Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
Kevés benyát kap azért lő vissza a karbiba. Ha a gyújtás lenne rossz helyen akkor a kipuffba lőne vissza! Nézdd meg a súbertet hogy hol áll. Elvileg ha középen van az a optimális, ha lentebb rakod egyel akkor többet adsz neki, esetleg a karbi környékén nem szív falsot?
Nem nekem ha egy hétig nincs beindítva vagy tovább akkor eszt csinálja onnan tudom hogy elsőre nem indul másodikrasem majd csinál egy lövést utána már pöcreidul biztos kitakaritasa magának a hengert érdekes-mi:)
Hallod ma beinditotam a gépet és lőtt akkorát hogy majd meg süketültem de az még hagyán de egy kicsit szét is lökte a kipufogó illesztésemet na meg lökőt egy kis szikrát úgy látszik készülődik a szilvesztere:)
Megnézem lehet van elfekvőbe egy NGK B6HS ,vagy B5HS nem igérem biztosra.
Próbáld meg járatni légszűrő nélkül,ha akkor nem durrog lehet hogy a légszűrő is fogja.Nekem is csinálta ezt ETZ karbi+NGK gyertya+fasza légszűrő+egy jó kidörgő és ez megszünt.Kevesebbbet eszik, halkabb,jobban megy :)
biztos hogy a karbival van a baj holad áztasd be egy napra a karbit utána takarizsd ki hátha bejön nekem a fűrésznél bejőt ugyan eszt a hibát produkálta nekem is a fűrész utána jólet:)
Nekem is volt fent mz karburátor a gépen csak mikor vissza raktam a gyártit akkor eltörte a gyűrűét szóval vigyáz vele nekem nem vált be pedig volt benne kompreszio a gépbe jó szerencsét hozzá:)
Értem amúgy jó lesz majd az mz karburátorral csak kell majd neked valami hézagoló a szívó csonkra mert egy kicsit szélesebb a mz karburátor szívó torka:))
Szia ezek voltak az elsök csap szétszed kitakarít kompresszorral kifujattam , karbi t is arany tiszta , bár lehet annak fúvóka baja ha már elöte is ezt csinálta. Tank levesz kitakarít, uj fötengely szimering, hátha , levegöszüró kitakarít uj olaj bele .De lehet az hgy a gyürü kopott és onnan dolgozik át ? nem reagál a gázadásra sem, ugy fél szívatóval dolgozik, még nem kaptam meg a 150 es mz karbit ,hogy rápróbálnám :-(
Szia tudnál még segíteni, az istenért nem pörög fel a masina. indul pöcög , adok neki gázt és hangos durrogással beledurrog a karbiba és leáll. A gyujtás vezetékei nem lehetnek rossz sorrendbe, kerestem a neten de ott azt írja "Robi gyujtás:Ha eredeti a tirisztor akkor G: piros I: sárga 1: fehér 15: kék Ha magyar akkor is ugyanez csak nincs kék vezeték. OKÉ?" de nekem van egy zöld duplaszál egy zöld fekete ez lehet a gyujtásé mert ezzel van összekötve a leállító és van egy piros , valamint egy kék ami lóg a levegöbe, szikrát ad , már a kipufogót is levettem hátha az fojt rá de nem igazán változik..
Azóta sem tudok emilt küldeni neked sikertelennek mondja a vipmail....