Keresés

Részletes keresés

Ancsi79 Creative Commons License 2009.07.20 0 0 19829

Sziasztok!

Köszönöm azoknak akik vőfélyt ajánlottak, de közben sikerült találnom egyet (legalábbis azt hittem). Pintér Attila vőfélyt találtuk és nagyon megörültünk, amikor kiderült, hogy szabad szeptember 5.-én. Vállalta is az esküvőt. Aztán gondoltuk jó lenne találkozni vele és megbeszélni a részleteket. Számtalanszor hívtam, naponta többször is, sms-t is küldtem neki, hogy legyen szíves válaszoljon, hogy mégsem vállalja esetleg... A válasz csak nem érkezett. Egy másik számon ami a honlapon volt sikerült beszélnem egy hölggyel aki nagyon készséges volt és többször is szólt Attilának, hogy hívjon fel, mert várom. 1 hét hiábavaló hívogatás után, ma végül nagy nehezen felhívott (a hölgy kérésére) és mondta, hogy nem magyarázkodna, stb. de nem vállalja mégsem. Ajánlott maga helyett egy másik vőfélyt. Én nem vonom kétségbe az érdemeit amit vőfélyként elért, de emberileg ahogy velünk bánt (vagy éppen nem bánt sehogysem) nagyon nagy csalódás volt.

Remélem mások nem járnak így és nyugodtan hátradőlve várhatják a nagy napot!

Mindenkinek jó készülődést kívánok!

Bész Creative Commons License 2009.07.17 0 0 19828
Para!

Eddig halál nyugalomban végeztem az esküvővel kapcsolatos utolsó simításokat, de ma reggel arra ébredtem, hogy teljesen para vagyok, ha belegondolok, hogy 15 nap úlva férjhez megyek. Nem tudom miért tört rám ez az érzé, én utolsó napos parás vagyok... De hogy az ördögi kör meglegyen, h parázok, nem tudok enni, gyakorta járok oda, ahova a királyok is csak egyedül mennek, és elkezdek fogyni. Na ez most pont nem jön jól. Volt négy hetem, hogy felszedjek minimum 3 kg-ot, ehelyett 0,5 kg-t fogytam. És akkor még nem paráztam. Nem lesz így jó a ruhám... 34-es ruhaméretről 36-ra kéne híznom, de kezd esélytelenné válni. Nem tudom így mi lesz... Nem tudják a ruhát 46-ról 34-re bevenni. Szenvedek.

Az is motoszkál a fejemben, hogy vajon milyen érzés lesz, csodálatos ruhában végig menni 80 szempár közt, melynek végén ott áll szintén megszeppent másik felem. Zavart mosoly, esetleg könnyek... No meg ki fog hangosabban, jobban sírni, anyum a meghatódottságtól, vagy anyós a kíntól, hogy a kis fiacskája végleg mellettem döntött és akárhogy tiltakozik, 1-2-3 éven belül nagymamává fogjuk tenni.

Nem untatlak titeket, annyi dolog kavarodik a fejemben.

Ez normális? Vagy csak túl lihegem?

Supersonica Creative Commons License 2009.07.15 0 0 19827
Én kihúznám. Ha eddig nem érezték szükségét, hogy visszajelezzenek (pláne, ha külföldről, tekintettel a szállásra, szállításra is), akkor már ne aggódj miattuk.
Előzmény: Bész (19826)
Bész Creative Commons License 2009.07.14 0 0 19826
Hát, jövőhét utáni szombaton férjhez megyek. Lassan eljön az ideje... Már csak 18 nap... Vágom a cetlit.

Szinte már majdnem minden megvan. A menyasszonyi tortáról még elképzelésem sincs. Ezért nem is igazán izgatom magam, párom fogja elkészíteni, cukrász... Mikor a díszek kerülnek fel, még akkor is meggondolhatjuk magunkat az elhelyezést illetően. Amúgy karamell orchideák lesznek. Lila szirom, fehér bibe.

Két drága vendég még minig nem jelzett vissza. Külföldön élnek.
Szerintetek meddig várjak a visszajelzésükre? Le kell adnom a vacsira a létszámot. De mi van, ha az esküvő napján betoppannak? Akkor már nem lehet kibővíteni a létszámot... Ilyenkor mi a teendő? Csak a címüket tudom. Egyik rokonnak írtam, hogy jöne a két öreglánya, vagy sem. Persze, mint múltkor is, nem válaszol a kedves ismerős... A fene vinné el azt is, valahogy annyira utálom, és mégis meg kellett hívnom, mert a párom rokona. Habár annyira ő sincs oda érte.

