Keresés

Részletes keresés

PPeter Creative Commons License 2005.02.08 0 0 9333
Szia mindenki, de rég jártam erre :)
em_laci Creative Commons License 2005.02.07 0 0 9332
Kipróbáltam a linket, nálam műxik (Firefox alatt is)...
...de az is jó, ha bemásolod ezt a Gugliba: CD To MP3 download
aztán jól regisztrálod, mert a free verzió csak 5 nótát enged.
Üdv: em_laci
Előzmény: MZ5 (9327)
_DREAM_ Creative Commons License 2005.02.07 0 0 9331

A minap fater kint járt a Tesco-ban, mondtam neki hogy vegyen valami irhato cd-t, valami olcsot. Erre beállított 10 db papirtokos Tesco-CD-vel, nem is tudtam hogy van ilyen....:)

Elkezdtem irni őket, persze már azt is nehezen lehet észrevenni hogy melyik az írható fele, és nem viccelek, az egyik papírtokon egy CIPŐNYOMOT véltem felfedezni....:)) Biztos leejtették a gyárban...:D:D:D

potika Creative Commons License 2005.02.03 0 0 9330
Nem fogja 800 MB-osnak látni. Egyszerűen engedélyezd az overburninget 90 percig, és menni fog (ha az íród képes rá).
Előzmény: Feri 44 (9328)
MILOS Creative Commons License 2005.02.03 0 0 9329
Kedves TopicLakók!
Tud valaki segíteni egy olvashatatlan CD megmentésében? Valószínűleg sérült a directory, mert a lejátszó üres lemeznek nézi. Van valami megoldás, hogy a nem sérült file-okat lementsem róla? Előre is köszi!
Feri 44 Creative Commons License 2005.01.31 0 0 9328
Segítség!

Filmet szeretnék felírni 800 mb-os CD-re.

Hogy kell átállítani a Nérót, hogy ne 700 mb-nak lássa?

MZ5 Creative Commons License 2005.01.31 0 0 9327
Okéé azota irtam a merevlemezre a Neroval csak azt nem értem miért mp4.be ir,az mp3 kodok módoktra ezt meg azt hiányol,
Na szóval az az itt link meg döglött..
Előzmény: GTPeti (9325)
GTPeti Creative Commons License 2005.01.31 0 0 9326
(bold mode off)
Előzmény: GTPeti (9325)
GTPeti Creative Commons License 2005.01.31 0 0 9325
MZ5[/]b, jól mondja em lacién pedig hülyeséget írtam. (Szépen leírtam, hogyan tudsz mp3-ból zeneCD-t csinálni. De te pont fordítva kérdezted. Ööö... kicsit fáradt voltam. De a szándék megvolt. :-)
Előzmény: MZ5 (9320)
em_laci Creative Commons License 2005.01.31 0 0 9324
Van másik gyógymód is: Katt ide
Serialt is lehet hozzá... ;-)))
GTPeti Creative Commons License 2005.01.30 0 0 9323
van. pl. a K-Probe és a Nero segédprogramja a "CD-DVD Speed". ebben van Disc Quality teszt is (CD-lemezekhez). de már a sima sebességteszt üzemmód is sokat elárul: ha szépen egyenletesen növekszik az olvasási sebesség -> jól olvasható a lemez.
Előzmény: Saughassy (9322)
Saughassy Creative Commons License 2005.01.30 0 0 9322
Sziasztok. Van valamilyen program amivel a már megirt lemezeim állapotát tudnám vizsgálni? Mindenfele analizalo cucc erdekel...
GTPeti Creative Commons License 2005.01.30 0 0 9321
indítsd el a Nero Express-t. a menüből válaszd ki a ZeneCD-t, majd a megjelenő menüből szintén. (ne! az MP3-CD-t. ez fontos.) ezután a jobb oldalon az Add (Hozzáad) gomb, majd az MP3-akat kijelölni, Next (Tovább)-ra kattintani, sebességet beállítani (a leglassabbra!!) és mehet az írás.
MZ5 Creative Commons License 2005.01.30 0 0 9320
segitenétek abban hogy egy cd zenei lemezt hogyan tudom merevlemezre irni mp3-ba??
A Nero itt csücsül csak háát a tudás és a gyakorlat hiányzik még...
sszanto Creative Commons License 2005.01.22 0 0 9319

Hali!

