Lenne egy nagyon kezdő kérdésem. Különböző márkák között lehet cserélgetni a laptop cd olvasót, tehát kompatibilisek egymással vagy az adott típushoz valót kell szerezni?
Kaptam egy TOSHIBA Satellite Pro L300 laptopot "rednberakásra"! Új Xp rá, tökéletesen működik, letöltöttem drivereket de nem tudom felrakni őket, kírja, hogy a "számítógép hardvere nem alkalmas a program telepítésére. Mélyebben utánnanéztem, és a toshiba honlapján működő driverkereső sem a tipus alapján, sem a gyári szám alapján nem nem ismerte fel a gép tipusát és nem tudott hozzá drivert ajánlani! A tipus alapján kikeresett drivert pedig nem tudom rá telepíteni!!
IBM Thinkpad hiba jelensége: Bekapcs. gomb megnyom, felpörögne a venti, és abban a pillanatban kikapcsol a laptop. Tehát kb. 2-3 mperc után kikapcsol. Mi lehet a baja?
Sziasztok! Új vagyok még ezen a fórumon, és nem tudom, hogy jó helyen érdeklődök e? Olyan problémám lenne, hogy ASUS F3SR szériás laptophoz keresek alsó borítást. Lehetőleg törés- és sérülésmentesen. (Az enyém a zsanérnál eltört és végirepedt alul. :( ) Előre is köszönöm a válaszokat!
Az a gond hogy nem tudom a gép piaci értékét, ha meg ilyen drága és rászánom magam akkor 6ezren ne múljon hogy új és garis legyen.Köszönöm a sok válaszod!
Ezt neked kell eldönteni ebben nem tud dönteni helyetted senki, vagy esetleg néz szét vaterán hátha találsz bontott sérült gépet pl alaplap hibásat, burkolat sérültet ahhoz elvileg hozzá tudsz jutni Kb. 25-30000Ft körül az átépítésben tudok segíteni.
Szükségem lenne a laptopomba kijelzőre mert sajnos nem élte túl az esést, eltört.világít, de feketén mintha befolyt volna.Tud vki segíteni, bontott is jó lenne!
Egy hibás laptopot szeretnék eladni: Fujitsu Siemens Amilo K 7600
Eredeti konfigurációhoz képest változás: Samsung HM120JC HDD /120GB/5400rpm/8M/PATA - új 256MB DDR-ram 333MHz, +512MB DDR-ram 400MHz, új
-tápegység, tökéletes -táska, jó állapotú -eredeti kézikönyvek, leírások -/ha kell/ eredeti Win. XP CD
Klasszikus hibával: alaplapi tápegység csatlakozó belül eltörött. Sajnos a HDD csere és a memória bővítés után adta meg magát, azóta áll. Ezért az említett alkatrészek szinte újak.
+ 1 db külön memória,516MB DDR-ram 333MHz ezt is adom a cuccal.
Amennyiben érdekel valakit aki javít, vagy alkatrészekkel dolgozik írjon.
Hogy érdemes e az nektek kell eldönteni, ilyen típusú hibák javítása általában 15000-25000Ft között vannak, 3 hónap garanciával, de ez egy olyan készülék melyben cserélhető a VGA.
VGA ára az jóval több 40000Ft tól indulnak laptopa való VGA-k.
Egy ismerősömnek van egy Fujitsu Siemens Amilo PI 2550 notebook. Sajnos nem működik. Először elkezdett csíkozni a kép , de mostanra már csak fekete a kijelző. Bekapcsoláskor csak a vifi zöld ledje világít. Valaki megnézte neki és azt mondta vga hibás és valami horror árat mondott a javításra. Kérdésem az lene ,hogy ha vga hibás is az kb mennyiből jönne ki, érdemes lenne-e megcsináltatni?