Szerintetek? Kihúzzam őket vagy sem? Nagy a dilemma...
susike Creative Commons License 2009.07.10 0 0 19825
Egyedi ruha- egyedi cipő!!! Váhhh....rögtön meg is nézem az oldalakat!
Különben már hallottam a beckerbeatrice-ről. Az egyik barátnőm pont tőle rendelt ruhát. Természetesen voltam az esküvőjén , és az tényleg nagyon szép volt és eredeti.

És egy igazi tervező tervezte a cipőd - ruhád??? de izgi! sokáig készültek?
És nagyon drága az egyedi terveztetés?
Végülis még a ruhám sem fix, csak úgy gondolom, hogy tudom melyik lesz ...kölcsönzős! De pont ez a bajom, mert azt mondták csak 1x adják ki előttem, de nem nagyon hiszem el...és mi van, ha akkor derül ki, hogy szürkére mosták pár hónap alatt, és ott állok ruha nélkül, 2 nappal az esküvő előtt, merthogy ugye csak akkor vihetem el...tiszta para. Még nem fixáltam le...lehet, hogy egyedi ruha-t kellene választanom nekem is? Na majd kifaggatom a barátnőm is! Tök vicces, hogy te is őt ajánlod!
Ja és nézem az esküvői cipőt is mindjárt!!!
köszike
Előzmény: sugar69 (19823)
truCe Creative Commons License 2009.07.10 0 0 19824
Szia Ancsi79,

Én őket tudom ajánlani Neked. Legutóbb Tóth Mihály társával találkoztunk és ő is nagyon rendes, intelligens és határozott fellépésű.

itt van 1-2 ceremóniamester

Kellemes készülődést,
Feri
Előzmény: Ancsi79 (19819)
sugar69 Creative Commons License 2009.07.10 0 0 19823
Most volt juniusba az esküvönk,és én rátaláltam álmaim ruhájára és cipőjére!!!!
tudom neked ajánlani egy helyen megtervezik és elkészitik a méretedre ha tényleg valami különlegesre vágysz!

A szalon Budapesten van BECKER BEATRICE couture www.beckerbeatrice.com
a cipő Schöff.hu www.schoff.hu
Előzmény: susike (19822)
susike Creative Commons License 2009.07.10 0 0 19822
Ki ne akarna nyerni :-)
Segítsetek! Nagy gondban vagyok az esküvői cipővel! A boltokban nagyon nem tetszenek, olyan semmilyenek. Én hamupipőke akarok lenne, álomtopánnal. Hol lehet ilyen gyönyörűt venni vagy készíttetni? Na és mennyiből jön ki vajon...mert azért vmi kb reális ár nem lenne rossz, annyi a kiadás már most, és még sehol a Nagy Nap!!!
köszii
Előzmény: bojtoskati (19821)
bojtoskati Creative Commons License 2009.07.09 0 0 19821
Sziasztok!
Aki szeretne esküvői ruhakölcsönzést nyerni 60.000 Ft értékben Ajkán, vagy egy utazást nyerni A Gróf Apponyi kastélyszállóban 3 nap két éj, félpanzióval, (reggeli-vacsora) esetleg egy esküvői tortát 26.000 Ft értékben az látogasson el a www.eskuvopiac.com weboldalra.
Nagyon egyszerű feltételekkel lehet jelentkezni a játékra. Egy képet kell küldeni magatokról, nevet címet és már játékban is vagytok.
Most indult az oldal, nincs túl sok jelentkező, és hamarosan indítják a szavazást.
Érdemes megpróbálni! Mindenkinek sok szerencsét kívánok a játékhoz!
Kiskukacka Creative Commons License 2009.07.03 0 0 19820

elsosorban te erzed hogy hogy szereted latni magad, es igen, vannak a mondasok hogy a menyasszony inkabb legyen visszafogott mint kihivo, de szerintem azzal hogy a koldokodig ki van vagva a ruha mar eleg kihivo vagy.

Esetleg vigyel magaddal extra sminkcuccot es ha atoltozol ejfelkor akkor a sminkedet is erosebbe tudod tenni.

Előzmény: Bész (19817)
Ancsi79 Creative Commons License 2009.07.03 0 0 19819
Kedves Naala!

Engem érdekelne a vőfély száma, légyszi írd meg. Nekem szeptember 5.-én lesz az esküvőm és sajnos még nem találtam jó vőfélyt és ez egyre jobban nyomaszt.
Köszönöm!
Ancsi
Előzmény: Naala (19805)
Emkevirag Creative Commons License 2009.07.03 0 0 19818
Szia! Köszönöm az ajánlást de tegnap sikerült lefoglalnunk Mányik Andrást.Nagyon örülök neki mert számomra nagyon szimpatikus volt a honlapja, ha érdekel nézd meg:www.ceremoniamester.eoldal.hu Személyesen pedig azt kaptuk tőle amit vártunk.Tetszett ahogyan alkalmazkodott az igényeinkhez és rugalmasan kezelte a dolgokat.Így hát ezen is túl vagyunk!:)Most az éttermet próbálja a párom lealkudni:))2010 augusztus 27-én pénteken lesz Udvarház étteremben vagy a monori Nyerges hotelben!
Előzmény: Naala (19805)
Bész Creative Commons License 2009.07.02 0 0 19817
A hajam szőke, a szemem zöld.

