak valamit. Reménykedjünk.:D
Segítséget szeretnék kérni tőletek!!! Van 1 rocker barátom és szeretném szülinapjára megajándékozni a képen látható korsóval.Mit tanácsoltok? Hol keressem? Az van, hogy én nem vagyok jártas a rocker világba, így még azt sem tudom esetleg Pesten hol van valami rocker bolt.
Én a Parkra talán több esélyt látok, mint az Arénára, de mondom, sosem lehet tudni, annyi mindentől függ, hogy épp kivel tudnak megegyezni, vagy kivel nem. A színpad méretéhez meg bizonyos határokon belül tudnak igazodni a díszletekkel. Nem olyan kicsi az a színpad, ami ott van. Vagyis szokott lenni egy kicsi is, de van egy nagy is és rádaásul baromi jól szólt az ott lévő cucc, amikor Beatrice bulit kevertem.
Jelenleg 8500 HUF a jegy az aerodrome-ra, meglepődnék, ha ebből ki tudnának gazdálkodni egy Maiden+Megadeth+Rob triót a Parkban...szerintem is sanszos, hogy sevenfold lesz a harmadik zenekar, mint csehben...
Én valahogy nem tudom elhinni, hogy oda beférnek annyian. Vagy ha mégis, akkor szemmel láthatóan sz*r az elrendezése (bent még nem voltam, de felülről, vonatablakból láttam már elégszer). Az, hogy Debrecenben elég volt a Főnix az nem etalon, lehettek még bőven rajtam kívül is olyanok, akik ilyen vagy olyan okokból nem vállalták be, hogy odamenjenek.
Az is jó lenne, ha más fesztiválfellépéseket is bevállalnának a nyár első felében, a cseh Metalfesten már így is erősen gondolkozok, a Masters Of Rockról viszont még pont hiányzik egy olyan név, aki elég jó indok legyen ahhoz, hogy elmenjek megnézni (engem érdeklő és már eddig is szívesen látott-halgatott van elég, de még pont egy nagy kedvenc kéne...)
Bocsánat. Pontosítanék. A Kisstadionba 16 800-an férnek be, a Parkba pedig, ahogy mondtam 12 000 fő. Igaz, hogy a Park kisebb, mint a Kisstadion, de a Dance of Death turné nyitóállomása a debreci Főnixben volt, ahová 8500 néző fér be koncerteken. Majd meglátjuk, mi lesz, én csak reménykedni tudok, hogy 2010 után újra eljönnek hozzánk.
Hmm... a 12 ezer nem is olyan kevés. Ráadásul 3 nappal az Aerodrome előtt Ausztriában játszanak a Nova Rockon. :) Így már látok rá egy kis esélyt, de szerintem az Avenged Sevenfold lesz a 3. zenekar mert Csehországban is ez a felállás lesz.
És mi a helyzet ezzel az Aerodome Fesztivállal? Azt írják, hogy a napokban bejelentenek még egy neves előadót a Megadeth és a Rob Zombie mellett. Ebben ne reménykedjünk?
IRON MAIDEN will headline at Nova Rock, Nickelsdorf, Austria. The three day Festival which will be celebrating its 10th Anniversary in 2014 takes place between Friday June 13th – Sunday June 15th .
Sziget kizárva, mert a turnénak már júliusban vége lesz, a Sziget meg augusztusban van. Az önnálló buli szerintem meg egyáltalán nem kizárt, főleg hogy azt mondták olyan országokba mennek majd, ahol még nem voltak a 2013-as turnéval. :)