XP Sp1. Nero  6.3.0.3

Új hangCD összeállítás. Vegyesen, több CD és Hdd levő zenék válogatása.

Kb. az ötödik új zene (CD. Hdd) után egyszerűen kilép a Nero.

Mit lehet ilyenkor tenni.

Előre is kösz

Sanya

Macimedve Creative Commons License 2005.01.21 0 0 9318
Azért random szeméttel nem, egyszerűen üres maradt.

A számok közötti „szabványos” szünet (2 mp) másként van megoldva, az egy úgynevezett index0, amit csak akkor vesz figyelembe a lejátszó, ha folyamatos lejátszás van. De ha egyből az 5. számmal kezdesz, akkor nem szünettel indul. Egyébként minden CD kötelezően legalább 2 mp-es index0-val indul, és sok cédén nincs is több index0. Koncertlemezen pl. nincs, komolyzenénél szokás a tételek köze betenni ilyet, teljesen külön számokból álló lemezeknél meg minden szám közé raknak.

Az index0-val egyes lemezeknél szoktak szórakozni: hivatalosan üresnek kéne lennie, de előfordul hogy írnak bele, pl. tesznek bele egy bonus tracket. Ezt aztán a lejátszók jó része nem tudja lejátszani, mert úgy tudja, hogy az a rész üres és meg sem próbálja. Másrészt csak úgy lehet lejátszani, ha az előző számot is meghallgatod. Ilyenkor a kijelző azt mutatja, hogy pl. 5 szám van a cédén, pedig ott rejtőzik a hatodik is.
Előzmény: pasa_ (9315)
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.21 0 0 9317
Koszi a megjegyzeseket, ennyire nem ertek hozza. Nekem eddig nem volt gondom, de ezexerint figyelnem kell nehany dologra.
Macimedve Creative Commons License 2005.01.21 0 0 9316
A gyári lemezek úgy vannak megcsinálva, hogy tele szektorok legyenek. Sima másolásnál megy minden rendben. A jelenség akkor szokott előjönni, ha darabolt vaw-okkal dolgozik az ember, vagy számonként grabbel az ember vaw-ba, és a számok elejéről-végéről eltűnnek a nullák.
Előzmény: Törölt nick (9313)
pasa_ Creative Commons License 2005.01.21 0 0 9315
Akkor valszeg felokositottak a nerot. Azt mar eszrevettem, hoyg a 48k-s wavokat egy szo nelkul elfogadta es jol irta fel, nyilvan magatol elkoetett konverzioval.

Amugy a szamkozti szunethez nincs koze a dolognak, a lenyeg az volt, hogy az utolso frame nem volt kitoltve, es gondolom random szemettel toltodott ki az uresseg, amit a lejatszo persze lejatszott.
Előzmény: Törölt nick (9313)
Macimedve Creative Commons License 2005.01.21 0 0 9314
Ezt meg lehet oldani, többféleképpen is. Ha a zene hossza nem jön ki pont kerek szektorméretre, akkor több dolgot is lehet tenni.
Mivel szám csak szektor elején kezdődhet (index csak szektor elejére tehető) valamit csinálni kell az üresen maradt töredék utolsó szektorral. A legegyszerűbb nullákkal feltölteni (a legtöbb író progi ezt teszi)
Igenám, de ez a kis trükk egy koncertfelvételen vagy folyamatos átmenetnél jól hallható pukkanás formájában. A másik dolog, ami tehető, hogy a következő szám elejéből egy kicsit bepakolunk. Ez nem okoz gondot, lévén egy szektor mindösszesen 1/75-öd sec. hosszú.

Ilyen probléma egyébként csak akkor szokott keletkezni, ha nem audióra való progit használ az ember. Vegyük pl. az egyébként kiváló Nerot. Abban pl. nincs olyan opció, hogy a következő számból töltse fel az előző félbehgyott szektorait, válogatáskészítéskor szinte garantált a pukkanás. (Hacsak be nem állít az ember szabványos 2 mp-es szüneteket.)