A ruha fehér.

Pénteken megyek smink és haj próbára, lehet bekéreckedek, hogy a ruháoz nézzem. A piros, kék nem áll jól, fekete és rózsaszín kizárt, lila is elmegy, de nem nagyon szeretem. A fehér sem túl előnyös, mert eléggé fehér a bőröm. Nem mehetek szoliba orvosi tiltásra, a szemem végett, ugyanez értendő a napra is.
Ezért gondoltam rá, mert az arany és árnyalatai viszont jól kiemelik a szemem.
nora1234 Creative Commons License 2009.07.02 0 0 19816
Balin Ubudba és Amedbe (közép és kelet), meg Lombokon a Gili Air-en kezdünk. Ja, és úgy tűnik, szeptember 7-én adnak össze minket Ubudban, a kinti konzul tök aranyos volt, és mindent megszervezett. Nagy meglepetés volt az itthoni hivatali hozzáállás után (bár ha így belegondolok, a kerületi anyakönyvi hivatalban is tök jófejek voltak, amikor időpontot kértem...)
Előzmény: Naala (19799)
dorombi Creative Commons License 2009.07.02 0 0 19815
Kedves Ifjú párok!
Székhuzat / székszoknya bérlés továbbra is a régi árakon,2009-2010-es esküvőkre bruttó: 250ft/db.-350ft/db.-ig (felrakással vagy anélkül)mely ár tartalmazza a választott színű masnit és a tisztítási költségeket is!Fehér színben,nem selyem és gyűrődésmentes anyagból,mely minden széktípusra jó,(csak karfás székre nem ajánljuk!)A Dunán-túl területén értékarányos megrendelés esetében kiszállítási költséget nem számítunk!
Minden megrendelőnknek 10.000ft.-os névre szóló és nem alévülő nászutazási utalványt adunk ajándékba!
Bővebb infók és fotók:szekhuzat.5mp.eu oldalon találhatók!
mail:info@ara-bella.hu
tel:06204806932
anikod Creative Commons License 2009.07.02 0 0 19814

Szia Bész!

Úgy gondolom, hogy egy szexis csipkeruhához egy szolídabb smink jobban passzol. nem vagyok konzervatív, de sztem túl sok, ha a smink is kihívó a ruha mellett. Milyen színű a ruha? fehér vagy ekrü, stb.,? Ettől is függ a smink színe. A bézs sok mindenhez megy, de az arany pl. nem nagyon megy a hófehérhez. Milyen színű a hajad és a szemed?

Előzmény: Bész (19813)
Bész Creative Commons License 2009.07.02 0 0 19813
Sziasztok!

Egyre több kérdéssel bombázlak titeket.
Most a sminken gondolkodom éppen. 30 nap múlva lesz az esküvőm. A hajamról már van elképzelésem, de a sminkemről még nem sok. Arany és árnyalatait képzeltem el, ezek jól állnak nekem. A sminkem legyen szolid vagy kihívó, szexis? Párom a szexisre voksolt. A ruhám köldökig ki van vágva, de egy csipkés rész van azért oda varrva, ami által csak selytet, de a bőröm látszik. Ehhez passzolna egy szolid smink vagy esetleg egy dögösebb szexibb? 23 éves vagyok, nem vagyok konzervatív.

Holnap lesz a smink próbám, mely pont jól is jön, mert holnap lesz a diplomaosztóm... :)

Vélemények, ötletek?

Köszike
Pilar Ternera Creative Commons License 2009.07.02 0 0 19812
Ha esetleg szép élő zenében gondolkodtok az esküvői szertartásra:
http://www.raffayzsofi.hu/
Dani82 Creative Commons License 2009.07.01 0 0 19811
Sziasztok!
Aki szeretne nagyon olcsón koktélozni, az egyébként tökéletesen szervezett esküvőjén, az ne habozzon. :)
aaggoottaa Creative Commons License 2009.07.01 0 0 19810

Szia!

nekem saját csokrom volt.

a szomszed néni kertjéből szedtem rengeteg margarétát, és valami zöldet, nagyon jól nézett ki azt mondják.

tehát otthon is meg lehet csinálni.

leginkébb a közeli mezőn virágzó napraforgóból gyártottam volna, de még nem nyiltak ki.

én sem tartottam értelmét 15.000es csokornak amit kb 1 óra után eldobtam.

