Valószínű, hogy a két teljesítményt egyszerre tudja, így összeadva azokat (az 5,5 és a 2,4 kW-ot) az 7,9kW, amit ha szorzol az 1,36-os kWés Le közötti váltószámmal az a 10 lóerő körül van.
Sziasztok. Valaki meg tudná nekem magyarázni hogy a csatolt képen szereplő a Gregátor 220 V-on vagy 230 V-on miért csak ilyen keveset termel maga a gépen 12 és fél lóerős kohler motor van és az egész gép is elég nagy 100 kg elképzelhető hogy ekkora motor teljesítmény kell ilyen kis áramhoz?
megörököltem egy Fuerelle Turbolux BRA-48 ES fűnyírót amit egy Tecumseh BVL 173 ES motor hajtana , de mivel nincs szikra igy nem indul be, és a kompressziója is szerintem kicsit megkopott mivel nagyon könnyen átlehet fordítani a főtengelyt. Ezért fel szeretném ujjítani de nem találok a tipusa szerinti serviz manualt,ill. ilyen alkatrész kereskedőt. Azt sejtem hogy bizonyos tecumseh alkatrészek megegyeznek pl: gyujtótrafó stb. Ezért szivesen várom az észrevételeket , honnan tudok letölteni hoozá serviz manualt vagy videót a szereléséről .
Sziasztok! Ismeri valaki ennek a szuszogónak a lelki világát? Köpi az olajat.A motor nincs szétkopva. A régi fajta motorokkal ilyen gond nem volt! Én nem látok rajta semmi hibát.
Sziasztok, Husqvarna 323RII fűkasz henger perselyezés után ment 2 órát,leált,és azóta csak pöfög 2-3-at de nem megy. Kompresszió 9bar (ezzel menni kell a motornak),kapott új gyújtást,új karbit,új lendkereket,de továbbra is csak pöfög ,de menni nem akar.Kipufogót levettem,akkor sem változott. Valami ötlet? Nekem csak stihl gépeim vannak,abban ha keresztben jár a dugó akkor is megy.A gép apukámé, de már látom az ívet ahogy repülni fog.
meg kellene mérni mekkora az m6 menetjavító betét mérete, olyan 7mm lehet a külső, az 1/4" meg 6,5 alatt, így szerintem át lehetne "szerelni" metrikus menetre
Ez egy 1/4 colos Withworth menet másal nem tudod helyetesíteni teljesen eltér a nálunk használatos metrikus csavaroktól. Én edig csavarboltban még nem találkoztam ilyenel egy briggs motorokat javító szakműhelyben egy roncs motorból szedett ki egy mesterember.
Van egy három éves briggs&stratton 450e motorral szerelt fűnyíróm.Elég keveset használt és egy szezon kihagyás után idén kezdtük el újra használni. Eddig rendesen üzemelt , de most indítás után rendesen ingadozik a fordulata. Szerintetekmitől lehet ez a jelenség?