Audio írására (főleg ha nem csak másolásról van szó) erre való progit kell használni, pl. Feuriot, vagy grabbelésre EAC, írásra Nero. Ezekben minden probléma könnyen megoldható.
Előzmény: pasa_ (9310)
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.21 0 0 9313
Nekem nem volt eddig ilyen tapasztalatom. Mivel koncertrol van szo, ugy allitottam be a Nerot iraskor, hogy ne tartson a szmok kozt szunetet, es az audio cd szepen egyben szolt pukkanasok nelkul.
Előzmény: pasa_ (9310)
nicko Creative Commons License 2005.01.21 0 0 9312

ha még mindig nem megy a dolog itt elég sok infót találhatsz róla vagy a fórumban és sok progit:

http://macsman.ini.hu/

Előzmény: isna (9304)
GTPeti Creative Commons License 2005.01.20 0 0 9311
Én más programokkal, számítógépben és lemezzel is kipróbálnám. Hogyha nem lenne pozitív eredmény, erősen elgondolkoznék rajta, hogy veszek 5eFt-ért egy új CD-írót. (Pl. TEAC-ot.) A 8100-es elég öregecske már.
(Nekem még meg van az első, vagyis előző íróm, az egy HP 4010-es. Persze már régen nem használom.)
Előzmény: ribizli (9309)
pasa_ Creative Commons License 2005.01.20 0 0 9310
Nincs gond abbol, hogy a so konverzio utan az egeys szamok wav-jai nem jonnek ki szektothatarra? Amikor regen ilyen random-darabolt wavokat irtam audiocd-re a szamok kozott joll hallhato pukkanast csinalt.

Vagy ezt az uj iro programok mar kompenzaljak?
Előzmény: Törölt nick (9307)
ribizli Creative Commons License 2005.01.20 0 0 9309
Kedves Professzorok :), adjatok tanácsot lécci.

Régi HP CD íróm van (8200), az elérhető frissítésekkel, audio CD-t írnék mp3-ból az íróhoz ajánlott Record Now szofverrel, mert egy tucat frizbit már gyártottam egyéb progikkal. Most már majdnem tökéletes, de az első számot nem olvassa a CD lejátszó, a gép meg fel se ismeri, hogy audio CD volna benne.
Mi a bánatot lehetne csinálni?
köszönöm
ribizli
isna Creative Commons License 2005.01.20 0 0 9308

Hi !

Hecse és Pasa köszönöm sokat segitettetek. Remélem menni fog a dolog.

isna 

Törölt nick Creative Commons License 2005.01.20 0 0 9307
Ez is egy megoldas, de szvsz egy koncert eseten jobb fejezetenkent kiszedni a cuccot, mert az egyben szamonkenti bontas is. Nem nagy macera, en mar soxor csinaltam.
Előzmény: pasa_ (9306)
pasa_ Creative Commons License 2005.01.20 0 0 9306
1. decrypter file modban -> Vob keszlet
2. vobbol kiszedni wav-ba (besweet)

igy lesz tobbnyre 4 hatalmas wav-od, ezeket egy wav szerkesztovel ossze kell rakni es darabokra tordelni -- vagy mas uton visszacsinalni az indexeket a szamok elejere, es mar csak fel kell irni.

Reszletesebben www.videohelp.com
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.20 0 0 9305
Smartripperrel chapterenkent kiszeded a szamokat hanggal, keppel egyutt, DVD2AVI-val kiszeded a hangot belole. Ha ez PCM Stereo, akkor ok a dolog, mert megvannak a wav file-ok. Ha ac3-mas a hang, akkor at kell konvertalnod wav-ba, erre is van specko progi. Van egy link, ahol minden reszletesen le van irva, de nem tudom fejbol a cimet, talan vki becopyzza.
isna Creative Commons License 2005.01.19 0 0 9304

Hello !

Ahhoz kérném a segitségeteket hogy hogyan lehet egy DVD-n lévő koncert zenéjét átirni CD-re ugy hogy azt egy asztali CD lejásztó is lejátsza. Előre is köszi a segitséget.

isna

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!