Az orcapirulást könnyedén elrejtem Tiszteletlen szód is könnyedén felejtem.:) Bennem leled társad, bizton nem hiheted Mert súlyos esküvel már adtam kezemet.
Van, kinek fogadtam: "Néped az én népem - és már csak a halál - Istened Istenem És az Úr akármit úgy tegyen énvélem Halál választ tőled, nem, más már semmi sem."
Én volnék a társad, bizton nem hiheted De hogyha nem hiszed, valaha megleled, Hogyha már nem hiszel tiszta becsületben Hiába érkezik. Magad elkergeted.
Ó, ne irigyeljed, virtuális barát Kinek írtam versem, Mollly férjeurát!:) Ki immár tíz éve, hogy elvisel engem Hitvesem és társam, s őriz, vigyáz engem.
Jönnek olyan napok, hisz itt volt a tegnap Nehéz társa lenni egy székely asszonynak! Utcán róni véle, és híven őrködni, Hogy ne tudja magát semmibe sodorni!;)
Oh, bár ez óda szólna most nekem!!!!!:))))))) Rohannék, s megfognám a kezed:)))))) Nem félnék én sem az erdőben, S hinnék a feltámadó székely erőben!!!!:))))
A békától én bizony félnék, Mert nincs még fél hat, csak fél négy:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD A kéket már égben is utálom, Mindenütt látom, TV-t hiába turkálom:DDDDDDDDDDDDDDDD
Molllykám, nekem is szép napom volt, De szebb a mai, mert versed nem holt:))))))))) Életet ad, minden szent szavad:)))))) Aki magyar, a FIDESZre szavaz!!!!!!!!!:))))))))))
Mit feleljek erre, virtuális barát?;) Most mikor egy cél van: védeni a Hazát? Szív és lélek az én fő határterületem CSak ezek után jön, minden, ami testem.
Kelj fel hát ágyadból most te is barátom S nézd csak a sávokat ama fehér zászlón! Magyar férfi, most nem ágyában bizonygat, Jöjj, és csináljuk meg azt a forradalmat!
Nincsenek kiadási alürjeim:)))))))))))) Különbenis, ki vannak ezek adva:)))))) Itt a zindexen!!!!!! Mindenki láthasssssa, olvashasssssa:)))))))))) Legalább 4-5000 van belőlük, nem beszélve a szerelmes versekről, amiket női hölgyeknek írtam:DDDDDDDDDDDDDDD Házpénzre meg nincs szükségem, hiszen van és van tisztességes nyugdíjam, is:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ha valamiről, hát - ha megérte volna - erről biztosan ír egy formás "megrovási kalandot" a múlt századforduló egyik legmókásabb figurája, Hazafi Veray János. "A Haza vándor koszorús dalnoka és a jótékonyság lelki barátja", "az özvegyek és árvák pártfogója", "a népnevelés bajnoka", sőt "a városi villamos barátja" filléres cetliken árusította rettenetes költeményeit, amiből házat vett magának Albertirsán, de még adakozásra is futotta. Halálakor Ady is megemlékezett erről a fura falu- (pontosabban város-) bolondjáról. Idézzünk kedvcsinálónak egy Hazafi-féle sorpárt? "Üres fejed mint a véka / Marczangoljon meg a béka." (Saly Noémi)
Első versem. Bocs, ha nagyon rossz :)
DOLCE VITA
Fekszik a lány, szenved éjjel,
Szíve telve szenvedéllyel,
Teste eláradna kéjjel,
Mégis érzi, esik széjjel.
Nincs is gondja – mondják mások,
De ha szívébe leások,
Nagy és sötét fényűrt látok,
S elkerülik már az álmok.
Nem ásott le soha senki,
A bánata csupán ennyi,
Ezért akarna elmenni,
Nem bír ő már semmit tenni.
Rágja, fogja-várja vágya,
Vára foglya árva ágya,
Ott terül el holtra válva,
A vég jönne, csak azt várja.
Senki nincsen, s már nem is lesz,
Szeme előtt bíbor fények,
Villódzanak, s tudja is ezt,
Már csak néhány percig élhet.
Nincsen többé léha élet,
Vidám napok, sötét éjek,
Sose tudja senki azt meg,
Mi vitte rá – bolond lélek
Mondhatják majd. Te csak futnál,
De nincs erőd, hogy az utcán
Átérhessél, csak ez marad,
S a halál húz végső falat.
Bíbor fény már nagyon tompa,
A lány lelke megnyugodva
Hagyja itt a földi létet,
S véget ért az édes élet.
Nevető szem, kacagó fogak, A nő mindig így fogad:)))) Legyen fekete, keskeny vagy dús, Férfi ilyet lát, nem lehet bús:))))))) Oh, Mollly, borult az ég, szitál a köd:(((((( Nemcsak kinn, de országon fönn!!!!!! Mikor jön a tavasz a zöldelő????????????? Mikor jön végre a magyar elő??????????? Jertek elő szép szemek, duzzadó keblek, Öreg napjaim legyenek szebbek:)))))))))))))