Előzmény: Bész (19801)
Naala Creative Commons License 2009.07.01 0 0 19809
Bész! Kell a csokor! Anélkül nem menyasszony a mennyasszony. Lehet olcsóbban is. Nekem orchidea volt bébirózsával  így volt 20000 FT. Az orchidea került benne 10000 Ft-ba.  5-10000 Ft-ból már lehet szépet csináltatni. Én abba kapaszkodtam :-)
Előzmény: uancsa (19807)
uancsa Creative Commons License 2009.07.01 0 0 19808
A mézeskalács? :) :)
Előzmény: ágika1 (19806)
uancsa Creative Commons License 2009.07.01 0 0 19807
Szerintem mindenképp csináltass! Az enyém nagyon szép lett, tele rózsákkal és úgy volt 15e. Ha egyszerűbbet kérsz, szerintem 5000ből is kijön.
ágika1 Creative Commons License 2009.07.01 0 0 19806
Tudok egy jó mézeskalácsot, aki utánvéttel,pontosan megbízhatóan dolgozik.
Előzmény: Nuckó (19800)
Naala Creative Commons License 2009.06.30 0 0 19805
Nekem nagyon jó vőfélyem volt. Varga Attila, elég fiatal és nagyon érti a dolgát. A miénket nem vettük annyira hagyományosra, nem volt leánykikérés, tányértörés, stb. de nagyon tetszett mindenkinek ahogy vezényelte az estét. Ha érdekel a száma, emailben elküldöm. A mi esküvőnk Keszthelyen volt, Attila tapolcai, oda nem kért fuvarköltséget, a ti esküvőtök hol lesz?
Előzmény: Emkevirag (19802)
Laura79 Creative Commons License 2009.06.30 0 0 19804
Sziasztok!

Nekem a ruhaválasztás jelentett sok gondot, mert alapvetően szeretem a szexi ruhákat, de mégsem tudtam eldönteni, mik a határok. Találtam egy interjút, és ez sokat segített: "Úgy gondolom, hogy ezeknél a modelleknél az erotikát csak nagyon visszafogottan érdemes alkalmazni, az esküvőn a szépséget, méltóságot és eleganciát kell képviselnünk, lelkünkkel pedig az öröm és szeretet tükrét kell sugároznunk." - http://sensemagazin.hu/interju-kecskemeti-rozalia-divattervezovel.

Egy nő tökéletes esküvőt szeretne, de mitől lesz tökéletes? Szerintem nem a menütől, a virágoktól, a helyszíntől, hanem kizárólag tőlünk. A legfontosabb a tökéletes pár megtalálása, a többi már gyerekjáték...

Ilcsi24 Creative Commons License 2009.06.30 0 0 19803
Nem felvétlenül kell 15 000 ért csokrot venni, ki lehet enneél hozni olcsóbban is. Nézd meg ezt a blogot:

Wedding Design Blog

szerintem találhatsz pár ötletet, illetve annyiból is ki lehet hozni, amennyit szánsz rá
Emkevirag Creative Commons License 2009.06.30 0 0 19802

Sziasztok!

Elég régen olvasom már a fórumot , természetesen tetszik ahogyan megvitattok mindent.Engem most ért el a "végzet"!Vagyis jövőre fog ugyanis augusztus végén lesz az esküvőnk.Most próbálkozom kiválasztani a szolgáltatókat és hát nem könnyű!:))A legnehezebb a cerenóniamester vagy a vőfély kategória:((Viszont számomra ez az egyik legfontosabb!Tudtok-e valakit aki teljesen megbízható és tökéletesen műveli ezt a műfajt?Néztem egy pár embert akit a neten találltam: Dócs István, Gyömrő-Molnár Béla stb. Látáttok-e már dolgozni vagy esetleg ismeri-e valaki őket?Az egyik ismerősöm páldául Mányik Andrást ajánlotta.Segítsetek, ha tudtok!!Várom a tapasztalatokat!

Bész Creative Commons License 2009.06.30 0 0 19801
Sziasztok!

Szerintetek az gáz, ha a menyasszonynak nincs menyasszonyi csokra? Nem vagyok oda a dologért. Most azért csináltatni 15000-rt egy csokrot, hogy az anyakönyvvezetőhöz becammogjak vele, utánna letegyem egy vázába pihenni? Szombati esküvőnk lesz, és hétfőn már megyünk is nászútra... Nem sokáig gyönyörködhetnék benne. Vagy esetleg csak egy pár szálasat csináltassak?
Nuckó Creative Commons License 2009.06.29 0 0 19800
Esküvöi köszönetajándéknak mézeskalácsot gondolnék. Van is egy honlap, ahol szép minták vannak: www.mivesmezes.hu

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!