...egy visszautasíthatatlan ajánlat...? A legutóbbi EU-s közvélemény-kutatás alapján a magyarok többsége támogatja az eurót, valamint a gazdasági és monetáris uniót: 52 százalékuk áll mellette, 41 százalék ellene.
Azt nem érted, hogy ezek a számok egy mesterségesen felpumpált rendszer eredményeként jönnek létre. Megveszi a német cég a kínai elektronikát, 10x áron beépíti a saját termékébe, ami 100x áron megjelenik egy tradícionális német trademark alatt.Egy ideig az emberek veszik, mert a tradíciók ezt mondatják velük, aztán rájönnek, hogy ez is ugyanolyan kínai sz.r, mint amit 20x olcsóbban lehet kapni. Innentől fogva kifújt a trademark ereje, oda a 100x extraprofit és jön a bukás. USA ezt már eljátszotta sok saját termékével.
Ha Soros azt mondja, hogy az európai gazdaság halálra van ítélve, hidd el neki, sokkal jobban látja a háttérfolyamatokat, mint te. A migrókkal lényegében el is kezdték a végfelszámolást...
Setétkém, felfüggesztve volt kifizetés, nem megvonva. Másrészt még Gyurcsótány/Libajnai kormány alatt a nem megfelelő pályáztatott beruházások miatt történt a felfüggesztés, amit a kormány végül teljesen átalakított az EU elvárásainak megfelelően. De itt hangsúlyozom a pályázati szabályok megsértése miatt volt felfüggesztés.
Setétkém, szép álmok de az uniós kohéziós alapokhoz coki bizottságnak, mert az tagszerződésben van lefektetve, ahhoz meg kell változtatni szerződés szövegét a tagállam és az EU között, na ez nem fog menni.
Az USE ideája ennél is jóval régebbi és ennek irodalmi bizonyitéka is van, Karinthy Frigyes: Capillaria
"Rombol és teremt és szétszakít és összeköt, időn és téren át. Most, míg ezt írom Önnek, egy budai kis kávéházban, a rikkancs lappéldányt tett le elém: az első oldalon nagy betűkkel olvasom: Chamberlain, Benessel való tárgyalás után, be akarja terjeszteni a parlament elé az Európai Egyesült Államok alkotmányáról szóló törvényjavaslatot. Nem tudom, mit jelent, mi igaz belőle mi lesz belőle, nem tudom, hogy álljak fel a gondolattal szemben, eltiport, megvert, kifosztott, megkínzott ország eltiport, megvert, kifosztott, megkínzott gyermeke. Nem remélek, és nem félek, nem hiszek a javaslat jóhiszeműségében, komolyságában. De egy nyilvánvaló: ha semmi más nem lesz belőle, annyi maradandó haszna és eredménye meglesz ennek a javaslatnak, hogy nekem alkalmas fordulatot adott rátérni tárgyamra."
Igen, ez 1921-ben iródott és ennek a végén hangzik el a hirös mondat:
Halvargót, a Bullok-tornyot, amit romba dönt a Goncsargó.
Én híve vagyok a föderációnak, de - bár Churchillnek ez jutott eszébe (USE) 1946-ban, hülyeségnek tartom a plagizálást. Egy államszövetség helyetti szövetségi államnak is teljesen megfelelő név az EU.
Ennyi vándorolt ki az alanyi jogon járó világútlevél és a szabad kivándorlás 1988-01-01 dátummal történt bevezetése óta. Persze hogy feltűnő, de nem szemét kommunizmus, nem regisztrálják, csak néhány kamarai szakmánál és az állampolgárság, bejelentett lakcím, vállalkozói vagyon is megmarad, csak önként lehet kiiktatni, de minek tenné?
Szerencsésen ebbe az irányba is haladnak a dolgok - bár a kormány deklarációja szerint előnyös az EU-hoz tartozni, de a népakarat előtt kénytelenek lesznek meghajolni, hiszen ők a nép kormánya.
Setétke, miért nem rögtön az egész lakosságot hazudod? Ja hogy neked csak liberóbolsi számít, azok csak szívességet tesznek ha kiköltöznek migrát simogatni.
Setétke az iszlamizáció és terror olyan szinten valóság hogy UK-ban is választási kampánytéma és amivel az EUCCCP nem tud és nem is akar semmit kezdeni amíg nem robbantják rájuk a brüsszeli székházat, de vahbitákat ismerve ez sincs már olyan messze.