Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
Szerintem a star pont jó,ha viszont hátramenet is kellene akkor valamilyen autó váltót(zuk)kell hozzábarkácsolni.Próbáltam 51 es simó váltóból csinálni de az nem birta a nyaggatást viszont sokkal kisebb volt.Az 51 es is működik 50 es gyujtással csak az alaplapot kell elforgatni 180 fokkal és akkor már rámegy a star lendkerekes ventillátora.Kicsit pepecs meló.
Függ a viágítás tekersctől. 6V, vagy 12V? A könyve 6V-ot ír, de tegnap próbáltam egy 12V 21W - os izzóval, és világított vele. csak azt nem tom, hogy mennyire bírná.
Semmiképp nem akarnék okoskodni, föleg mert a traki nem az erösségem de én a helyedbe a kipufogon mindenképp modositanék! Ha megfogadod a tanácsom csodákat fogsz tapasztalni. :)
Erősebb lánc van rajta, a motoron 13-as a hajtáson 45-ös fogszámú fogaskerék.
De nem azért dobta le a láncot mert nem stimmelnek a fogaskerekek hanem annyira meglazult a lánc hogy nagyon belógott és el kezdett oldal irányba himbálózni, és ennek következtében ledobta.
Még nincs teljesen kész de úgy oldom meg hogy a blokknak kettő felfogatási pontja van hátul az alsó az fixpont a felső pedig állítható, a blokk előre-hátra döntésével feszíthető.
itt egy gagyi kép, gyorsan rajzoltam:))))), de a lényeg kivehető(remélem)