Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
Ma megpróbáltam szántani de csak 1 fogást csináltam,áááááá nagyon nedves még pedig itt nem is állt víz.
A másik meg lehet hogy tudok szerezni terra váltvaforgató ekét(cserebere) na azt megkalapálom oszt gyííííí .Addigra majd szárad a föld is de erre 1 1/2 hónapig esély se lessz.
Helló! Nem tudom érdekel-e valakit ha nem bocsi! Van egy kistraktorom eladó! Amit fontos tudni, házi készítésű, trabant motoros volt de motor nincs benne, illetve hiányzik a 2 hátsó traktormintás kerék felnistől! Erre azonnal lecsaptak. Ami még érdekes lehet, váltó hátsó kardános kihajtás, mtz hidraulika tömb, szervoszivattyú, generátor, munkahenger. Aki építget annak jó alap lehet. alex22@c2.hu
Itt a tél, azt hittem ilyenkor fog beindulni igazán ez a forum de biztos ki se dugjátok az orrotok a garázsbol. :) Aztán majd pár nap miulva jönnek a képek hogy miket alkottatok.
Ez egy teljesen átlag méretü fünyirotrakesz. Nem az a kicsi gokartszerü de nem is böhöm nagy. Olyasmi ekével gondoltam mint amiket rotakapákhoz árulnak.